Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
22 companii din judetul International activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Firma producatoare de lambriuri, glafuri, pervaze, pazii, etc. din PVC este interesata in introducerea acestor produse pe piata romaneasca. Informatii - vizitati site.

www.dumaplast.be

Intermediem relatii de afaceri, importuri si exporturi pe relatia Italia. Suntem o echipa mixta romano-italiana, cu sediul in Italia.

www.ancostruzioni.it

 

Instalatii de incalzire centrala.

Furnizare de materiale de constructii.

Produse din polistiren.

www.damalio.com

Furnizare de materiale de constructii.

Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

www.dunamenti.hu

Boilere pt. incalzire apa. Producem si instalam seminee pt. toate gusturile.

Producator de materiale de constructii.

Boilere pt. incalzire apa.

Furnizare de materiale de constructii.

Furnizare de materiale de constructii.

Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Tigla de constructie. Comercializare ciment.

www.maxim.bg

Instalatii de incalzire centrala.

Utilaje pt. realizare materiale constructie din beton presat.

www.mu-ren.si

Izolatii termice si hidroizolatii.

www.nmc.be

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel.

o-metall.com

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii in constructii.

www.santarm.md

Utilaje pt. realizare materiale constructie din beton presat.

www.sommer-betonsteinmaschinen.de

Export cu Romania a urmatoarelor produse: chimie, plastice, izolatie, finisaj, protectia muncii.

Utilaje pt. realizare materiale constructie din beton presat.

www.techmatik.pl

Utilaje pt. realizare materiale constructie din beton presat.

www.vibro-block.de


Recomandari: 28 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Executam termo/hidro izolatii la terase si acoperisuri de hale industriale sau imobile civile si industriale, cu orice tip de membrane. PVC, bituminoase.

Lucrari de hidro si termohidroizolatii, hidroizolatii subterane si lucrari de reconditionare termohidroizolatii la acoperisuri vechi.

Lucrari de hidro - termohidroizolatii.

Ferestre de mansarda, scari de pod.

Filiala pe Romania a firmei Paul Bauder Gmbh&co KG din Germania, producatoare de membrane hidroizolante bituminoase si PVC, de panouri termoizolante din spuma poliuretanica, acoperisuri cu vegetatie.

Hidroizolatii vinzare/executie. Proiectare/executie hale industriale. Pardoseli industriale din rasina epoxidica (RINOL) sau beton flotat. Tigle metalice Gerard - vinzare/executie. Amenajari int/ext.

Materiale de protectie anticoroziva: cauciucuri, captuseli, acoperiri. Pardoseli industriale. Unitati de cogenerare pe motoare termice cu gaz metan si biogaz, turbine pe gaz, turbine pe abur, tevi.

Scule profesionale Unior-Slovenia, peste 3000 articole, membrane bituminoase Technonicol, executie lucrari de hidroizolatii pentru terase, acoperisuri, hale industriale.

Executam hidroizolatii, reparatii cladiri, lucrari de zugravire, montaj gresie si faianta la preturi avantajoase. Este posibila si plata in rate. Recomandari tehnice, deplasare, transport gratuite.

Executie termo-hidroizolatii la constructii civile si industriale; executie luminatoare din policarbonat celular la hale industriale; plansee structurale pt. cladiri civile; incalziri industriale.

Executam lucrari de hidroizolatie. Viteza de executie, preturile, calitatea superioara a materialelor ne indreptatesc sa speram intr-o colaborare de viitor cu dvs. Seriozitate/calitate in constructii.

Hidroizolatii terase bloc, amenajari scari bloc, coloane subsol, robineti subsol, instalatii sanitare si termice, apometre si repartitoare.

Producator gama sa de produse: membrane bituminoase, sindrile, folii hidroizolante si bariere contra vaporilor, geotextile, seminee, pardoseli flotante.

Comercializare de tigla metalica si hidrizolatie, executie de montaj tigla metalica si hidroizolatii.

Hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile de blocuri, vile sau cladiri industriale noi. Refacere hidroizolatie la terase industriale.

Executam lucrari de hidroizolatii, zugraveli (interioare/exterioare), montaj faianta, gresie, parchet si vopsitorie (lavabila/vopsea) profesionale la preturi excelente.

Concrete Art propune pardoseli din beton stantat care au efectul pietrei naturale, a rocii, ceramicii, caramizii si chiar a lemnului. Ideal pt. aplicari comerciale, rezidentiale sau lucrari publice.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

Oferim solutii de hidroizolatii pe viata cu cele mai performante materiale din lume pentru terase, piscine, bazine, subsoluri, etc. Detalii pe pagina web.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

Companie cu capital privat, desfasurand activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale.

Primer pentru etanseizari. Membrane hidroizolatoare pt. etaseizari terase circulabile/noncirculabile, fundatii si pereti verticali, plansee intermediare, climat montan, parcari, autostrazi.

Specializata in aplicarea membranelor PVC si TPO, montajul sistemelor complete de fatada si invelitoare pentru cladiri industriale. Furnizare vata bazaltica si membrana PVC.

Metoda de izolare, reabilitare termica si termoizolatie a cladirilor (blocuri, case, vile) cu panouri mari din polistiren expandat, de medie densitate, cu grosimea de 8-10 cm, pretencuite.

Specializata in lucrari de constructii cu ajutorul alpinismului utilitar, executa o gama larg? de lucrari deosebite din punct de vedere tehnic, la un inalt standard de calitate.

Firma ce se ocupa in exclusivitate de hidroizolatii in ceea ce priveste realizarea unor terase si acoperisuri cu membrane bituminoase.

O gama variata de forme pt. piscina. Consultanta si proiectare, dezumidificari, echipamente si accesorii pt. tratarea apei. Saune uscate si umede. Sisteme SPA, echipamente fitness si hidromasaj.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web