Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
26 companii din judetul Olt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Producator de materiale de constructii. Comercializare ciment. Transportator international de marfa. Transport de materiale de constructii.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructie civila. Constructii-montaj.

 

Izolatori hidro, termici si fonici. Producator de adezivi, gleturi, chituri pt. materiale de constr. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Producator de materiale de constructii.

www.carocaz.ro

Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Intretinere si reparatii cai ferate.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie civila. Producator de materiale de constructii.

Constructii civile si industriale. Constructii socio-culturale. Finisaje pt. constructii civile. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Aranjamente si amenajari interioare. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Producator de confectii textile diverse. Tigla de constructie. Montator si furnizor de ferestre si ferestre de mansarda. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse. Activitate de import de seminee.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Echipamente electrice de incalzire centrala.

Echipamente si materiale de protectia muncii. Confectii si profile din aluminiu. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii electrice si retele. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire pe baza de gaz metan.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii de proiectare pt. constructii. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de consultanta in constructii. Constructii si arhitectura. Plafoane false, placari, servicii de amenajare.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolatii termice si hidroizolatii. Confectii, profile si armaturi metalice. Finisaje pt. constructii civile.

Constructii pt. industria energetica. Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii civile si industriale. Servicii de apa si canalizare. Drumuri si poduri - constructie si intretinere.

www.marconfcom.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Cazane si recipieni din metal. Scule electrice. Echipamente pt. realizare canalizari. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Constructii civile si industriale. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Producator de materiale de constructii.

Masini si utilaje pt. agricultura. Materiale si produse refractare. Fonta si produse turnate din fonta. Activitati de import-export de bunuri si produse. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti. Comercializare de mobila. Materii prime si materiale pt. constructii.

Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Copertine si parasolare personalizate. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Comert en-gros si en-detail. Comercializare electrocasnice en-detail. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale. Echipamente electrice de incalzire centrala. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Copertine si parasolare personalizate. Producator de confectii textile diverse. Confectii si profile din aluminiu. Transport rutier intern si international de marfa. Producator de tricotaje.

O echipa de profesionisti va sta la dispozitie cu cele mai noi produse de pe piata. Executam hidroizolatii cu membrane elastomerice fara imbinari asigurand si asistenta tehnica. Firma noastra are specialisti dedicati pe segmentul hidro - thermo incercand sa gaseasca solutiile cele mai bune pentru a va satisface.

Confectii, profile si armaturi metalice. Materiale de constructie pt. drumuri. Comert cu produse de uz general.

Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii electrice si automatizari.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Design. Grafica si design manual pt. agenti economici.


Recomandari: 24 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Dolj, Teleorman, Valcea, Arges ).

Firma cu activitate de constructii in zona Olteniei.

Comercializam tigla metalica din import (Koper, Lindab, Gerard). Asiguram consultanta si montaj cu echipe de profesioniti. Preturi fara concurenta in ceea ce priveste raportul calitate pret.

Productie de firme luminoase. Materiale publicitate. Copertine si parasolare personalizate.

Va oferim jgheaburi si burlane din aluminiu! Cu peste 60 angajati si domenii diferite de activitate, grupul de firme PROMAX surprinde inca o data cu o noua tehnologie si chiar o noua afacere!

Lucrari la inaltime si nu numai pe baza alpinismului utilitar. Spalare geamuri afisaj publicitate stradala, telecomunicatii, constructii civile si industriale.

Productia diverselor articole realizate din rasini armate cu fibra de sticla si materiale compozite, articole care sunt realizate in matrite deschise.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Tamplarie din profile PVC armate cu otel.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Furnizor de balustrade de protectie. Materiale publicitate. Materiale publicitate. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Producator de materiale promotionale, alte produse publicitare. Postere.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Furnizor de echipamente pt. tratare si epurare a apei. Cupole si acoperisuri.

Constructii civile si industriale. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii socio-culturale.

Servicii de proiectare pt. constructii. Evaluator imobiliar pt. terenuri si constructii.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii si echipamente.

Produse alimentare expandate. Tigla de constructie. Boltari pt. constructii. Importator de faianta si gresie.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructie civila. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din PVC si lemn.

Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie.

Comert cu materiale de constructie. Izolatori hidro, termici si fonici. Acoperiri sindrila si bituminoase. Import de usi pt. locuinte. Plafoane false, placari, servicii de amenajare. Importator de materiale de constructii. Club de tenis. Baza proprie.

Servicii de forare.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de metale. Operatiuni de zincare la cald.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Servicii pt. industria petroliera. Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Furtunuri cauciuc si PVC. Izolatii termice a locuintelor. Izolatori si materiale izolante. Etansare pt. pompe si armaturi industriale. Etansari.

Prelucrare de materiale plastice. Produse chimice anticorosive. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Etansare pt. pompe si armaturi industriale. Alimentare si canalizare cu apa si utilitati. Servicii de epurare si tratare a apei.

Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Tigla de constructie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web