Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Harghita activeaza in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie.

Productia, importul, comercializarea si prestarea de servicii privind echipamentele frigorifice si gastronomice profesionale destinate unitatilor alimentare si HoReCa.

www.tcromania.com

Echipamente frigorifice. Dotari si accesorii pt. magazine mari. Instalatii de frig si climatizare. Utilaje frigorifice de uz profesional. Instalatii frigorifice pt. industria alimentara. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Usi/porti/sisteme de inchidere.

www.eurato.ro

 

Instalatii de ventilatie si aerisire. Instalatii de climatizare. Instalatii in constructii.

www.premairtrade.ro


Recomandari: 13 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie din judetele invecinate ( Covasna, Mures, Brasov ).

Oferim servicii complete (proiectare, executie, consultanta) in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilare, incalzire. Apelati cu incredere pentru servicii rapide si de calitate.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Producator de ventilatoare si centrale de tratare aer german cu o locatie de productie si in Romania, produse destinate aplicatiile din gama comercial si industrial-usor cu debite max. la 10000 m3/s.

Intretinerea si servisarea instalatiilor si echipamentelor de climatizare industriale si civile, consultanta si asistenta tehnica de specialitate pentru echipamentele de clima.

Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Instalatii de climatizare. Tubulatura pt. utilitati gospodaresti. Instalatii de frig si climatizare. Echipamente frigorifice.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Echipamente frigorifice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Finisaje pt. constructii civile. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii pt. constructii.

Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de ventilatie si aerisire. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de ventilatie si aerisire. Productie de ventilatoare.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice de uz profesional. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web