Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul Ilfov activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje.

Productie preforme PET, flacoane PET.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini de imbuteliat in saci. Furnizor de ata si produse conexe. Productie/furnizare materiale plastice.

 

Distributie de produse de unica folosinta. Articole de uz casnic din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare articole de menaj. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

www.aspeti.ro

Saci, sacose, invelitori din rafie.

www.saci.ro

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Productie/furnizare materiale plastice. Prelucrare produse alimentare - legume. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comert en-gros a materialelor plastice. Productie/furnizare materiale plastice.

www.iridexgroup.ro

Utilaje de salubrizare. Aparatura si echipamente pt. protectia mediului.

www.iridexcons.ro

Produce si comercializeaza folie cu bule in doua straturi, folie LDPE.

www.italplast.ro

Furnizor de ambalaje. Ambalaje realizate din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Benzi pt. legat ambalaje.

www.maillis.ro

Producem mase plastice, recipienti, canistre, galeti, jucarii.

www.mtyplast.com

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Furnizor de ambalaje. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini de cusut - furnizare.

Preforme si flacoane PET - productie. Ambalaje realizate din materiale plastice.

www.petcilb.ro

Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.petruzalek.ro

Flacoane, bidoane, butoaie, canistre pentru ambalarea produselor chimice si alimentare. Bidoane cu banda transparenta pentru nivel lichid, ambalaje produse periculoase, bidoane sport, miere, lapte.

Materie prima pt. industria materialelor plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie. Productie de jucarii. Furnizor de materie prima pentru industria chimica.

Producator si distribuitor de ambalaje din plastic alimentare. Oferim peste 400 de modele in diverse forme si materiale. Gama noastra cuprinde tacamuri, pahare, casolete si containere OPS, PP, PS, PET.

www.romkreis.ro

Producator ambalaje polipropilena: galeti ovale si rotunde 1- 30 litri; eurocontainer 1- 30 litri; sticlute si borcane cu filet.

www.wolfplastics.eu


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje din judetele invecinate ( Bucuresti, Prahova, Giurgiu, Dambovita ).

Importator si distribuitor de ambalaje. Gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie. Peste 400 de prod. diferite.

Banda adeziva scotch simpla si personalizata, banda dublu adeziva, folie extensibila strech, folie termocontractibila PVC, banda polipropilenica PP pentru paletizat, dispozitive pentru ambalat.

Flacoane si borcane din polietilena si polipropilena cu vol. intra 0,38/5l, pt. ambalarea produselor alimentare, produse din domeniul auto sau constructii (aracet, amorse, adezivi).

Pungi polipropilena, pungi preformate cu pliuri laterale, pungi cu lipire longitudinala.

Benzi adezive, banda tip scotch, benzi de hartie, folie cu bule, folie strech, dispozitiv pentru intindere folie scotch, banda de polipropilena, capse tip U.

Injectii mase plastice, capace de plastic pentru tevi filetate sau netede, dopuri, capace, busoane, distantiere din polietilena.

Producem ambalaje din carton ondulat sau duplex, orice dimensiune sau tiraj.

Distribuitor produse de unica folosinta si accesorii pt. hoteluri, restaurante si catering. Oferta produse/servicii: paie, vesela (plastic si aluminiu), pahare, caserole (plastic, polistiren).

Health Care Packaging - producator, exportator si importator de ambalaje flexibil. Reprezentant al firmei Billerud. Expert pt. ambalaje flexibile.

Producem cutii din PVC transparent, ambalaje tip blister, recipiente de unica folosinta, promotionale din polipropilena (mape, genti, caiete mecanice) la cotele dorite de clienti, personalizari.

Producere de sacose personalizate din plastic, LDPE si HDPE. Personalizarea sacoselor din hartie, Personalizarea benzilor adezive tip scotch.

Comercializam vesela din plastic de unica folosinta marca DOPLA.

Reprezentanta Orwak Suedia vindem prese hidraulice pt. balotat deseuri reciclabile, prese industriale, prese de brichetat, mori de macinat, presocontainere si comprimatoare, regranulatoare plastic.

Lider mondial in productia de sisteme de ambalare de folosinta indelungata din plastic - care reduc costurile logistice ale beneficiarilor.

Productie pungi din plastic, sacose personalizate, pungi din hartie, disponibile si in serie mica.

Distribuitor ambalaje din plastic - europaleti si box paleti din plastic pt. industria alimentara.

Productie de galeti si casarole IML.

Producator romanesc de masini de ambalat in folie termo, sisteme de ambalat si impachetat pentru orice tip de produse (panificatie, legume, fructe, cutii, rame, casolete etc).

Vreti ceva deosebit? Nu gasiti ambalajul potrivit? Cu ajutorul sectiilor design si matriterie putem crea ambalajul potrivit pentru produsul dumneavoastra! Suntem din 1991 pe piata romaneasca.

Producatori de clisee flexografice pentru imprimarea flexo.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Preforme si flacoane PET - productie.

Furnizor de ambalaje.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Ambalaje metalice, cutii, imbuteliere. Prelucrari mecanice prin aschiere. Ambalaje realizate din materiale plastice. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Jucarii pt. prescolari si scolari. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Constructii civile si industriale.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Benzi avertizoare pt. diferite intrebuintari. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli. Furnizor de ambalaje. Perii, pensule si bidinele pt. vopsitorii si zugraveli.

Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Produse de cosmetica pt. industria auto. Ambalaje realizate din materiale plastice. Chimie analitica si cercetare pt. industria chimica. Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena pt. industria alimentara. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web