Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

 

Confectii, profile si armaturi metalice. Turnatorie din metale neferoase. Constructii civile si industriale. Turnatorie metale. Montaj de structuri metalice. Confectii metalice ornamentale, garduri, fier forjat. Mobilier din fier forjat - productie.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Fatade si finisaje in constructii. Finisaje pt. constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.


Recomandari: 45 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Seminee(semineuri) din piatra si marmura in toata tara, la preturi si calitate fara concurenta. Factura si garantie.

Societatea prelucreaza marmura granit, executa cruci monumente funerare, placaje, placari morminte, obiecte de arta si arta funerara.

Prestam servicii de curatenie profesionala pentru persoane juridice si fizice. Servicii: curatenii generale, dupa constructor, de intretinere, spalari covoare, mochete si tapiterii.

Amenajari interioare, design interior, prestari servicii, intermediar materiale constructie, tamlparie PVC si lemn stratificat.

Proiectare de arhitectura, structuri constructii civile si industriale.

Realizare piscine. Furnizor dezinfectanti pt. activitati de deratizare/dezinsectie.

Va propunem solutii simple si eficiente pentru prelungirea sezonului "la terase". Oferim solutii inovative in cel mai scurt timp de la lansarea pe piata mondiala.

Realizam modele deosebite de balustrade si scari din inox. Material de cea mai buna calitate, import Italia. Montaj in toata tara.

Taierea si fasonarea - finisarea pietrei naturale: marmura, granit, travertin, ardezie etc. Executia de seminee, gratare de curte si alte articole de decor.

Pereti speciali din tamplarie de aluminiu. Productie mobila. Tamplarie din lemn si aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii si profile din aluminiu. Tamplarie din aluminiu.

Aranjamente si amenajari interioare.

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de arhitectura si proiectare imobiliara. Finisaje pt. constructii civile. Servicii de turism.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Prestari de servicii. Aranjamente si amenajari interioare.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare. Decoratiuni interioare. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii. Instalatori parchet lemn si laminat. Servicii de zidarie. Servicii de zugravire si vopsitorie.

Aranjamente si amenajari interioare. Birotica. Comercializare de faianta si gresie. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii in constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Productie mobila. Tapiterii pt. produse de tamplarie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Comercializare de mobila.

Arhitectura peisagistica. Decoratiuni pt. gradini.

Reparatii si instalari de sisteme de interfonie. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie.

Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Accesorii pt. faianta si gresie. Aranjamente si amenajari interioare. Parchet si scandura pt. constructie. Lacuri si vopsele pt. orice intrebuintari. Servicii de placare cu faianta pt. industria de constructii.

Aranjamente si amenajari interioare. Comerciant en-detail pt. covoare si mocheta.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Comert en-detail. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comert cu materiale de constructie.

Reprezentanta comerciala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Aranjamente si amenajari interioare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii civile si industriale. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Productie mobila.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Aranjamente si amenajari interioare. Usi de interior. Usi si porti pt. garaje. Jaluzele.

Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare de mobila si lemn. Productie mobila. Constructii din lemn. Instalatii in constructii. Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Boltari pt. constructii. Pavaj; pavele beton. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Realizare piscine. Obiecte de arta. Statuete si figurine.

Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Aranjamente si amenajari interioare. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Materiale si instalatii sanitare.

Parchet si scandura pt. constructie. Realizam scari de interior din lemn. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului. Comercializare de faianta si gresie.

Constructii civile si industriale. Instalatii exterioare pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Betoane si agregate de balastiera.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Montaj jaluzele. Jaluzele.

Aranjamente si amenajari interioare. Finisaje pt. constructii civile. Instalatori si service pt. instalatii si conducte de gaz metan. Reparatii/service masini de gatit. Reparatii ale ustensilelor de uz casnic.

Decoratiuni interioare. Materiale pt. decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Aranjamente si amenajari interioare. Montaj jaluzele. Mobilier pt. birouri/calculatoare.

Prelucrare lemn. Aranjamente si amenajari interioare.

Arhitectura peisagistica. Fantani arteziene. Constructie si intretinere.

Aranjamente si amenajari interioare. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Finisaje pt. constructii civile. Mobilier de dimensiuni reduse.

Arhitectura peisagistica. Gradini. Furnizare/comercializare de seminte si material saditor. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Fantani arteziene. Constructie si intretinere. Instalatii si echipamente pt. irigatii. Sere pt. horticultura.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Usi si porti pt. garaje. Copertine si parasolare personalizate. Mobila pt. dotari spatii comerciale si magazine. Mobilier pt. birouri/calculatoare. Mobilier pt. hotel. Aranjamente si amenajari interioare.

Comert cu materiale de constructie. Aranjamente si amenajari interioare.

Tamplarie clasica. Mobila. Jaluzele.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web