Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare.

Furnizeaza servicii de consultanta in cariera persoane si companii, programe de training, solutii eficiente pentru dezvoltare resurse umane. Training autorizat Consilier in cariera GCDF.

www.activelabs.ro

Firma autorizata de recrutare si plasare forta de munca in strainatate. Servicii profesionale de curatenie pentru persoane fizice si juridice.

www.eurotransjobs.ro

 

Nova Etapa. Training profesionist. 13 ani experienta in training de traineri si training vocational. Va oferim training modular, cu suport didactic pe DVD, filme pedagogice si manuale proprii.

www.nova-etapa.pt

Recrutare si plasare forta de munca in Romania si in strainatate.

www.eurozone-jobs.com


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Resurse Umane & Recrutare din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Recrutare si selectie de personal; Consultanta in domeniul resurselor umane; Psihologie industriala si organizationala; Examinari psihologice diverse (protectia muncii, auto, la cerere).

Partner of Swiss Consulting Group, Switzerland; training programmes; recruiting and selection of personnel; consulting.

Consultanta resurse umane: recrutare-selecti, analiza si proiectarea posturilor, training, evaluarea performantelor, evaluarea aptitudinilor, diagnoza organizationala, legislatia muncii.

Lider mondial in servicii de recrutare, selectie, gestiune de personal, payroll, in Bucuresti, Timisoara, Pitesti, Arad, Sibiu.

Selectia si plasarea fortei de munca. Salarizare si personal.

Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in Romania si strainatate. BRGwork ofera clientilor sai programele Summer Work and Travel, Au Pair, munca sezoniera in SUA sau Europa, babysitting RO.

Companie de training-uri si consultanta al carei scop este oferirea de servicii complete in instruire si dezvoltare personala. Suntem furnizori autorizati de training-uri.

Colectare, transport si eliminare finala prin incinerare/coincinerare sau depozitarea/neutralizarea deseurilor medicale si industriale.

Recrutare de personal (clasica sau orientata). Training. Evaluare de personal (psihologica, aptitudinala). Managementul performantelor. Analiza muncii. Diagnozele organizationale.

Infiintata in 2001 in Sibiu ofera servicii de recrutare si selectie de personal, training si consultanta.

Work and Travel program USA 2008. Cele mai mici costuri din Romania! Cele mai bine platite job-uri la cazinouri, restaurante, hoteluri! Incepand de la 333$ inscriere gratuita! Creditare.

Recrutare si selectie, eficienta garantata prin adaptarea metodei de lucru-clasica sau executive-search; consultanta in domeniul RU acordata persoanelor fizice pentru gasirea solutiilor adecvate.

Firma francezo-germana specializata in domeniul consultantei, resurse umane. Avem sedii in Franta, Germania, Romania etc. Specializati in recrutare cross-border si in abordare directa.

Servicii de recrutare si selectie de personal cu studii superioare, middle management si top management, in special in domeniul de productie, vanzari, IT.

Servicii specializate de recrutare si selectie a personalului, consultanta resurse umane, salarizare si gestiunea personalului.

Serviciile: recrutare de personal; leasing de personal; servicii de administrare si salarizare a personalului; training; team building; proiecte de consultanta; cercetari si studii de piata.

Firma ce ofera servicii integrate de resurse umane. Si atat! Dupa ce ne veti fi clienti sau candidati, veti intelege filosofia muncii noastre.

Firma de resurse umane specializata in recrutare si selectie de personal, head hunting, diagnoza organizationala si o gama variata de traininguri.

Selectie, recrutare si plasare forta de munca.

Activeaza in domeniile managementului si al resurselor umane. Livreaz?? servicii de: training&team building, analiza&dezvoltare de competente, analiza&dezvoltare organizationala.

Compania de 3ning pentru 3neri. Prin programele noastre, ajutam 3nerii si organizatiile si-si imbunatateasca performantele in instruire.

Oferim servicii integrate de resurse umane. Munca prin agent de munca temporara. Recrutare si selectie. Head hunting. Salarizare. Training. Teste psihologice. Fisa postului. Consultanta de legislatie.

Recrutare, selectie si plasare personal pt. diverse domenii de activitate. Consultanta resurse umane si legislatia muncii: contract colectiv de munca, regulamente interioare, fise post.

Aurora Work And Travel ofera locuri de munca in strainatate prin programe: joburi in America, locuri de munca in America, work and travel SUA, locuri de munca H2b SUA, job-uri in strainatate.

Sistem online de recrutare a fortei de munca din Romania, care se adreseaza atat angajatorilor cat si persoanelor aflate in cautarea unui job.

Intermedieri si consultanta financiara. Servicii de traducere.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie imobiliara ful-service. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Cursuri pt. invatare limbi straine.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera. Consultanta. Consultanta personala.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Servicii profesionale de recrutare si executive search. Experienta de 9 ani in recrutare de personal si consultanta resurse umane. Rapiditate si preturi foarte competitive, proiecte la nivel national.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web