Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 61 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Instalatii Constructii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Executam instalatii la cele mai mici preturi de pe piata, lucrate cu profesionalism de peste 20 ani. Oferim garantie, corectititudine si seriozitate pe primul plan.

www.electrice-bucuresti.ro

Construim fabrici de medicamente si hale industriale; oferim motaj, service si mentenanta a instalatiilor de climatizare, calificari si masuratori camere curate, comercializam echipamente ventilatie.

www.thermics.ro

 

Sisteme pentru purificarea aerului si eliminarea fumului de tigara, sisteme ecologice de racire industriala, cabine pentru fumat, perdele de aer, dezumidificatoare, ventilatie in bucatarii.

westair.ro

Unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de instalatii din Europa cu o cifra de afaceri de aprox. 170 mil euro/an. Gama de produse compania produce in cele 4 fabrici.

www.sanha.com

Societate de instalatii pentru constructii, importa si distribuie materiale de instalatii din Germania. Executa lucrari de instalatii termice, sanitare, de aer conditionat si electrice.

www.3atm.ro

Interventii non stop instalator instalatii sanitare. Repar in regim de urgenta conducte avariate, desfundat wc. Instalator Bucuresti si Ilfov (Giurgiu; Calarasi; Prahova).

www.instalatori10.ro

Executam instalatii pentru filtrare piscine, asiguram substante pentru intretinere, operatiuni specifice de intretinere.

Servicii de instalatii, reparatii si desfundari profesionale, canalizari si instalatii sanitare, reparatii instalatii sanitare, desfundari canalizare si reparatii urgente.

www.instalatii-reparatii.ro

Producator de echip. transfer de caldura, separare centrifugala si controlul curgerii fluidelor, ca de exemplu: schimb de caldura cu placi, vaporizatoare, condensatoare, racitoare, sep.centrifugale.

www.alfalaval.com

Proiectare instalatii civile si industriale: -Instalatii de incalzire; -Instalatii de climatizare; -Instalatii de ventilatie; -Instalatii sanitare/electrice; -Instalatii de stins incendiu.

Instalatii in constructii.

Proiectare instalatii pentru constructii civile si industriale, pentru toate specialitatile (termice, electrice, sanitare) si fazele de proiectare, la un standard ridicat de calitate.

www.alyates.ro

Instalatii si echipamente. Instalatii in constructii. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

www.aquaprest.ro

Import si vanzare: statii de epurare, fose septice, echipamente de colectare si infiltratie, pompe, statii de pompare, echipamente pentru canalizare si pompare apa, toalete mobile si biologice.

www.aqua-biotec.ro

Organizatie profesionala in domeniul instalatiilor electrice si automatizari din Romania. Ne ocupam cu agremente tehnice, promovarea tinerilor ingineri in domeniul instalatiilor pt. constructii.

www.siear.ro/

Distribuie si monteaza sisteme electrice de incalzire prin pardoseala si de protectie la inghet pentru zone exterioare, depozite frigorifice, jgheaburi, rampe, conducte, rezervoare.

www.incalzirepardoseala.ro

Firma specializata in domeniul instalatiilor, avand un personal calificat compus din sudori, lacatusi, instalatori, maistri, ingineri, executam toate tipurile de instalatii interioare/exterioare.

Instalatii in constructii. Cazane si recipieni din metal. Instalatii de incalzire si climatizare. Arzatoare pentru echipamente termice. Echipamente si instalatii pt. piscine modulare. Consultanta. Servicii de proiectare pt. constructii. Aer conditionat - furnizare echipamente.

Servicii de apa si canalizare. Servicii de distributie si transport gaze naturale. Constructii. Servicii de constructie. Instalatii in constructii.

Specializata in oferirea de solutii si produse pentru detectia si separarea metalelor cu aplicatii in toate procesele industriale.

www.dalectrom.com

Proiectare si executie instalatii sanitare, incalzire, climatizare-ventilare, incendiu, electrice, ALA, aer conditionat.

Instalatii in constructii.

Compania activeaza pe piata de ventilatie-climatizre, avand echipe proprii de montaj pentru lucrari de antrepriza pe sectorul vizat. Comercializam o mare varietate de brand-uri din domeniu.

e-vent2002.ro

Instalatii electrice civile si industriale. Automatizari civile. Sisteme supraveghere si alarme. Montaje si punere in functiune. Retele IT&C, telefonie. Cabluri si conductori. Depanaj si service.

Compania noastra va ofera componente si echipamente necesare realizarii tablourile electrice, precum si componente necesare realizarii instalatiilor electrice interioare.

www.elmet-group.ro

Servicii curatatorie si spalatorie haine. Servicii de croitorie rapida. Papetarie si birotica.

www.energic2000.ro

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii in constructii. Furnizor pompe.

www.ferroli.ro

Va asiguram servicii de consultanta, montaj, reparatii/interventii si mentenanta in: instalatii sanitare, termice, electrice; automatizari; panouri solare.

www.flashinstal.ro

Instalatii in constructii.

www.generalmpm.ro

Instalatii in constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

www.ielfa.ro

Instalatii si echipamente. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnice.

www.imsatmun.ro

Executie si proiectare instalatii termice, sanitare, ventilatii si electrice.

www.instalnet.eu

Lucrari de instalatii termice, electrice, sanitare. Echipe de ingineri si viitori ingineri de instalatii.

Acoperim toata gama de lucrari din domeniul instalatiilor pentru constructii. Executam lucrari de instalatii tehnico-sanitare, termice, gaze, ventilatii, frig si frig adanc.

Instalatii in constructii.

Activam in domeniul epurarii apelor uzate (statii de epurare, fose septice, solutii de epurare avansate, service si mentenanta pentru statiile de epurare).

www.khasmgroup.ro

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

www.lidle.ro

Executam sisteme de instalatii electrice, sanitare, termice, rapid si la inalt standard de calitate. Experienta vasta, clienti multumiti. Oferim consultanta si garantia lucrarilor!

Instalatii in constructii.

Producator tubulatura ventilatie din tabla galvanizata, inox, ALP.

www.metalplus.ro

Instalatii in constructii.

www.miga.ro

Ofera servicii de traducere autorizata din/in engleza, franceza. Executa instalatii sanitare, termice, gaze, confectii metalice etc. Infiintari SRL-uri. Comert extern si online.

Montaj, reparatii si intretinere instalatii sanitare, sisteme de termoficare, canalizare. Montaj si verificari metrologice apometre (autorizat BRML). Proiectare si executie instalatii sanitare.

e-instalator.ro

Pachetul de servicii oferit include consultanta si executie in constructii: dirigentie santier, executie instalatii termice, sanitare, electrice, ventilatii, gaze si amenajari interioare.

www.novainstal.ro

Lucrari de instalatii in constructii.

Conducte si accesorii din materiale plastice. Instalatii in constructii.

www.pipelife.ro

Instalatii de calitate superioara pentru constructii (locuinte, birouri, spatii comerciale sau industriale).

Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Sisteme electronice de securitate: supraveghere video; sonorizari; antiefractie si detectie incendiu; control acces; telefonie; voce date.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de climatizare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalare si monitorizare contoare de gaz.


1 - 50 din 61
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web