Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Constructii-montaj. Prelucrare lemn. Servicii in constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

 

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Vindem si executam instalatii solare de origine germana, care se fabrica de 28 de ani. Au o productivitate foarte ridicata! Lasati soarele sa produca energie pentru Dvs.!

www.roxton-concept.com

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Tamplarie din aluminiu. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

www.wappal.ro


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Montaj, reparatii centrale termice industriale, instalatii de incalzire, instalatii sanitare, instalatii de utilizare gaz metan, confectii metalice, retele distributie abur.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Lucrari de instalatii electrice, proiectare si executie retele electrice de joasa tensiune si medie tensiune, posturi de transformare si instalatii de paratrasnet. Confectii/echipare tablouri electrice.

Constructii si sisteme de incalzire electrice prin pardoseala " Ideal Heat".

Realizam eficient, cu profesionalism si in timp scurt lucrari de constructii, montaj si instalatii. Aer comprimat, accesorii inox, luminatoare, fundatii, canalizari, fatade panouri, pardoseli industriale.

Instalatii (incalzire, ventilatie, climatizare) pt. microclimatul spatiilor industriale, comerciale si sociale cu volum mare de aer; incalzire pt. biserici; incalzire pt. ferme agricole si zootehnice.

Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Confectii si instalatii metalice. Servicii de amenajari interioare. Distributie materiale de constructii si finisaje.

Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

Exploatare gaze naturale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii. Servicii de constructie. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii-montaj.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Constructii pt. industria energetica.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii speciale.

Constructii-montaj. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Instalatii pt. constructii - montaj. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii-montaj.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii pt. industria energetica. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Servicii si retele de telecomunicatii.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Prelucrare lemn. Constructie de drumuri si poduri.

Proiectare instalatii gaze. Executie instalatii gaze. Proiectare conducte gaze. Executie condute gaze. Executie instalatii incalzire si sanitare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web