Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

www.automaticgrup.ro

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si automatizari.

 

Automatizari. Echipamente pt. software industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice. Echipamente de control si verificare acces. Tablouri si panouri electrice.

www.dymotec.ro

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii.

Echipamente de control si verificare acces. Automatizari.

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

www.moeller.at

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Masini si accesorii pt. sudura. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de climatizare. Servicii de paza si protectie.

www.proelectro.ro

Automatizari. Service pt. echipamente electronice.

Comunicatii. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari.

Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Import de aparate de masura si control. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Servicii de furnizare semnal TV prin cablu.

www.telemach.com

Activitati de recuperare de deseuri metalice. Instalatii electrice si automatizari. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Bauturi racoritoare - productie.


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Producator de echipamente electronice pentru automatizari, furnizor de servicii de automatizare.

Solutii complete software si hardware pentru urmarirea si controlul diferitelor procese si utilaje industriale si de laborator (consultanta, proiectare, implementare, instruire personal).

Servicii si retele de telecomunicatii. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Cantare si echipamente de precizie. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Compresoare de aer. Echipamente de vopsire. Instalatii de sablare.

Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble. Sisteme de franare. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Reprezentanta comerciala. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Instalatii electrice si automatizari. Cercetare si prospectare miniera. Utilaj pt. industria miniera.

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Automatizari. Servicii de conservare a energiei electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Instalatii electrice si automatizari. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Echipamente de control.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Instalatii electrice si automatizari.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere si reparatii cazane. Automatizari.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale. Spalatorie auto.

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme video de supraveghere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web