Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie.

Agentie de turism Atlass Tourism. Instalari/service aer conditionat. Instalari/service antene satelit DTH.

www.atlasstourism.ro

Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Instalatii de climatizare.

 

Echipamente frigorifice. Sisteme de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service.

www.frigopartner.at

Instalatii exterioare pt. constructii. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Contoare pt. energie electrica si termica.

www.generalfluid.ro

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare.

www.inteltrade.ro

Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Sisteme de climatizare. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de ventilatie si aerisire. Productie de ventilatoare. Cosuri de fum si sisteme de evacuare a gazelor arse.

www.megamix.ro

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire si climatizare.


Recomandari: 17 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Climatizare & Ventilatie din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Distribuitor direct, vindem din stoc aparate centrale de climatizare pe gaz natural si freon, marca Goodman.

Oferim servicii complete (proiectare, executie, consultanta) in domeniul instalatiilor de climatizare, ventilare, incalzire. Apelati cu incredere pentru servicii rapide si de calitate.

Producator de ventilatoare si centrale de tratare aer german cu o locatie de productie si in Romania, produse destinate aplicatiile din gama comercial si industrial-usor cu debite max. la 10000 m3/s.

Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Reparatii pt. frigidere, congelatoare, aparate de racire. Instalatii de climatizare. Tubulatura pt. utilitati gospodaresti. Instalatii de frig si climatizare. Echipamente frigorifice.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Instalatii de incalzire si climatizare.

Instalatii de climatizare.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Usi si porti pt. garaje. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale.

Instalatii de climatizare.

Instalatii de incalzire si climatizare.

Echipamente frigorifice. Instalatii de climatizare. Utilaje frigorifice de uz profesional. Reparatii, service si intretinere pt. instalatii frigorifice. Reparatii si intretinere pt. utilaj comercial. Comercializare electrocasnice en-detail.

Instalatii de incalzire si climatizare. Realizam scari de interior din lemn. Comert cu materiale de constructie.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii de incalzire si climatizare. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Cazane si recipieni din metal. Import/export de centrale termice.

Instalatii de climatizare. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Reparatii si intretinere aparate de aer conditionat. Instalatii de ventilatie si aerisire. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Instalatii de incalzire si climatizare. Cazane si recipieni din metal.

Instalatii de ventilatie si aerisire. Utilaje frigorifice de uz profesional. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web