Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
29 companii din judetul Neamt activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

www.adfprod.ro

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

 

Producem obiecte din fier forjat: porti, garduri, balustrade, mic mobilier. Asiguram montaj.

www.arcotrust.ro

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si echipamente petrochimice. Echipamente nucleare. Productie de cazane si recipienti din metal. Rezervoare si recipiente.

www.comes.ro

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Impletiri din metal. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

www.didcom.ro

Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.energoterm.com

Produse din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

www.ervantrust.ro

Fonta si produse turnate din fonta. Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

www.feromet.ro

Mobilier din fier forjat - productie. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier de dimensiuni reduse. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. gradina. Mobilier pe structura metalica. Scaune. Scaune pliante - furnizare.

www.feromet.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare.

www.frisomat.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Furnizor de balustrade de protectie. Produse din inox. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Lenjerie de pat. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Realizam scari de interior din lemn.

Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Comercializare de masini si utilaje agricole. Masini si utilaje pt. agricultura. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole.

www.mecanicaceahlau.ro

Reparatii masini-unelte. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Lagare pt. utilaje. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Energetica. Utilaje forestiere.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii pt. aer comprimat. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

www.metaloterm.ro

Productie de cherestea de fag, alba, aburita, verde, uscata; semifabricate de fag sau rasinoase; material lemnos pentru constructii.

Comert en-detail. Panificatie. Confectii, profile si armaturi metalice. Brutarie. Produse din grau.

Constructii. Servicii de constructie. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice. Servicii de proiectare pt. constructii. Inchiriere de masini si utilaje pt. industria de constructii. Constructie civila.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrari mecanice prin aschiere.

www.pagi.ro

Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Turnatorie metale. Confectii, profile si armaturi metalice. Produse de metalurgie feroasa.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Utilaj pt. prelucrarea lemnului.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Produse din piatra de rau pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Producator de materiale de constructii.

Confectii, profile si armaturi metalice. Furnizare de materiale de constructii. Comercializare en-detail produse alimentare. Comercializare en-detail produse nealimentare. Comert cu materiale de constructie.

Confectii, profile si armaturi metalice. Produse din cauciuc.

www.vema.go.ro


Recomandari: 21 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Bacau, Iasi, Suceava, Harghita ).

Firma noastra produce si monteaza imobile cu structura din lemn. Locuinte permanente, case de vacanta, sedii de firma panelizate cu structura din lemn, imobile cunoscute sub denumirea de case America.

Firma cunoscuta pe piata interna ca producator de: elemente de finisaje in constructia de locuinte (balustrade, scari, placari, mobilier metalic).

Producator de mobilier pentru spatii comerciale din metal, AL, PAL, sticla si plexiglass. Comercializam busturi manechine stendere cromate.

Cel mai important centru feroviar si tehnic din tara. Modernizare vagoane. Fabricare de ansamble/subansamble pt. material rulant. Constructii metalice. Servicii si asistenta tehnica.

Productia de motoare generatoare si transformatoare electrice, mobilier pentru scoli, universitati, magazine, baruri, restaurante, productia de masini si utilaje agricole, constructii metalice.

Constructii case din lemn rotund, case din busteni, case din barne, pensiuni turistice, cabane, casute de gradina, mobilier de gradina, foisoare, balansoare, mese si banci realizate in stil rustic.

Comercializam elementi din fier forjat. Executam porti, plase gard, balustrade, scari metalice.

Producatori de case pe structura de lemn. Produsele noastre se disting prin calitate, design dosebit si preturi competitive. Fabricam si dupa modelul clientului. Cu un pas mai aproape de visul tau!

Productie plase metalice bordurate si sudate.

Executam case de locuit sau de vacanta din lemn masiv sau stratificat; din lemn rotund; pe structura de lemn. Confectionam ferestre termopane din lemn.

Specializata in producerea confectiilor din fier forjat pentru casa, gradini si institutii. Deasemenea, produce si confectii metalice mari pentru constructii.

Reprezentant Wisniowski (PL) usi de garaj, usi industriale, garduri rezidentiale, galvanizate, garduri industriale, Usi-ferestre din lemn si PVC, fatade pereti cortina, automatizari.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Aranjamente si amenajari interioare. Etansari.

Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii electrice si retele.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Lambriuri din lemn. Realizam scari de interior din lemn. Produse din lemn stratificat. Constructii din lemn.

Turnatorie metale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Liceu/colegiu. Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii textile. Mobilier de dimensiuni reduse.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Instalatii pt. constructii - montaj.

Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web