Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Botosani activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Aranjamente si amenajari interioare.

Constructii civile si industriale. Constructie civila. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de proiectare pt. constructii. Servicii de proiectare arhitectonica.

 

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Mobila.

Firma specializata in domeniul constructiilor executa lucrari de: proiectare, constructii si amenajari interioare cu personal calificat. Preturi pentru orice client.

Comert cu amanuntul al materialelor de constructii, finisaje pentru interior si exterior, invelitori.

Distributie incaltaminte. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila. Magazin de desfacere pt. incaltaminte.

Realizam scari de interior din lemn. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Tamplarie clasica. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii civile si industriale. Mobilier de dimensiuni reduse. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.terraconstruct.ro

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Cupole si acoperisuri. Fatade si finisaje in constructii. Scoala de soferi.

Producator de jaluzele si rulouri. Productie si comercializare de plasa de sarma.

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

www.victorconstruct.com


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Suceava, Iasi, Neamt ).

Artpeisaj.

Executam fatade termosistem la standarde occidentale. Orice grad de dificultate.

Pictura murala :: Mozaic :: Vitralii :: Design interior. Noi va punem la dispozitie talentul si cunostintele noastre pentru a va infrumuseta spatiile si viata.

Jaluzele Verticale. Jaluzele orizontale. Rulouri interioare. Rulouri exterioare. Usi de garaj. Sisteme de protectie impotriva tantarilor.

Amenajari interioare & exterioare & design de calitate la preturi accesibile.

Realizare de pavaje decorative folosind tehnologia betonului amprentat.

Case din lemn stratificat, import si montaj lucrari din marmura si travertin.

Pardoseli din rasini epoxidice. Pardoseli industriale din rasini epoxidice, pardoseli decorative din rasini epoxidice. Vindem rasina epoxidica si efectuam lucrari cu pardoseli din rasina epoxidica.

Izolatii fatade cu polistiren , amenajari interioare: gresie, faianta, rigips, sape, parchet, case la rosu, decupari in beton, inchirieri picamere electrice. Inchiriere/vanzare popi metalici.

Obiectivul nostru de baza este acela de a mari si mentine continuu prestigiul pe piata serviciilor din domeniu, respectiv acela al constructiilor si amenajarilor interioare.

Rulouri exterioare din PVC sau aluminiu, jaluzele verticale (250 de modele), jaluzele orizontale din aluminiu(100 de modele) si plase anti-insecte cu rama din aluminiu. Montaj gratuit!

Producator importator de jaluzele verticale, orizontale, rulouri textile, rulouri din bambus, rulouri ext. din aluminiu, actionari electrice, plase insecte, marchize, porti pietonale.

Importator si distribuitor al produselor Oikos, comercializeaza produse de decoratiuni interioare si exterioare: vopsele si lacuri.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Jaluzele. Mobila.

Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Mobilier pt. gradina.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele. Montaj jaluzele. Jaluzele si copertine. Acoperiri.

Realizam scari de interior din lemn.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii electrice si retele. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor.

Agentie imobiliara ful-service. Aranjamente si amenajari interioare. Casa de amanet.

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Jaluzele. Materiale si componente pt. jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii si echipamente. Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii electrice si retele. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Comercializare de mobila. Aplicare de tapet si zugraveli. Comercializare tapet.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Jaluzele. Usi si porti pt. garaje. Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Producator de jaluzele si rulouri.

Prestari de servicii. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila.

Constructii. Servicii de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Cupole si acoperisuri.

Montaj jaluzele. Jaluzele. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Exploatare forestiera. Europaleti din lemn. Scoala de soferi.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Producator de jaluzele si rulouri.

Exploatare si industrializarea lemnului. Realizam scari de interior din lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-gros produse electrocasnice uzate. Comercializare cu amanuntul produse electronice. Furnizare de materiale de constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web