Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Prahova activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Preforme si flacoane PET - productie.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

 

Prelucrare de materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

www.bigbagromania.com

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Benzi avertizoare pt. diferite intrebuintari. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli. Furnizor de ambalaje. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli.

www.crisco.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Flacoane si borcane din polietilena si polipropilena cu vol. intra 0,38/5l, pt. ambalarea produselor alimentare, produse din domeniul auto sau constructii (aracet, amorse, adezivi).

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Brasov, Dambovita ).

Producem mase plastice, recipienti, canistre, galeti, jucarii.

Flacoane, bidoane, butoaie, canistre pentru ambalarea produselor chimice si alimentare. Bidoane cu banda transparenta pentru nivel lichid, ambalaje produse periculoase, bidoane sport, miere, lapte.

Importator si distribuitor de ambalaje. Gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie. Peste 400 de prod. diferite.

Producator saci rafie, ambalaje din carton ondulat pina la 7 straturi.

Banda adeziva scotch simpla si personalizata, banda dublu adeziva, folie extensibila strech, folie termocontractibila PVC, banda polipropilenica PP pentru paletizat, dispozitive pentru ambalat.

Pungi polipropilena, pungi preformate cu pliuri laterale, pungi cu lipire longitudinala.

Consultanta tehnica prelucrari mase plastice. Consultanta tehnica producere ambalaje PET. Consultanta tehnica imbuteliere bauturi alimentare si nealimentare. Intocmire documentatie manual calitate.

Benzi adezive, banda tip scotch, benzi de hartie, folie cu bule, folie strech, dispozitiv pentru intindere folie scotch, banda de polipropilena, capse tip U.

Injectii mase plastice, capace de plastic pentru tevi filetate sau netede, dopuri, capace, busoane, distantiere din polietilena.

Producem ambalaje din carton ondulat sau duplex, orice dimensiune sau tiraj.

Comert cu ambalaje din material plastic si utilaje de ambalat. Folii stretch din PE si PVC. Folii termocontractibile. Benzi adezive. Caserole EPS. Banda PP.

Folie polietilena termocontractibila, ambalaje polietilena, folie solarii, folie constructii.

Producator si distribuitor de ambalaje din plastic alimentare. Oferim peste 400 de modele in diverse forme si materiale. Gama noastra cuprinde tacamuri, pahare, casolete si containere OPS, PP, PS, PET.

Distribuitor produse de unica folosinta si accesorii pt. hoteluri, restaurante si catering. Oferta produse/servicii: paie, vesela (plastic si aluminiu), pahare, caserole (plastic, polistiren).

Prestari servicii, automatizari.

Health Care Packaging - producator, exportator si importator de ambalaje flexibil. Reprezentant al firmei Billerud. Expert pt. ambalaje flexibile.

Producem cutii din PVC transparent, ambalaje tip blister, recipiente de unica folosinta, promotionale din polipropilena (mape, genti, caiete mecanice) la cotele dorite de clienti, personalizari.

Producator de pungi, saci din PE, BOPP, etc cu dimensiuni la cerere. Comercializam folii PE stretch, benzi adezive, benzi PP si accesorii folie cu bule de aer, benzi metalice.

Producere de sacose personalizate din plastic, LDPE si HDPE. Personalizarea sacoselor din hartie, Personalizarea benzilor adezive tip scotch.

Comercializam vesela din plastic de unica folosinta marca DOPLA.

Reprezentanta Orwak Suedia vindem prese hidraulice pt. balotat deseuri reciclabile, prese industriale, prese de brichetat, mori de macinat, presocontainere si comprimatoare, regranulatoare plastic.

Lider mondial in productia de sisteme de ambalare de folosinta indelungata din plastic - care reduc costurile logistice ale beneficiarilor.

Productie si comercializare huse haine.

Productie pungi din plastic, sacose personalizate, pungi din hartie, disponibile si in serie mica.

Produce si comercializeaza folie cu bule in doua straturi, folie LDPE.

Distribuitor ambalaje din plastic - europaleti si box paleti din plastic pt. industria alimentara.

Producator ambalaje polipropilena: galeti ovale si rotunde 1- 30 litri; eurocontainer 1- 30 litri; sticlute si borcane cu filet.

Productie preforme PET, flacoane PET.

Productie de galeti si casarole IML.

Producator romanesc de masini de ambalat in folie termo, sisteme de ambalat si impachetat pentru orice tip de produse (panificatie, legume, fructe, cutii, rame, casolete etc).

Vreti ceva deosebit? Nu gasiti ambalajul potrivit? Cu ajutorul sectiilor design si matriterie putem crea ambalajul potrivit pentru produsul dumneavoastra! Suntem din 1991 pe piata romaneasca.

Producatori de clisee flexografice pentru imprimarea flexo.

Oferim o gama variata de modele (inclusiv modele dedicate pentru vin, sifon, lapte, detergenti). Volumele sunt cuprinse intre 0,2 si 10 L.

Sticle PET, flacoane PET 0,5 L, 1L, 2L, 2,5L. Apa distilata pentru uz industrial livrata la vrac sau ambalata la 1L, 2L, 2,5L.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini de imbuteliat in saci. Furnizor de ata si produse conexe. Productie/furnizare materiale plastice.

Furnizor de ambalaje.

Distributie de produse de unica folosinta. Articole de uz casnic din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare articole de menaj. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Prelucrari mecanice prin aschiere. Ambalaje realizate din materiale plastice. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Jucarii pt. prescolari si scolari. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii civile si industriale.

Furnizor de ambalaje. Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Produse de cosmetica pt. industria auto. Ambalaje realizate din materiale plastice. Chimie analitica si cercetare pt. industria chimica. Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web