Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de restaurare de monumente istorice. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

 

Proiecteaza si executa: distributii/utilizari gaze naturale, instalatii la constructii, timplarie AL si PVC, amenajari interioare, confectii/constructii metalice, hale oltpan, recrutare forta munca.

www.dnkservice.com

Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.energoterm.com

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Produse din piatra de rau pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

www.genconstructsa.ro

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Cazane si recipieni din metal. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

www.grumtech.ro

Va punem la dispozitie 10 proiecte de case de lemn, gandite sa va ofere maximum de confort pentru familia dumneavoastra. N.H.S. va ofera tot sprijinul pt.concretizarea proiectului propriu.

www.nhs.ro

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Servicii de foraj in plan orizontal. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Servicii agricole in vederea cresterii randamentului culturilor. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Betoane si agregate de balastiera. Constructie civila.

Constructii-montaj. Producator de bauturi alcoolice - bere.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii cazane. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructie de drumuri si poduri.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii cazane. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii si distributie de gaz metan.

Transport de marfa specializat. Servicii cadastrale si servicii de masuratori. Cadastru imobiliar. Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Transport rutier intern de calatori. Transport rutier intern de marfa. Confectii, profile si armaturi.

www.trucktrans.ro

Instalatii gaze, sanitare, canalizare, incalzire, ventilatie, climatizare civile si industriale. Proiectare instalatii. Service echipamente in instalatii.


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Sisteme de alarma. Telefonie. Camere video. Interfoane. Antene. Instalatii electrice.

Case de lemn ieftine si de calitate, in sistem american. Promptitudine si seriozitate. Noi va oferim casa dorita!

Specializata in lucrari de constructii si instalatii in constructii. Calitatea materialelor utilizate si profesionalismul angajatilor, garanteaza realizarea unor lucrari de calitate.

Producator canale turnate din fonta pt. instalatii canalizare stradala si gradina, pt. inst. gaz, borne stradale pt inst. electrice, borduri stradale cu scurgere in reteaua de canalizare.

Demolari cladiri prin impuscare controlata combinata cu lucrari clasice, constructii, terasamente.

Vindem si executam instalatii solare de origine germana, care se fabrica de 28 de ani. Au o productivitate foarte ridicata! Lasati soarele sa produca energie pentru Dvs.!

Instalatii sanitare, electrice si termice.

Sisteme alarma si supraveghere video. Interfonie si videointerfonie. Automatizari porti si usi de garaj. Sisteme antiincendiu. Centrale telefonice si retele.

Forari orizontale. Prin procedeul forajului orizontal realizam subtraversari de drumuri, rauri, cai ferate si pot fi instalate in subteran: conducte de gaz, apa, cabluri electr. si de telefonie.

Executa toate lucrarile de constructii de interioare si toate tipurile de izolatii interioare si exterioare.

Societate specializata in furnizarea de servicii de executie, consultanta, urmarire si dirigentie de santier pentru lucrari de constructii civile, speciale, industriale si agricole.

Constructii-montaj. Constructie civila. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Comert cu materiale de constructie. Constructii. Servicii de constructie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Servicii in constructie.

Constructii-montaj. Prelucrare lemn. Servicii in constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Constructii pt. industria energetica. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Constructii pt. industria energetica.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Intretinere si reparatii cazane.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Instalatii pt. constructii - montaj. Prestari de servicii.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii in constructie. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii - montaj. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii electrice si retele.

Instalatii pt. constructii - montaj.

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie clasica. Restaurant.

Instalatii electrice si retele. Constructii-montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web