Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
34 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software.

www.rolicitatii.ro centralizeaza toate licitatiile si achizitiile publice din Romania. Permite notificarea zilnica automata a utilizatorilor. Genereaza documentatia necesara participarii la licitatii.

www.rolicitatii.ro

Proiectarea si productia circuitelor imprimate de 1 strat, 2 straturi si multistrat. Distribuitor pentru softurile CAM350 si Target 3001!

www.ar-elektronik.com

 

FacturarePRO - program de facturare simplu, dar profesional. Invest Manager PLUS - cel mai simplu program de devize.

www.4-it.ro

Dorim pozitionarea pe pietele romaneasca si europeana ca si ofertant de produse si servicii software de o calitate ireprosabila.

www.adaptiv.ro

Software.

TrackGPS Business - solutie completa de localizare si monitorizare flota auto prin GPS - GPRS. Monitorizare auto in timp real, rapoarte de viteza, comsum, abatere ruta, senzor temperatura, notificari.

www.trackgps.ro

Dezvoltarea de solutii software profesioniste, la preturi competitive: site-uri de prezentare si aplicatii web, aplicatii windows pentru device-uri mobile si calculatoare desktop.

www.bitstarsolutions.com

Proiectare automatizari industriale si software. Servicii de mentenanta si service calculatoare. Service utilaje cariere.

www.cerber.ro

Codespring va ofera solutii personalizate de dezvoltare software. Oferim clientilor nostrii: proiectare si dezvoltare software si aplicatii noi; software testing, suport software, webdesign.

www.codespring.ro

Sisteme palm pentru agenti de vanzari; Localizare GPS si sisteme de gestionare parc auto; Soft hotelier; Software pentru automatizari industriale.

www.donauinvest.ro

Furnizor aplicatii de informatica economica si legislative. Ciel, WinMENTOR, Legis.

www.ecosys.ro

Realizarea de site-uri WEB. Oferta este conceputa pentrua fi accesibila atat firmelor cat si persoanelor fizice. Va asteptam.

www.electron-plus.com

Societate de web design si development din Cluj-Napoca, Romania. Realizare pagini si site-uri web, magazine online, sisteme administrare site - CMS, promovare online - SEO.

www.entire.ro

Servicii de 7 stele: aplicatii software personalizate, externalizare dezvoltare software, consultanta, implementare si mentenanta sisteme/retele. Aplicatii Web si desktop, in Java, .Net, Perl.

www.evozon.ro

Firma Web Design ofera servicii de realizare site, optimizare si promovare site. Oferta CifNET va ofera sa va realizati siteul online in doar 15 minute. Alte servicii: program facturare.

www.cifdesign.ro

Echipamente de personalizare si duplicare CD/DVD, MiniCD, business card CD; Realizare CD-uri personalizate.

www.printCD.ro

Dezvoltarea de aplicatii software. Specializati in aplicatii pentru terminale mobine (Windows CE). Dezvoltarea de aplicatii pentru depozite si hale industriale, aplicatii de tip workflow.

www.intercode.ro

Gazduire site-uri web, inregistrare domenii internet, webdesign si programare web, creare site-uri web profesionale, dezvoltare de software economic si industrial.

www.interon.ro

Dezvoltator al aplicatiei EconERP - care ajuta la organizarea unei companii in operatiunile cheie pe care le efectueaza in contabilitate, gestiune, urmarirea comenzilor, contractelor si a productiei.

lexon.ro

Companie cu capital privat, ofera servicii de dezvoltare si implementare de solutii software pentru gestionarea afacerilor si intreprinderii, web design si web development.

www.mm-computers.ro

Solutia software Mediacore CRM ofera IMM-urilor platforma pentru sustinerea activitatilor de marketing, vanzari si service. Descarcati gratuit aplicatia monoutilizator de pe site.

crm.mediacore.ro

Software. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Sisteme informationale.

www.megatrend.ro

Dezvoltare si distributie de software si comercializare de componente de calculator speciale. Distribuim solutii de protectie software, programe de proiectare geotehnica GEO.

www.mrsoft.ro

Consultanta in domeniul programelor informatice de gestiune economica.

