Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
9 companii din judetul Iasi activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn.

Cel mai important centru feroviar si tehnic din tara. Modernizare vagoane. Fabricare de ansamble/subansamble pt. material rulant. Constructii metalice. Servicii si asistenta tehnica.

www.remar.ro

Va punem la dispozitie solutii tehnice complete pentru: sisteme de pereti cortina; placari fatade autoventilate de tip bond; tamlarie din aluminiu si PVC; perdele metalice cu lamele microperforate pentru spatii comerciale; usi de interior; usi metalice antifoc; usi de garaj si industriale; sisteme de automatizare pentru usi de garaj si industriale; sisteme de automatizare pentru porti; usi speciale pentru adaposturi tip ALA; trape de fum.

 

Confectii, profile si armaturi metalice.

Confectii, profile si armaturi metalice. Prelucrare de materiale plastice.

Prelucrare de materiale plastice. Cooperatie mestesugareasca si obiecte artizanale. Confectii, profile si armaturi metalice.

Echipamente de inalta tensiune. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii pt. industria energetica. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Constructii. Servicii de constructie. Confectii, profile si armaturi metalice.

Producator din Iasi cu experienta (2002), confectionam si montam tamplarie cu geam termopan (bipan si tripan) din PVC (4-6 camere) si Aluminiu. Usi interioare MDF si AL, rulouri exterioare din AL.

www.tamplarie-izolux.ro

Producator de mobilier pentru spatii comerciale din metal, AL, PAL, sticla si plexiglass. Comercializam busturi manechine stendere cromate.


Recomandari: 41 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Confectii Metal & Lemn din judetele invecinate ( Vaslui, Neamt, Suceava, Botosani ).

Producem obiecte din fier forjat: porti, garduri, balustrade, mic mobilier. Asiguram montaj.

Firma noastra produce si monteaza imobile cu structura din lemn. Locuinte permanente, case de vacanta, sedii de firma panelizate cu structura din lemn, imobile cunoscute sub denumirea de case America.

Productia de motoare generatoare si transformatoare electrice, mobilier pentru scoli, universitati, magazine, baruri, restaurante, productia de masini si utilaje agricole, constructii metalice.

Constructii case din lemn rotund, case din busteni, case din barne, pensiuni turistice, cabane, casute de gradina, mobilier de gradina, foisoare, balansoare, mese si banci realizate in stil rustic.

Productie de cherestea de fag, alba, aburita, verde, uscata; semifabricate de fag sau rasinoase; material lemnos pentru constructii.

Productie plase metalice bordurate si sudate.

Experienta in proiectarea si executarea confectiilor si constructiilor metalice, elementelor instalatiilor sanitare si de incalzire, elementelor de utilaje. Experienta in organizarea eficienta a muncii.

Confectii metalice, confectii fier forjat, cruci, turnuri, biserici, manastiri. Garduri, porti, grilaje, gratii, scari interioare si exterioare, porti, design biserici.BISERICI.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Produse din cauciuc. Comert cu materiale de constructie. Articole din fier forjat pt. amenajari interioare/exterioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Transport rutier intern.

Constructii civile si industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii din lemn si metal. Aranjamente si amenajari interioare. Etansari.

Constructii civile si industriale. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii electrice si retele.

Distributie de produse si materiale tehnice. Productie si comercializare de plasa de sarma. Confectii, profile si armaturi metalice. Confectii metalice usoare si din materiale alternative. Comert en-gros cu aparate electrice. Comercializare de lacuri si vopsele.

Confectii, profile si armaturi metalice. Bar de zi. Atmosfera relaxata.

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Utilaje si echipamente petrochimice. Echipamente nucleare. Productie de cazane si recipienti din metal. Rezervoare si recipiente.

Constructii civile si industriale. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii edilitare si anexe. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Instalatii pt. constructii - montaj.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Confectii, profile si armaturi metalice.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Laborator. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Tablouri si panouri electrice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de ambalaje din carton ondulat.

Comert cu materiale de constructie. Comert en-gros a materialelor de constructie. Impletiri din metal. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Comert cu produse de uz general. Comert en-gros. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu.

Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii civile si industriale. Izolatii termice si hidroizolatii. Instalatii in constructii. Confectii din lemn si metal. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Materiale si produse refractare. Servicii si materiale pt. hidroizolatii.

Produse din cauciuc. Curele de transmisie. Benzi transportoare.

Fonta si produse turnate din fonta. Confectii, profile si armaturi metalice. Feronerie si accesorii metalice - cuie, suruburi, balamale.

Mobilier din fier forjat - productie. Confectii, profile si armaturi metalice. Mobilier de dimensiuni reduse. Export de mobilier de dimensiuni reduse. Mobilier pt. gradina. Mobilier pe structura metalica. Scaune. Scaune pliante - furnizare.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Confectii, profile si armaturi metalice. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare.

Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii in constructii. Instalatii pt. constructii.

Confectii metalice din materiale inoxidabile.

Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite.

Confectii metalice din materiale inoxidabile. Furnizor de balustrade de protectie. Produse din inox. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Lenjerie de pat. Cursuri de perfectionare si recalificare profesionala. Realizam scari de interior din lemn.

Producator echipamente/subansamble pt. utilaje agricole. Comercializare de masini si utilaje agricole. Masini si utilaje pt. agricultura. Echipamente/subansamble pt. utilaje agricole.

Reparatii masini-unelte. Confectii, profile si armaturi metalice. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice.

Lagare pt. utilaje. Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Energetica. Utilaje forestiere.

Comert en-gros a materialelor de constructie. Producator de articole de uz menajer si unelte de gospodarie. Confectii, profile si armaturi metalice. Articole forjate/matritate din metal.

Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii pt. aer comprimat. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web