Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
4 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Agent de vinzari al Saic Velcorex Franta - producator de tesaturi. Oferim: tesaturi pt. confectii casual si sportswear: velur, gabardina, satin, poplin, pinza. Finisaj: spalare, pigmentare, periere.

www.saicvelcorex.com

H2O este dealerul exclusiv pe piata romaneasca a sistemelor pt. tratarea si purificarea apei produse de Aquathin, USA. Sistemele sunt unice pe plan mondial si folosesc ozmosa inversa si deionizare.

www.h2opur.ro

 

Piese auto import-export. Service auto, vopsitorie, tinichigerie, echilibrari pneuri, geometrie directie, verificare sistem franare, tester auto.

Export cherestea.


Recomandari: 30 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Import-export cu SUA.

Specializata in produse destinate camerelor curate (cleanrooms) pentru industria farmaceutica, electronica si alimentara.

Import - export.

Import si distributie automatizari pentru porti, felinare cu actionare automata, bariere automate, usi de garaj sectionale sau basculante, usi sectionale industriale.

Import & export.

Intermediere, reprezentare, export produse sticlarie artizanat, menaj.

Servicii de consultanta: proiecte de finantare (UE). Implementarea sistemelor de management (ISO). Intermedieri comert. Totul pentru dezvoltarea afacerii dvs. si integrarea pe piata internationala.

Folie stretch, banda PP si PET, saci pentru fixare si protectie incarcaturi, masini de paletizat cu folie stretch, cu banda PP si PET, linii tehnologice complete, benzi transportoare.

Activitati de import a unor produse de top, unice, cu o prezentare superba si diversificata, care se incadreaza perfect in gama cadourilor de afaceri pentru partenerii si clientii dvs.

Importam accesorii si tuning auto din fabrica noastra din China. Produsele principale ca exemplu: seturi si becuri xenon, seturi de huse scaune, etc. sunt la cele mai bune preturi din Romania.

Importul si comercializarea granitului. Monumente funerare, placaje, pavaje, blaturi, borduri-modele si dimensiuni la comanda.

Oferim spre comercializare Lavete (imita pielea de caprioara) ideale in domeniul cosmetizarii si curatarii auto, uz casnic si industrial. Marime 43/32/0.2.

Importator si distribuitor de ambalaj ecologic din hartie si carton ofera clientilor sai produse pentru ambalat - pahare carton, pungi hartie, coltare, cutii carton, saci hartie.

Import si comercializare anvelope Ucraina pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole, utilaje industriale.

Comert en-gros cu anvelope din import.

Specialistul dumneavoastra in produse ecologice alimentare si nealimentare de calitate premium: sucuri, alimente, dulciuri, dulceturi si cosmetice bio, din Elvetia, Belgia si Germania.

Import, comercializare si service aparatura, produse si accesorii pentru frizerii, saloane de infrumusetare corporala, masaj, spa si wellness.

Distributie de produse si materiale tehnice. Comert en-gros si en-detail. Comert exterior. Import-export. Intermediere comerciala de produse diverse. Comert cu materiale de constructie.

Comercializare en-detail. Comert en-gros si en-detail. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Sisteme de alarma, paza si securitate.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara. Producator de confectii textile diverse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Prestari de servicii.

Exportator de lemn. Prelucrare lemn. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Dealer autorizat marca Hyundai. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare.

Pod rulant. Utilaje. Articole din metal cu prelucrare la rece. Activitati de import-export de bunuri si produse. Constructii mecanice Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Matrite pt. stantat.

Import/export de produse alimentare. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Comert exterior. Import-export.

Producator de tricotaje din lana. Comercializare en-detail tricotaje. Comert en-gros de tricotaje. Export de produse diverse.

Suntem importatori si distribuitori exclusivi pentru Romania ai marcilor de cosmetice si produse de ingrijire bio Speick si Marius Fabre, pe care le comercializam si prin magazinul online propriu.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web