Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
3 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii electrice si retele.

Automatizari. Servicii de conservare a energiei electrice. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente pt. transmisii de voce si date. Instalatii electrice si automatizari. Instalare de retele pt. transmisii de voce si date. Echipamente de control.

 

Sisteme de alarma, paza si securitate.

www.transfontanis.ro


Recomandari: 36 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Analiza procese industriale pentru introducerea echipamentelor de automatizare. Proiectare, executie lucrari si service in domeniul echipamentelor de automatizari si actionari electrice industriale.

Producator de echipamente electronice pentru automatizari, furnizor de servicii de automatizare.

Angajatii nostri ofera profesionalism si consultanta in toate domeniile liniilor tehnologice industriale, instalatiilor electrice si automatizarii proceselor de productie.

Servicii si retele de telecomunicatii. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Echipamente de birou. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de personalizare de carduri de acces.

Cantare si echipamente de precizie. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Compresoare de aer. Echipamente de vopsire. Instalatii de sablare.

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Instalatii electrice si retele. Instalatii si echipamente. Instalatii de incalzire electrice. Instalatii electrice si automatizari.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de ventilatie si aerisire. Confectii, profile si armaturi metalice. Laborator. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Instalatii de incalzire si climatizare. Tablouri si panouri electrice.

Automatizari. Echipamente pt. software industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice. Echipamente de control si verificare acces. Tablouri si panouri electrice.

Instalatii electrice si retele. Sisteme de alarma, paza si securitate. Automatizari. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii.

Mecanica fina. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Masini-unelte. Comert cu accesorii si piese de schimb auto.

Calculatoare. Sisteme video de supraveghere.

Echipamente de control si verificare acces.

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Echipamente de control si verificare acces. Automatizari.

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre.

Instalatii electrice si automatizari. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Retele de calculatoare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Instalare si intretinere de centrale telefonice. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructie si proiectare.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Masini si accesorii pt. sudura. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de climatizare. Servicii de paza si protectie.

Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice.

Instalatii electrice si automatizari. Comercializare en-detail de articole sanitare. Comert cu materiale de constructie. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Comercializare accesorii pt.

Automatizari. Service pt. echipamente electronice.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Comunicatii. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari.

Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Import de aparate de masura si control. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Servicii de furnizare semnal TV prin cablu.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere si reparatii cazane. Automatizari.

Activitati de recuperare de deseuri metalice. Instalatii electrice si automatizari. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Bauturi racoritoare - productie.

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme video de supraveghere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web