Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Salaj, in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare.

Recomandari: 38 companii cu activitate in domeniul Instalatii, sectiunea Masura & Control & Automatizare & Simulatoare din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Producator de echipamente electronice pentru automatizari, furnizor de servicii de automatizare.

Solutii complete software si hardware pentru urmarirea si controlul diferitelor procese si utilaje industriale si de laborator (consultanta, proiectare, implementare, instruire personal).

 

Oferim asistenta tehnica in tratarea apelor potabile, menajere si industriale cu clor gazos sau hipoclorit, UV, ozon; monitorizarea si automatizarea sistemelor de clorinare.

Servicii si retele de telecomunicatii. Automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati.

Cantare si echipamente de precizie. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Metrologie si servicii de masurare. Monitorizare. Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Securitatea&sanatatea muncii.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Compresoare de aer. Echipamente de vopsire. Instalatii de sablare.

Instalatii electrice si automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Cabluri electrice si accesorii de legatura.

Instalatii electrice si automatizari. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii si echipamente.

Sisteme de franare, placute de frana, componente si subansamble. Sisteme de franare. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Reprezentanta comerciala. Utilaj pt. transport si ridicat greutati. Instalatii electrice si automatizari. Cercetare si prospectare miniera. Utilaj pt. industria miniera.

Constructii. Servicii de constructie. Instalatii electrice si automatizari.

Sisteme video de supraveghere. Sisteme de personalizare de carduri de acces.

Automatizari. Echipamente pt. software industrial. Comercializare accesorii si aparate electrice. Echipamente de control si verificare acces. Tablouri si panouri electrice.

Sisteme video de supraveghere.

Instalatii electrice si automatizari.

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari. Echipamente si aparatura electrica. Instalatii electrice si retele. Automatizari.

Instalatii electrice si retele. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii exterioare pt. constructii. Instalatii pt. constructii. Instalatii in constructii.

Instalatii electrice si automatizari. Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Echipamente de control si verificare acces. Instalatii electrice si retele. Automatizari.

Echipamente de control si verificare acces. Automatizari.

Instalatii electrice si automatizari.

Sisteme si echipamente pt. automatizari.

Cantare si echipamente de precizie. Masini si echipamente din mase plastice. Comercializare tesaturi.

Instalatii electrice si automatizari. Producator de componente pt. aparate si retele electrice.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Masini si accesorii pt. sudura. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comert cu materiale de constructie.

Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de climatizare. Servicii de paza si protectie.

Automatizari. Service pt. echipamente electronice.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii.

Comunicatii. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Instalatii electrice si automatizari.

Produse de electronica industriala. Componente si subansamble. Productie de firme luminoase. Aplicatii automatizate in industrie, linii de productie, proces tehnologic. Instrumente si echipamente electronice. Producator electronice. Achizitie de date pt.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule.

Instalatii electrice si automatizari.

Echipamente electronice pt. televiziunea prin cablu. Cabluri, fire electrice si telefonice, fibre optice. Import de aparate de masura si control. Echipamente pt. telecomunicatii. Constructie si proiectare de retele. Servicii de furnizare semnal TV prin cablu.

Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere si reparatii cazane. Automatizari.

Limitatoare de viteza, tahografe, vitezometre. Statie autorizata de inspectie tehnica periodica. Revizii auto. Service auto general. Toate marcile de masini. Monitorizare GPS prin satelit a flotei de autovehicule comerciale. Spalatorie auto.

Activitati de recuperare de deseuri metalice. Instalatii electrice si automatizari. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Bauturi racoritoare - productie.

Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Sisteme de alarma, paza si securitate. Televiziune cu circuit inchis. Sisteme video de supraveghere.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web