Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
12 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Servicii de traducere.

Prelucrare/confectionare chei. Reparatii ceasornicarie.

 

Instalatii de incalzire si climatizare. Prestari de servicii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Prestari de servicii.

Prestari de servicii. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Usi automate cu un spectru larg de oferte si totodata pachete de servicii de asistenta, interventii rapide pentru clienti nostri.

eurocomerciale.ro

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie.

Salon de bronzat, infrasauna. Salonul nostru este dotat cu cele mai performante aparate din Zalau, oferindu-va un bronz uniform. Bronzati-va. Scapati de celulita si slabiti alaturi de Studio Aphrodite.

Servicii de traducere.

Servicii de recuperare hartie uzata. Prestari de servicii.

Reparatii ceasornicarie.


Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Traducem la preturi fara concurentă din/in engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, araba, greaca. Legalizare notariala si realizare de traduceri in regim de urgenta.

Unitatea executa lucrari de deratizare, dezinsectie, dezinfectie - cu produse autorizate. Dispune de personal specializat in domeniul activitatii. Executam lucrari pt. persoane fizice, juridice.

La dispozitia clientilor cu traduceri de inalta calitate! Fiti partenerul nostru, convingeti-va de calitatea ireprosabila a serviciilor prestate de noi!

Centrul de remodelare corporala ReflexoSun va ofera pachete anti-celulita, tratamente slabire, masaj relaxare, sauna, aerobic! Cu noi, visele tale prind contur!

Traduceri autorizate 30 limbi, apostile, legalizari, translatii.

Organizatie patronala judeteana.

Curatatorie chimica spalatorie ecologica de haine la cele mai mici preturi de pe piata, prestam servicii profesioniste, rapide si de calitate.

Traducere autorizata. Traduceri. Translator. Spaniola, franceza, engleza, italiana, germana, maghiara, olandeza, portugheza, rusa, ceha, greaca, turca, norvegiana, suedeza, polona, araba, ebraica.

Traducator autorizat de MJ pentru limbile romana-maghiara-romana, efectuez traduceri in domeniile juridic, medical, tehnic, transporturi.

Traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri de specialitate din/in toate limbile de circulatie internationala. Comunicare rapida, preturi fara concurenta, calitate garantata!

Prestari servicii arhivistice: intretinerea si organizarea arhivelor de documente. Intocmirea documentatiei prevazuta in Legea 16/1966, legea arhivelor.

Traduceri tehnice si comerciale din engleza si franceza in romana si maghiara.

Va ofer prestari servicii, in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform prevederilor art. 15 (1) din Normele Metodologice de aplicare a Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006.

Tractari auto defecte sau avariate pe raza municipilului Cluj-Napoca sau in afara orasului, transport auto sau utilaje in program non-stop si la preturi avantajoase.

Traduceri/interpretariat din/in portugheza, spaniola, franceza, italiana, germana, engleza, maghiara, olandeza, rusa, bulgara, ucrainiana, araba, ebraica. Intermediem aplicarea Apostilei Haga-Haye.

Cofetarie, pizzerie, gelaterie.

Alpinism utilitar, lucrari la inaltime, servicii in toata gama, lucrari de vopsitorii, interventii, evaluari, reparati, diferite instalari in locuri greu accesibile, termoizolatii, montaje mesh.

Servicii profesionale de traduceri autorizate, 38 de limbi. Calitate ireprosabila, pregatire superioara, deontologie profesionala, respect pentru client. Tarife corecte si competitive.

Reprezentanta PROTHERM, autorizat I.S.C.I.R. pentru P.I.F, A.F., V.T.P., montare si instalare. Oferim consultanta de specialitate, proiectare si executie.

Reparatii complete la orice tip de motostivuitor sau alte tipuri de utilaje, la cele mai mici preturi de pe piata. Execut reparatii capitale la motoare diesel~gaz~benzina, pompe cu debit variabil, cutii viteza.

Spalatorie auto si covoare. Transport persoane si marfuri.

Va stam la dispozitie cu service de calculatoare, laptopuri, imprimante, monitoare. Comercializam calculatoare, laptopuri, monitoare, accessorii.

Centru International pentru Formarea Profesionala a Adultilor.

Societate cu reprezenta in Ungaria, Sarbia va putem asigura consultanta in domeniul de transporturi de marfuri periculoase, intocmiri documente de transport.

Asigura servicii complete de protectia muncii, PSI si protectie civila (consultanta in protectia muncii si PSI, evaluarea riscurilor, plan de prevenire si protectie).

Interpret, translator.

Reparatii ceasornicarie.

Prestari de servicii. Piata agro-alimentara.

Servicii de paza si protectie. Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Agentie imobiliara ful-service. Intermedieri si consultanta financiara. Servicii legate de publicitatea imobiliara.

Furnizor de sisteme de arhivare automatizata. Prestari de servicii.

Reparatii ceasornicarie.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Reparatii/service masini de gatit.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international. Prestari de servicii.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Energie electrica.

Servicii de traducere. Interpret, translator.

Servicii de traducere. Interpret, translator.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web