Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.amisa.ro

Reprezentat Ferroli si Motan. Vanzari, distributie si service. Autorizat ISCIR pt. toate tipurile de centrale (cazane), contracte de service.

www.benedekco.ro

 

Instalatii si constructii civile si industriale, ventilatie, statii carburanti, alimentare cu apa, gaz.

www.cimp.ro

Instalatii in constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Servicii de proiectare pt. constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si retele. Instalatii in constructii. Armaturi sanitare pt. constructii.

Executie instalatii electrice de lumina si forta, civile si industriale. Instalatii automate de compensare a energiei reactive. Bransamente electrice, revizii si reparatii curente.

Instalatii in constructii. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii sanitare, incalziri centrale, reparatii utilaje panificatie, (cuptoare coacere-arzatoare, malaxoare feliatoare etc.). Prestari servicii reparatii - intretinere.

Producator/furnizor de articole sanitare. Instalatii si echipamente. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii in constructii. Servicii in constructie. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii de ardere, reglare si masurare.

www.mmg-baiamare.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

www.nordclima.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Constructii civile si industriale. Constructii la cheie.

Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii in constructii. Instalatii de ventilatie si aerisire. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente. Proiectare si executie conducte de gaz natural.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Proiectare si executie instalatii in constructii; autorizatie ANRGN pe instalatii de gaze naturale; autorizatie ISCIR.

Instalatii industriale cu cazane de apa calda, abur sau apa fierbinte ce intra in incidenta ISCIR. Montari/reparare, PIF si service la cazane de abur sau apa calda si instalatii de ardere Weishaupt.

Vindem aparatura pt. detectarea defectelor din retelele de apa produse de firma elvetiana Wagamet.

Proiectare instalatii de ventilatie, frigorifice si climatizare. Consultanta in alegerea optima a echipamentelor. Punere in functiune, instalare si service in garantie/post-garantie pt. echipamente.

Proiectare si executie inst. electrie de interior, forta si curenti slabi. Porti automate usi de garaj. Aer conditionat. Intretinere si reparatii inst. electrice. Mansoane si terminale LES. 0,4-20 KV.

Constructii civile si industriale, instalatii si articole sanitare pt. locuinte, instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Servicii in conformitate cu legile in vigoare ale UE (case pasive): panouri solare, fotovoltaice, incalzire pardoseala, aspiratie centralizata, piscine, apa, gaz, canalizare.

Proiectarea si executia instalatiilor electrice interioare, automatizari industriale, montare aer conditionat, alpinism utilitar, lucrari de amenajari interioare si exterioare.

Companie autorizata ISCIR pentru proiectare, expertize, reparatii/montaj a instalatiilor de ridicat.

Inginer instalatii, cu experienta de peste 10 ani in proiectare si ofertare (persoana fizica autorizata), imi ofer serviciile in realizarea de proiecte, antemasuratori si oferte de instalatii sanitare.

Aer conditionat si ventilatii pentru confortul caminelor dumneavoastra, vanzare, montaj si service pentru: Daikin, Hitachi, Sharp, LG, Samsung, Fujitsu, Toshiba, Gree, Hokkaido, Nordstar.

Infiintata in anul 2005. Din anul 2005 am inceput colaborarea cu companii producatoare din Germania, Austria, Ungaria si Slovacia largind gama de produse termice.

Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Instalatii pt. constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii pt. constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii pt. constructii.

Instalatii in constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii in constructii. Constructie civila.

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii si echipamente.

Echipamente de vopsire. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului. Instalatii de sablare. Instalatii pt. vopsitorii. Productie de ventilatoare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Filtre de aer.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Servicii de proiectare pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii. Izolatori hidro, termici si fonici.

Instalatii pt. constructii. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii in constructii.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Elemente din materiale plastice pt. constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Productie/furnizare materiale plastice. Instalatii in constructii.

Instalatii in constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalare si monitorizare contoare de gaz. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de proiectare pt. constructii.

Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii. Constructii civile si industriale.

Instalatii in constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web