Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
31 companii din judetul Bihor activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii.

Interpret, translator.

Reparatii ceasornicarie.

 

Societate cu reprezenta in Ungaria, Sarbia va putem asigura consultanta in domeniul de transporturi de marfuri periculoase, intocmiri documente de transport.

www.adradviser.ro

Servicii de paza si protectie. Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Servicii profesionale de traduceri autorizate, 38 de limbi. Calitate ireprosabila, pregatire superioara, deontologie profesionala, respect pentru client. Tarife corecte si competitive.

www.birouldetraduceriamiris.ro

Reparatii ceasornicarie.

Reparatii ale ustensilelor de uz casnic. Reparatii/service masini de gatit.

Unitatea executa lucrari de deratizare, dezinsectie, dezinfectie - cu produse autorizate. Dispune de personal specializat in domeniul activitatii. Executam lucrari pt. persoane fizice, juridice.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Loterie.

Reparatii complete la orice tip de motostivuitor sau alte tipuri de utilaje, la cele mai mici preturi de pe piata. Execut reparatii capitale la motoare diesel~gaz~benzina, pompe cu debit variabil, cutii viteza.

Cofetarie, pizzerie, gelaterie.

www.danessa.ro

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

www.debitdetectiv.ro

Va stam la dispozitie cu service de calculatoare, laptopuri, imprimante, monitoare. Comercializam calculatoare, laptopuri, monitoare, accessorii.

pcshop.dublu.ro

Organizatie patronala judeteana.

www.fpb.ro

Consultanta in probleme de mediu pt. elaborarea documentatiei necesare obtinerii avizelor si autorizatiilor de mediu. Raportarea catre Agentia de Mediu a tuturor datelor cerute prin autorizatie.

Servicii de traducere.

Reparatii ceasornicarie.

Audit ISO 9001, audit ISO 14001, consultanta ISO 9001, consultanta ISO 14001, audit de mediu, consultanta ISO 17025, audit de produs, servicii laborator, audit intern, audit extern.

www.auditconsultanta.ro/

Traducator autorizat de MJ pentru limbile romana-maghiara-romana, efectuez traduceri in domeniile juridic, medical, tehnic, transporturi.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Loterie.

Reparatii ceasornicarie.

Traduceri autorizate 30 limbi, apostile, legalizari, translatii.

Prestari de servicii.

Prestari servicii in salubritate si urbanism, toaletare. Prestari de servicii. Servicii de administrare si gospodarire locala. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari.

Activitati de supraveghere si investigatie particulara.

Traduceri tehnice si comerciale din engleza si franceza in romana si maghiara.

www.vtrad.ro


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Unitati Prestari Servicii din judetele invecinate ( Cluj, Arad, Satu-Mare, Salaj ).

Usi automate cu un spectru larg de oferte si totodata pachete de servicii de asistenta, interventii rapide pentru clienti nostri.

Servicii.

Salon de bronzat, infrasauna. Salonul nostru este dotat cu cele mai performante aparate din Zalau, oferindu-va un bronz uniform. Bronzati-va. Scapati de celulita si slabiti alaturi de Studio Aphrodite.

Traducem la preturi fara concurentă din/in engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, maghiara, araba, greaca. Legalizare notariala si realizare de traduceri in regim de urgenta.

Firma noastra executa retele interne LAN, rele intranet, retele calculatoare. Instalare/configurare calculatoare (linux&windows), routere si switch-uri. Intretinerea retelelor si a echipamentelor.

Servicii de inchiriere si intretinere pentru toalete ecologice. Dispunem de parc auto propriu si de oameni specializati.

Copiat chei si yale. Gravari obiecte.

Prestator servicii dezinsectie, dezinfectie, deratizare.

La dispozitia clientilor cu traduceri de inalta calitate! Fiti partenerul nostru, convingeti-va de calitatea ireprosabila a serviciilor prestate de noi!

Centrul de remodelare corporala ReflexoSun va ofera pachete anti-celulita, tratamente slabire, masaj relaxare, sauna, aerobic! Cu noi, visele tale prind contur!

Prestari de servicii in domeniile: securitatea si sanatatea in munca, SSM, protectia muncii. Situatii de urgenta, PSI.

Operator RSVTI si consultanta tehnica. Consultanta manageriala pentru accesari de fonduri EU.

Cursuri acrefitate MMFES: inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca, inspector resurse umane, cadru tehnic PSI, responsabil de mediu.

Curatatorie chimica spalatorie ecologica de haine la cele mai mici preturi de pe piata, prestam servicii profesioniste, rapide si de calitate.

Traducere autorizata. Traduceri. Translator. Spaniola, franceza, engleza, italiana, germana, maghiara, olandeza, portugheza, rusa, ceha, greaca, turca, norvegiana, suedeza, polona, araba, ebraica.

Traduceri autorizate, traduceri legalizate, traduceri de specialitate din/in toate limbile de circulatie internationala. Comunicare rapida, preturi fara concurenta, calitate garantata!

Prestari servicii arhivistice: intretinerea si organizarea arhivelor de documente. Intocmirea documentatiei prevazuta in Legea 16/1966, legea arhivelor.

Agentie de traduceri.

Va ofer prestari servicii, in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform prevederilor art. 15 (1) din Normele Metodologice de aplicare a Legii securitatii si sanatatii in munca nr. 319/2006.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web