Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
27 companii din judetul Bacau activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Rezervoare si recipienti pt. depozitare de lichide.

www.alpado.home.ro

Comercializam elementi din fier forjat. Executam porti, plase gard, balustrade, scari metalice.

www.bizoo.ro/firma/tehniprest

 

Lambriuri din lemn. Realizam scari de interior din lemn. Produse din lemn stratificat. Constructii din lemn.

Liceu/colegiu. Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii textile. Mobilier de dimensiuni reduse.

www.ctas.ro

Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Constructii civile si industriale. Gaze-distributie, instalare, service. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Constructie civila. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Prelucrari mecanice prin aschiere. Instalatii electrice si retele.

www.daem.ro

Mobilier din fier forjat - productie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Impletiri din metal. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Decoratiuni. Mobilier pt. gradina. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre.

Produce si comercializeaza o gama variata de produse de lemn: case de locuit pe structura de lemn, case de vacanta, sarpante din lemn.

www.mydimmerhome.com

Specializata in producerea confectiilor din fier forjat pentru casa, gradini si institutii. Deasemenea, produce si confectii metalice mari pentru constructii.

Furnizor pompe. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii si intretinere utilaje pt. prelucrarea lemnului. Utilaje si echipamente petrochimice. Comercializare de produse petroliere.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie.

Producatori de case pe structura de lemn. Produsele noastre se disting prin calitate, design dosebit si preturi competitive. Fabricam si dupa modelul clientului. Cu un pas mai aproape de visul tau!

www.case-de-lemn.com

Inchiriere de spatii comerciale si spatii de birouri. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu. Morarit si panificatie.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare lemn.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Prelucrare lemn. Produse din lemn. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu.

Firma cunoscuta pe piata interna ca producator de: elemente de finisaje in constructia de locuinte (balustrade, scari, placari, mobilier metalic).

Mobilier de dimensiuni reduse. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare. Productie mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Geamuri securizate pt. constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Confectii, profile si armaturi metalice. Betoane si agregate de balastiera. Constructie de drumuri si poduri.

Importator de produse metalurgice: Table rezistente la uzura (Hardox, Creusabro, Roc). Oteluri inoxidabile: gama dimensionala si calitativa completa Europrofile, oteluri carbon: table, tevi, profile.

www.sinergicgroup.ro

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Furnizor de balustrade de protectie. Servicii de reparatii diverse prin sudare. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Forja. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare.

www.stilinox.ro

Mobilier de dimensiuni reduse. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier tapitat. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Servicii si retele de telecomunicatii. Instalatii pt. constructii. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructie si proiectare de retele. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

www.teleconstructia.ro

Intretinere si reparatii cazane. Furnizor pt. industria energetica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Confectii, profile si armaturi metalice. Aranjamente si amenajari interioare.


Recomandari: 23 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Neamt, Vrancea, Iasi, Vaslui ).

Producem obiecte din fier forjat: porti, garduri, balustrade, mic mobilier. Asiguram montaj.

Producator de mobilier pentru spatii comerciale din metal, AL, PAL, sticla si plexiglass. Comercializam busturi manechine stendere cromate.

Cel mai important centru feroviar si tehnic din tara. Modernizare vagoane. Fabricare de ansamble/subansamble pt. material rulant. Constructii metalice. Servicii si asistenta tehnica.

Productie de cherestea de fag, alba, aburita, verde, uscata; semifabricate de fag sau rasinoase; material lemnos pentru constructii.

Produce si comercializeaza usi din lemn stratificat: usi de interior, usi de exterior, usi pentru intrari secundare.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si echipamente petrochimice. Echipamente nucleare. Productie de cazane si recipienti din metal. Rezervoare si recipiente.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Impletiri din metal. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

Echipamente de inalta tensiune. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii pt. industria energetica. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

Produse din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Fonta si produse turnate din fonta. Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Mobilier din fier forjat - productie. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier de dimensiuni reduse. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. gradina. Mobilier pe structura metalica. Scaune. Scaune pliante - furnizare.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web