Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
38 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje.

Reprezentanta Orwak Suedia vindem prese hidraulice pt. balotat deseuri reciclabile, prese industriale, prese de brichetat, mori de macinat, presocontainere si comprimatoare, regranulatoare plastic.

www.lampero.ro

Va oferim: ambalaje, masini de ambalat cu folie, masini de legat, masini de paletizat, folie stretch, banda adeziva, banda paletizat din PP/PET/metalica, folie cu bule.

www.standard-international.ro

 

Importator si distribuitor de ambalaje. Gama completa de ambalaje pentru: magazine alimentare, cofetarii, rotiserii, fast food, pizzerii, catering, restaurante, panificatie. Peste 400 de prod. diferite.

accentgroup.ro

Producem cutii din PVC transparent, ambalaje tip blister, recipiente de unica folosinta, promotionale din polipropilena (mape, genti, caiete mecanice) la cotele dorite de clienti, personalizari.

www.alemar.ro

Furnizor de ambalaje.

www.argorom.com

Producator romanesc de masini de ambalat in folie termo, sisteme de ambalat si impachetat pentru orice tip de produse (panificatie, legume, fructe, cutii, rame, casolete etc).

www.bisoti.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice. Jucarii pt. prescolari si scolari. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie.

Comert cu diluanti, lichid frana, parbriz, antigel, consumabile. Produse de cosmetica pt. industria auto. Ambalaje realizate din materiale plastice. Chimie analitica si cercetare pt. industria chimica. Materiale si substante pt. dezinfectie si dezinsectie.

www.desan.ro

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

www.epack.ro

Distribuitor ambalaje din plastic - europaleti si box paleti din plastic pt. industria alimentara.

www.europalet-ind.ro/

Distribuitor produse de unica folosinta si accesorii pt. hoteluri, restaurante si catering. Oferta produse/servicii: paie, vesela (plastic si aluminiu), pahare, caserole (plastic, polistiren).

www.horecadistribution.ro

Health Care Packaging - producator, exportator si importator de ambalaje flexibil. Reprezentant al firmei Billerud. Expert pt. ambalaje flexibile.

www.hcp.ro

Productie de galeti si casarole IML.

www.innovaplastics.com

Vreti ceva deosebit? Nu gasiti ambalajul potrivit? Cu ajutorul sectiilor design si matriterie putem crea ambalajul potrivit pentru produsul dumneavoastra! Suntem din 1991 pe piata romaneasca.

www.itpac.bizoo.ro

Va propunem cele mai elegante si de impact solutii de ambalaj: o prezentare unica care va spune povestea finala intr-un mod distinct, memorabil, rapid si eficient. Conceptul tau. Grija noastra.

pkg.ro/

Ambalaje speciale aluminiu/polipropilena pt. industria alimentara. Furnizor de ambalaje. Producator de matrite/accesorii pt. injectie materiale plastice.

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice.

Benzi adezive, banda tip scotch, benzi de hartie, folie cu bule, folie strech, dispozitiv pentru intindere folie scotch, banda de polipropilena, capse tip U.

www.benziadezive.com.ro

Pungi polipropilena, pungi preformate cu pliuri laterale, pungi cu lipire longitudinala.

Produce si comercializeaza ambalaje flexibile din polietilena si polipropilena: folii, saci si pungi - cu clapeta (cu/fara adeziv), cu header si eurohole, cu carlig, cu fermoar.

minitehnicusflexicom.ro

Banda adeziva scotch simpla si personalizata, banda dublu adeziva, folie extensibila strech, folie termocontractibila PVC, banda polipropilenica PP pentru paletizat, dispozitive pentru ambalat.

www.mobilone.ro

Ambalaje de plastic pt. vidare. Furnizor de masini si echipamente pt. ambalare in vid. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat.

www.multivac.ro

Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Productie/furnizare materiale plastice. Inlocuitori din piele. Prelucrare de materiale plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Produse din mase plastice.

www.munplast.ro

Producatori de clisee flexografice pentru imprimarea flexo.

Distributie de produse de unica folosinta. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Echipamente, utilaje si amenajari pt. unitati alimentatie publica.

www.newpac.ro

Producem ambalaje din carton ondulat sau duplex, orice dimensiune sau tiraj.

www.prodamco.ro

Prelucrare de materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Matrite de injectie mase plastice. Articole de uz casnic din materiale plastice. Furtunuri cauciuc si PVC. Furnizare tevi.

www.prodplast.ro

Restaurant.

Productie/furnizare materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Flexo-tipografie.

Lider mondial in productia de sisteme de ambalare de folosinta indelungata din plastic - care reduc costurile logistice ale beneficiarilor.

schoellerarcasystems.ro

Producere de sacose personalizate din plastic, LDPE si HDPE. Personalizarea sacoselor din hartie, Personalizarea benzilor adezive tip scotch.

www.sacose-personalizate.ro

Injectii mase plastice, capace de plastic pentru tevi filetate sau netede, dopuri, capace, busoane, distantiere din polietilena.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Comercializam vesela din plastic de unica folosinta marca DOPLA.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Sacose din materiale plastice.

Productie pungi din plastic, sacose personalizate, pungi din hartie, disponibile si in serie mica.

sacose.ro


Recomandari: 12 companii cu activitate in domeniul Plastic, sectiunea Ambalaje din judetele invecinate ( Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu ).

Producem mase plastice, recipienti, canistre, galeti, jucarii.

Flacoane, bidoane, butoaie, canistre pentru ambalarea produselor chimice si alimentare. Bidoane cu banda transparenta pentru nivel lichid, ambalaje produse periculoase, bidoane sport, miere, lapte.

Flacoane si borcane din polietilena si polipropilena cu vol. intra 0,38/5l, pt. ambalarea produselor alimentare, produse din domeniul auto sau constructii (aracet, amorse, adezivi).

Producator si distribuitor de ambalaje din plastic alimentare. Oferim peste 400 de modele in diverse forme si materiale. Gama noastra cuprinde tacamuri, pahare, casolete si containere OPS, PP, PS, PET.

Produce si comercializeaza folie cu bule in doua straturi, folie LDPE.

Producator ambalaje polipropilena: galeti ovale si rotunde 1- 30 litri; eurocontainer 1- 30 litri; sticlute si borcane cu filet.

Productie preforme PET, flacoane PET.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Preforme si flacoane PET - productie.

Ambalaje realizate din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Furnizor de echipamente si utilaje pt. ambalat. Masini de imbuteliat in saci. Furnizor de ata si produse conexe. Productie/furnizare materiale plastice.

Ambalaje realizate din materiale plastice.

Distributie de produse de unica folosinta. Articole de uz casnic din materiale plastice. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Ambalaje realizate din materiale plastice. Comercializare articole de menaj. Vanzare en-gros a articolelor de uz casnic.

Prelucrare de materiale plastice. Comercializare accesorii pt. industria textila. Saci, sacose, invelitori din materiale plastice. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web