Firma noastra ofera o gama larga de servicii, variind de la design industrial, aplicatii web pana la grafica si aplicatii software.

www.new-edge-studios.com

Webdesign, webhosting, grafica publicitara, servicii multimedia, distributie soft si calculatoare.

www.8media.ro

Dezvoltare software si outsourcing pentru platforma Sun Java, Microsoft, baze de date Oracle.

www.proform-software.com

Creare&dezvoltare de software pentru nevoile utilizatorului; retelistica; webdesign; asigurare de produse hardware, componente calculator, configuratii complete, productie sunet spoturi publicitare.

www.team5.ro

Dezvoltare software, software pt. managementul resurselor umane, externalizare procesare salarii la cele mai mici preturi.

www.re-lion.eu

Dezvoltare pagini internet (ASP, PHP), aplicatii desktop, mentinere baze de date, recrutare programatori, testare angajati, training in programare, vanzare produse software 3rd party cu licenta.

www.skysoftweb.com

Producere, comercializare si implementare de software pt afaceri: Hermes - solutia pentru automatizarea fortei de vanzare; B-Org - ERP pt firme medii; Neomanager - solutia integrata pt firme mici.

www.transart.ro

Dezvoltatorul produsului informatic INTELIX Avocat - soft pentru cabinete si societati de avocatura.

intelix.ro

BlocManagerNET - program pentru administrarea asociatiilor de proprietari (tabel cheltuieli, registru de casa, note consum, contoare electronice, notificare prin email, update-uri gratuite).

www.xisoft.net

Totul despre IT&C.

www.mediatix.ro


Recomandari: 16 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Proiectare & Software din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Oferim consultanta IT, dezvoltare de aplicatii economice, implementari ERP.

Electrical software. Softuri pentru proiectare electrica asistata de calculator(Electrical CAD).CADdy++Electrical, raport calitate/pret excelent. SEE TEHNICAL 99EUR.

Agentia noastra promoveaza solutii noi si inovatoare pentru toti cei care doresc o prezenta eficienta, percutanta si de calitate pe Internet, suport digital sau tiparit.

Dezvoltam aplicatii PDF pentru Adobe Acrobat 7. Alte servicii: grafica si web design, prezentari de firma si produs si o noutate: iePaper-iForm - Utilizati formulare/documente electronice de la noi.

Gama larga de servicii: proiectarea si implementarea unui web site, redesign-ul unui site existent, dezvoltarea de aplicatii e-commerce si implementarea de aplicatii CMS.

Principalul produs al firmei este pachetul de programe de contabilitate si gestiune "Universal GestCont". Oferim servicii de consultanta, proiectare si instruire in domeniul software.

Software, web design.

Compania noastra realizeaza la cerere: solutii software complete; personalizarea produselor noastre in functie de cerintele dumneavoastra.

Gazduire pagini web, webdesign si proiectare profesionala, inregistrare domenii .ro si internationale, gazduire adrese e-mail personalizate, pachete de tune-up webpage, promovare, optimizare web.

Servicii: software farmacii, medici de familie, laborator, gestiune, contabilitate, soft medici, dializa.

Programe de contabilitate, gestiune, salarii, mijloace fixe. Dezvoltarea de aplicatii software la cerere. Download demo gratuit la toate produsele noastre.

Software House specializata in furnizarea de solutii integrate (Hw&Sw) de gestiune resurse umane si gestiune economica.

Web design, CD-uri de prezentare a firmelor, galerii foto interactive, animatie.

Producator si integrator de aplicatii de tip ERP Open Source. Integrator de aplicatii GIS.

Furnizor de sisteme informatice integrate (sisteme ERP - Enterprise Resurse Planning) pentru gestionarea proceselor economice a firmelor.

Proiectare pagini web.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web