Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
6 companii din judetul Mures activeaza in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie.

Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Instalatii de climatizare. Tubulatura pt. utilitati gospodaresti. Instalatii de frig si climatizare. Echipamente frigorifice.

www.agrocom.clicknet.ro

Instalatii de incalzire si climatizare.

 

Instalatii de incalzire si climatizare.

Producator de ventilatoare si centrale de tratare aer german cu o locatie de productie si in Romania, produse destinate aplicatiile din gama comercial si industrial-usor cu debite max. la 10000 m3/s.

www.ruck.eu

Oferim servicii complete (proiectare, executie, consultanta) in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilare, incalzire. Apelati cu incredere pentru servicii rapide si de calitate.

www.seivinstal.go.ro

Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice de uz profesional. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala.


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie din judetele invecinate ( Harghita, Cluj, Bistrita-Nasaud, Sibiu ).

Productia, importul, comercializarea si prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice si gastronomice profesionale destinate unitatilor alimentare si HoReCa.

Agentie de turism Atlass Tourism. Instalari/service aer conditionat. Instalari/service antene satelit DTH.

Reparatii frigidere, masini de spalat. Reparatii si montaj aer conditionat casnic si industrial. Montaj si mentenanta camere frigorifice.

Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Instalatii de climatizare.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Filtre de aer. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Subansamble pt. dispozitive cu aer comprimat.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Echipamente frigorifice. Dotari si accesorii pt. magazine mari. Instalatii de frig si climatizare. Utilaje frigorifice de uz profesional. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Echipamente frigorifice. Sisteme de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii frigorifice pt. industria alimentara. Generatoare pt. energie electrica. Produse sodice. Instalatii de climatizare.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Sisteme de climatizare. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Productie de ventilatoare. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de climatizare. Instalatii in constructii.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de ventilatie si aerisire. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Instalatii de incalzire locuinte. Obiecte si accesorii igienico-sanitare. Instalatii pt. constructii. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Confectii si profile din aluminiu. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Componente si materiale pt. reparatii/service instalatii aer cond. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de climatizare prin pardoseala.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Reparatii si intretinere echipamente frigorifice si gastronomice. Instalare aparate de aer conditionat - sisteme de ventilatie. Intretinere si reparatii aparate de lapte.

Reprezentanta a echipamentelor de aer conditionat Daikin. Comert, montaj si service. Sisteme de aer conditionat profesionale.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web