Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
19 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Sisteme de alarma. Telefonie. Camere video. Interfoane. Antene. Instalatii electrice.

www.cambeea.ro

Instalatii electrice si retele. Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii - montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Retele electrice de tensiune. Tablouri si panouri electrice. Constructii pt. industria energetica.

 

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Bogata experienta in domeniul proiectarii si executiei instalatiilor electrice de distributie rurala si urbana cu tensiuni cuprinse intre 230V, 400V, 20KV si 110KV.

www.elex-onesti.ro

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Intretinere si reparatii cazane.

www.energofor.ro

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Demolari cladiri prin impuscare controlata combinata cu lucrari clasice, constructii, terasamente.

tntdemolari.ro

Executa toate lucrarile de constructii de interioare si toate tipurile de izolatii interioare si exterioare.

Instalatii in constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii in constructie. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Constructii. Servicii de constructie. Tamplarie clasica. Restaurant.

www.mariserg.ro

Instalatii electrice si retele. Constructii-montaj. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

www.necoenterprise.ro

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii-montaj.

Forari orizontale. Prin procedeul forajului orizontal realizam subtraversari de drumuri, rauri, cai ferate si pot fi instalate in subteran: conducte de gaz, apa, cabluri electr. si de telefonie.

Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Confectii, profile si armaturi metalice. Betoane si agregate de balastiera. Constructie de drumuri si poduri.

Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii electrice si retele. Producator de componente si subansamble pt. industria electronica. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Automatizari. Comert en-gros cu aparate electrice.

Societate specializata in furnizarea de servicii de executie, consultanta, urmarire si dirigentie de santier pentru lucrari de constructii civile, speciale, industriale si agricole.

www.vamibcons.ro/

Case de lemn ieftine si de calitate, in sistem american. Promptitudine si seriozitate. Noi va oferim casa dorita!

www.vandromtrust.ro


Recomandari: 31 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Instalatii gaze, sanitare, canalizare, incalzire, ventilatie, climatizare civile si industriale. Proiectare instalatii. Service echipamente in instalatii.

Proiecteaza si executa: distributii/utilizari gaze naturale, instalatii la constructii, timplarie AL si PVC, amenajari interioare, confectii/constructii metalice, hale oltpan, recrutare forta munca.

Specializata in lucrari de constructii si instalatii in constructii. Calitatea materialelor utilizate si profesionalismul angajatilor, garanteaza realizarea unor lucrari de calitate.

Constructii, proiectare, instalatii, placari si finisaje.

Producator canale turnate din fonta pt. instalatii canalizare stradala si gradina, pt. inst. gaz, borne stradale pt inst. electrice, borduri stradale cu scurgere in reteaua de canalizare.

Va punem la dispozitie 10 proiecte de case de lemn, gandite sa va ofere maximum de confort pentru familia dumneavoastra. N.H.S. va ofera tot sprijinul pt.concretizarea proiectului propriu.

Instalatii sanitare, electrice si termice.

Execucta: constructii case la cheie, constructii case la rosu, amenajari interioare, tencuieli, zidarii, sapaturi si exacavatii, termosisteme, tencuieli mecanizate si proiectare.

Proiectare si executie instalatii electrice pina la 20 kw.

Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Servicii de restaurare de monumente istorice. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii pt. constructii - montaj. Prestari de servicii.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Produse din piatra de rau pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Cazane si recipieni din metal. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii electrice si retele.

Instalatii pt. constructii - montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de proiectare pt. constructii. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Servicii de proiectare pt. constructii.

Servicii de foraj in plan orizontal. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Instalatii si distributie de gaz metan. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Servicii agricole in vederea cresterii randamentului culturilor. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie civila.

Constructii civile si industriale. Servicii in constructie. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Intretinere si reparatii in constructii.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Proiectare si constructie poduri. Structuri de rezistenta. Betoane si agregate de balastiera. Constructie civila.

Constructii-montaj. Producator de bauturi alcoolice - bere.

Constructii-montaj. Constructii civile si industriale.

Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web