Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
7 companii din judetul Maramures activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Import si comercializare anvelope Ucraina pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole, utilaje industriale.

Import-export cu SUA.

 

Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara. Producator de confectii textile diverse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Prestari de servicii.

Exportator de lemn. Prelucrare lemn. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Pod rulant. Utilaje. Articole din metal cu prelucrare la rece. Activitati de import-export de bunuri si produse. Constructii mecanice Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Matrite pt. stantat.

www.sadrom.ro

Import/export de produse alimentare. Activitati de import-export de bunuri si produse.


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Satu-Mare, Bistrita-Nasaud, Cluj, Salaj ).

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Specializata in produse destinate camerelor curate (cleanrooms) pentru industria farmaceutica, electronica si alimentara.

Import - export.

Societate comerciala cu parteneri straini; oferim servicii de comert cu amanuntul, import-export, posibilitati de realizare parteneriate externe, servicii de consultanta in afaceri.

Import si distributie automatizari pentru porti, felinare cu actionare automata, bariere automate, usi de garaj sectionale sau basculante, usi sectionale industriale.

Import & export.

Agent de vinzari al Saic Velcorex Franta - producator de tesaturi. Oferim: tesaturi pt. confectii casual si sportswear: velur, gabardina, satin, poplin, pinza. Finisaj: spalare, pigmentare, periere.

Piese auto import-export. Service auto, vopsitorie, tinichigerie, echilibrari pneuri, geometrie directie, verificare sistem franare, tester auto.

Productie & distributie articole funerare, accesorii pt. inmormantari, luminari, coroane, flori artificiale, fier forjat, ceramica.

Export cherestea.

Activitati de import a unor produse de top, unice, cu o prezentare superba si diversificata, care se incadreaza perfect in gama cadourilor de afaceri pentru partenerii si clientii dvs.

Importam accesorii si tuning auto din fabrica noastra din China. Produsele principale ca exemplu: seturi si becuri xenon, seturi de huse scaune, etc. sunt la cele mai bune preturi din Romania.

Importator si distribuitor de ambalaj ecologic din hartie si carton ofera clientilor sai produse pentru ambalat - pahare carton, pungi hartie, coltare, cutii carton, saci hartie.

H2O este dealerul exclusiv pe piata romaneasca a sistemelor pt. tratarea si purificarea apei produse de Aquathin, USA. Sistemele sunt unice pe plan mondial si folosesc ozmosa inversa si deionizare.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Comert en-gros si en-detail. Activitati de import-export de bunuri si produse. Supermarket.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.

Mobilier pt. gradina. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert exterior. Import-export.

Producator de tricotaje din lana. Comercializare en-detail tricotaje. Comert en-gros de tricotaje. Export de produse diverse.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web