Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
14 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Agentie imobiliara ful-service. Intermedieri si consultanta financiara. Servicii legate de publicitatea imobiliara.

www.eclar.ro

Spalatorie auto si covoare. Transport persoane si marfuri.

 

Servicii de traducere.

Loterie.

Prestari de servicii.

Prestari de servicii. Comert cu produse de uz general.

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie. Prelucrare/confectionare chei.

Centru International pentru Formarea Profesionala a Adultilor.

info-project.blogspot.com

Activitati de import-export de bunuri si produse. Prestari de servicii.

Reparatii/service masini de gatit.

Servicii de traducere. Cartografiere si intocmire de schite topometrice. Proiectare asistata de calculator.

Comert cu produse de uz general. Prestari de servicii.

Prestari de servicii. Comert cu produse de uz general.


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Usi automate cu un spectru larg de oferte si totodata pachete de servicii de asistenta, interventii rapide pentru clienti nostri.

Salon de bronzat, infrasauna. Salonul nostru este dotat cu cele mai performante aparate din Zalau, oferindu-va un bronz uniform. Bronzati-va. Scapati de celulita si slabiti alaturi de Studio Aphrodite.

Alpinism utilitar, finisaje, reparatii fatade blocuri, vopsit acoperisuri, spalat geamuri. Comod, ieftin, eficient, sigur!

Traducem la preturi fara concurentă din/in engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, araba, greaca. Legalizare notariala si realizare de traduceri in regim de urgenta.

La dispozitia clientilor cu traduceri de inalta calitate! Fiti partenerul nostru, convingeti-va de calitatea ireprosabila a serviciilor prestate de noi!

Centrul de remodelare corporala ReflexoSun va ofera pachete anti-celulita, tratamente slabire, masaj relaxare, sauna, aerobic! Cu noi, visele tale prind contur!

Facem cumparaturile in locul tau si ti le aducem acasa. Iti platim facturile la furnizori si ratele la banca. Livram flori de la floraria ta preferata.

Curatatorie chimica spalatorie ecologica de haine la cele mai mici preturi de pe piata, prestam servicii profesioniste, rapide si de calitate.

Traducere autorizata. Traduceri. Translator. Spaniola, franceza, engleza, italiana, germana, maghiara, olandeza, portugheza, rusa, ceha, greaca, turca, norvegiana, suedeza, polona, araba, ebraica.

Traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri de specialitate din/in toate limbile de circulatie internationala. Comunicare rapida, preturi fara concurenta, calitate garantata!

Prestari servicii arhivistice: intretinerea si organizarea arhivelor de documente. Intocmirea documentatiei prevazuta in Legea 16/1966, legea arhivelor.

Va ofer prestari servicii, in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform prevederilor art. 15 (1) din Normele Metodologice de aplicare a Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006.

Tractari auto defecte sau avariate pe raza municipilului Cluj-Napoca sau in afara orasului, transport auto sau utilaje in program non-stop si la preturi avantajoase.

Traduceri/interpretariat din/in portugheza, spaniola, franceza, italiana, germana, engleza, maghiara, olandeza, rusa, bulgara, ucrainiana, araba, ebraica. Intermediem aplicarea Apostilei Haga-Haye.

Alpinism utilitar, lucrari la inaltime, servicii in toata gama, lucrari de vopsitorii, interventii, evaluari, reparati, diferite instalari in locuri greu accesibile, termoizolatii, montaje mesh.

Reprezentanta PROTHERM, autorizat I.S.C.I.R. pentru P.I.F, A.F., V.T.P., montare si instalare. Oferim consultanta de specialitate, proiectare si executie.

Asigura servicii complete de protectia muncii, PSI si protectie civila (consultanta in protectia muncii si PSI, evaluarea riscurilor, plan de prevenire si protectie).

Ofera servicii de curatenie profesionala. Curatenie generala si de intretinere atat personane juridice cat si fizice (curatenie birouri, apartamente, vile, inainte si dupa mutare).

Prestari de servicii. Piata agro-alimentara.

Intermedieri si consultanta financiara. Servicii de traducere.

Servicii de traducere.

Furnizor de sisteme de arhivare automatizata. Prestari de servicii.

Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international. Prestari de servicii.

Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Energie electrica.

Servicii de traducere. Interpret, translator.

Servicii de traducere. Interpret, translator.

Servicii de traducere.

Tatuaje si infrumusetare corporala.

Prelucrare/confectionare chei. Reparatii ceasornicarie.

Instalatii de incalzire si climatizare. Prestari de servicii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Reparatii ceasornicarie.

Reparatii ceasornicarie.

Servicii de traducere.

Loterie.

Loterie.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web