Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Salaj activeaza in domeniul Comert, sectiunea Import & Export.

Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme.


Recomandari: 34 companii cu activitate in domeniul Comert, sectiunea Import & Export din judetele invecinate ( Cluj, Bihor, Satu-Mare, Maramures ).

Comert cu materiale pentru ambalaje: benzi poliester pt. legare, fixare si paletizare; hartie si folie pentru ambalaje cu protectie anticoroziva; benzi adezive din hartie; hartie pt. cuptor.

Import-export cu SUA.

 

Specializata in produse destinate camerelor curate (cleanrooms) pentru industria farmaceutica, electronica si alimentara.

Import - export.

Societate comerciala cu parteneri straini; oferim servicii de comert cu amanuntul, import-export, posibilitati de realizare parteneriate externe, servicii de consultanta in afaceri.

Import si distributie automatizari pentru porti, felinare cu actionare automata, bariere automate, usi de garaj sectionale sau basculante, usi sectionale industriale.

Dealer pt. Romania al Optimum Maschinen Germany - utilaj industrial de prelucrare a lemnului si metalului; dealer tractoare MTZ Belarus & Pronar; intermedieri & import utilaj industrial si agricol.

Import & export.

Venim in sprijinul producatorilor de dulciuri de pe piata din Romania care vor sa isi promoveze produsele la nivel international.

Productie & distributie articole funerare, accesorii pt. inmormantari, luminari, coroane, flori artificiale, fier forjat, ceramica.

Activitati de import a unor produse de top, unice, cu o prezentare superba si diversificata, care se incadreaza perfect in gama cadourilor de afaceri pentru partenerii si clientii dvs.

Importam accesorii si tuning auto din fabrica noastra din China. Produsele principale ca exemplu: seturi si becuri xenon, seturi de huse scaune, etc. sunt la cele mai bune preturi din Romania.

Comercializam materiale pt. constructii si intretinere drumuri. Materiale pt.rosturi de dilatatie, pt. tratarea asfaltului, inchiderea porilor, pentru imbinarile asfaltului.

Suntem o firma specializata pe tehnici de marcare. Etichete autocolante, imprimare coduri de bare, ribonuri, folii sleeve. Preturi personalizate dupa marimi si tipul etichetelor.

Pompe industriale. Instalari de pompe. Optimizari echipamente de pompare. Sectoare: agricol, minier, chimic, alimentar, combustibil, industrial, militar, civil, ape reziduale, inundatii, desecari.

Importator si distribuitor de ambalaj ecologic din hartie si carton ofera clientilor sai produse pentru ambalat - pahare carton, pungi hartie, coltare, cutii carton, saci hartie.

Import si comercializare anvelope Ucraina pentru autoturisme, camioane, utilaje agricole, utilaje industriale.

Distribuitor uleiuri auto si industriale MOBIL; CASTROL; ARAL. Distributie zonala Transilvania. Preturi exceptionale.

Import si distributie diverse produse, aparatura sau tehnologie cu caracter ecologic.

Comercializarea furtunelor hidraulice si conectica aferenta. Avem un utilaj de sertizat performant la atelierul din Alesd pentru toate dimensiunile de furtune.

Companie importatore de cereale.

Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara. Producator de confectii textile diverse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Prestari de servicii.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Import de anvelope pt. autoturisme si utilitare. Uleiuri si lubrifianti auto - comercializare. Import de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Agentie de turism.

Exportator de lemn. Prelucrare lemn. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Constructie civila. Servicii de proiectare arhitectonica. Servicii de proiectare pt. constructii.

Comert en-gros si en-detail. Activitati de import-export de bunuri si produse. Supermarket.

Mobilier pt. gradina. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert exterior. Import-export.

Pod rulant. Utilaje. Articole din metal cu prelucrare la rece. Activitati de import-export de bunuri si produse. Constructii mecanice Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Confectii, profile si armaturi metalice. Matrite pt. stantat.

Import/export de produse alimentare. Activitati de import-export de bunuri si produse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Bauturi racoritoare - productie. Productie industriala de bauturi alcoolice. Distribuitor exclusiv de bauturi.

Producator de tricotaje din lana. Comercializare en-detail tricotaje. Comert en-gros de tricotaje. Export de produse diverse.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Comercializare en-gros produse alimentare. Comert en-gros.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web