Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Sibiu activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Lider mondial in servicii de recrutare, selectie, gestiune de personal, payroll, in Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Arad, Sibiu.

www.adecco.ro

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

 

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Firma francezo-germana specializata in domeniul consultantei, resurse umane. Avem sedii in Franta, Germania, Romania etc. Specializati in recrutare cross-border si in abordare directa.

www.eurotriade.com/site

Agentie imobiliara ful-service. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Infiintata in 2001 in Sibiu ofera servicii de recrutare si selectie de personal, training si consultanta.

www.hhconsulting.ro

Servicii specializate de recrutare si selectie a personalului, consultanta resurse umane, salarizare si gestiunea personalului.

hradvisor.ro

Servicii profesionale de recrutare si executive search. Experienta de 9 ani in recrutare de personal si consultanta resurse umane. Rapiditate si preturi foarte competitive, proiecte la nivel national.

mariusjeler.wix.com/mariusjeler

Colectare, transport si eliminare finala prin incinerare/coincinerare sau depozitarea/neutralizarea deseurilor medicale si industriale.

Recrutare si selectie, eficienta garantata prin adaptarea metodei de lucru-clasica sau executive-search; consultanta in domeniul RU acordata persoanelor fizice pentru gasirea solutiilor adecvate.

Servicii de recrutare si selectie de personal cu studii superioare, middle management si top management, in special in domeniul de productie, vanzari, IT.

www.recrutart.ro

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Consultanta. Consultanta personala.

Recrutare si selectie de personal; Consultanta in domeniul resurselor umane; Psihologie industriala si organizationala; Examinari psihologice diverse (protectia muncii, auto, la cerere).

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Serviciile: recrutare de personal; leasing de personal; servicii de administrare si salarizare a personalului; training; team building; proiecte de consultanta; cercetari si studii de piata.

www.trenkwalder.ro


Recomandari: 25 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Brasov, Alba, Mures, Hunedoara ).

Noi va oferim solutii profesionale pentru implementarea unui sistem de management performant in firma/institutia D-voastra: managementul resurselor umane, evaluare aptitudinala.

Servicii de consultanta pentru cele 6 sisteme de resurse umane: recrutare (punem la dispozitia clientului o bogata baza de date).

Agentie plasare forta munca (43/2004 ITM BV) in Italia si Ungaria.

Vrei sa scapi complet de problemele de personal? Eu sunt solutia perfecta. Contracte de munca, carti de munca la sediul tau, salarizare completa(cu declaratii), medieri in conflictele cu oamenii.

Companie de recrutare si plasare forta de munca in strainatate, acreditata de Ministerul Muncii, ofera candidatilor sai locuri de munca in cele mai diverse domenii si tari.

Nova Etapa. Training profesionist. 13 ani experienta in training de traineri si training vocational. Va oferim training modular, cu suport didactic pe DVD, filme pedagogice si manuale proprii.

Oferim servicii de selectie si recrutare de personal, intern si extern. Aplicam teste cu licenta pentru fiecare activitate ceruta. Studii de piata si de sondaj. Testari si evaluari ale personalului.

Firma autorizata de recrutare si plasare forta de munca in strainatate. Servicii profesionale de curatenie pentru persoane fizice si juridice.

Servicii de consultanta privind gestionarea strategica a organizatiilor intru dezvoltarea durabila a acestora. Noi transformam ideile in strategii generatoare de profit.

Servicii psihologie in domeniul psihologiei muncii, transportului, psihologie clinica si psihologie aplicata in domeniul apararii si sigurantei nationale.

Furnizeaza servicii de consultanta in cariera persoane si companii, programe de training, solutii eficiente pentru dezvoltare resurse umane. Training autorizat Consilier in cariera GCDF.

Recrutare si plasare forta de munca in Romania si in strainatate.

Testare psihologica pentru obtinerea permisului de conducere auto. Testare psihologica pentru angajare. Testare psihologica pentru port-arma. Consiliere pentru orientare profesionala.

Ofera servicii de recrutare de calitate atat in Romania cat si in strainatate.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Consultanta personala.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Servicii de traducere. Consultanta in domeniul turismului.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Consultanta personala.

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Consultanta.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie recrutare personal pt. functii de conducere. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Servicii de consultanta si asistenta de specialitate in probleme de securitate si sanatate in munca, situatii de urgenta si resursa umana.

Emigrare in Australia sau Noua Zeelanda. Cattrom este o companie specializata in servicii de consultanta pe piata din Romania. Oferim contract de munca cu viza permanenta sau temporara in Australia.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web