Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul International activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta.

Service, depanare, reparatii calculatoare.


Recomandari: 49 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Vanzari sisteme, accesorii, periferice; servicii IT-administrare retele, asistenta hardware&software; All HIGH! Any Services!

Grafica 3D,2D; Web Design; Identitatea Companiei; Comert IT; Consultanta Software-Hardware; Productie Evenimente; Sound-Light&video Equipment.

 

Service PC. Vanzare calculatoare si componente.

Intretinere, administrare, service, depanare si interventie pentru solutii de date (retele locale, statii de lucru si servere), solutii de voce (PBX, retele de voce si terminale) si solutii video.

Servicii IT: service calculatoare, reparatii calculatoare, depanari, instalari, intretinere calculatoare, recuperare date, asistenta, asistenta tehnica, suport tehnic.

Pagini web, proiectare executie si promovare pe internet. Service, modificari de configuratie si marire de capacitate la sisteme. Comercializare imprimante laser si monitoare sh; calculatoare.

Service pentru computere si birotica. Instalari retele - cablare structurata - date/voce. Asamblari de computere - configuratia clientului sau recomandarea noastra.

Service calculatoare (hard, soft), proiectare retea, (cablare, conectare, switch-uri, mufare, configurare calculatoare, conectare la internet), consultanta pentru echipamente de calcul.

Companie specializata in asamblarea si vanzarea calculatoarelor si componentelor, proiectarea si instalarea de retele informatice, intretinerea sistemelor de calcul si retelelor.

Consultanta IT. Servicii si solutii profesionale pentru intreprinderi mici si mijlocii. Securizare retele. Internet wireless pentru hoteluri. Vanzare cu valoare adaugata de echipamente IT si software.

Consultanta, asistenta tehnica, audit, realizare retele, implementare software, pagini web, internet, securitate, service calculatoare, abonamente helpdesk, servere Linux, aplicatii opensource.

Rezolvarea problemelor dumneavoastra legate de tehnica de calcul, la cele mai mici preturi de pe piata si in cel mai scurt timp. Asistenta, consultanta, diagnosic.

Va propune un contract de prestari servicii in domeniul calculatoarelor la cele mai mici preturi. Depanare hardware si software. Upgrade (modernizare) calculatoare.

New Style Data va ofera servicii de service si consultanta IT, precum si web design, web hosting. Serviciile noastre sunt disponibile si asigurate permanent de catre un personal calificat.

Prestari servicii in legatura cu intretinerea si repararea calculatoarelor, comercializarea de produse software si hardware.

Administrarea de retele calculatoare. Service IT. Consultanta IT. Mentenanta sisteme de calcul.

Service profesional laptopuri.

Consultanta IT, proiectare de retele, administrarea serverelor, PC service & mentenanta, web design.

Service calculatoare, copiatoare, imprimante, faxuri. Comercializare produse IT. Comercializare consumabile pentru imprimante, incarcari. Comercializare piese auto.

Service calculatoare, intretinere hardware si software, proiectare si intretinere retele, webdesign si promovare web.

Consultanta solutii IT, proiectare si implementare, datacenter, sisteme enterprise, bugetare investitii IT, construirea de politici IT, project management, documentatie tehnica.

Consultanta IT. Service soft/hard calculatoare, periferice; Retele, internet, instruire IT. Upgrade soft/hard. Comercializare sisteme IT, periferice, componente, consumabile. Proiectare arhitectura.

Service calculatoare, administrare retele, cablare structurata, instalare, configurare si mentenata server Linux, 2003 Server. Servicii IT la cheie. Consultanta IT.

Firma de service calculatoare si laptopuri, back-up, recuparari de date, instalari retele, administrare servere, gazduire, web design, site-uri de prezentare si magazine online, echipa de profesinisti.

Calculatoare, service calculatoare, retele de calculatoare, suport tehnic, consultanta, instalatii electrice, automatizari. Rapid si comod!

Va oferim o gama variata de servicii si produse IT care sa corespunda necesitatiilor si preferintelor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati siteul nostru.

Oferim service de calculatoare pe baza de interventie sau abonament lunar (intretinere) si componente de calculatoare si sisteme. Promptitudine. Seriozitate. Porfesionalism.

Web-design, graphic design, service calculatoare, vanzare componente si sisteme, instalare si intretinere retele de calculatoare.

Solutii complete pentru infrastructura informatica.

Servicii IT pe baza de abonament: mentenanta calculatoare si retele informatice, vanzare si implementare sisteme software & hardware, configurare, mentenanta, gazduire email si site-uri, VPN, backup.

Administrarea retea; consultanta IT & achizitii; service PC/notebook; help-desk; securitatea infrastructurii; hosting; VPN; VoIP.

Solutii inteligente in IT. Servicii de mentenanta hard si soft, proiectare si administrare retele structurate, web-hosting si web-design.

Servicii IT pe baza de abonament si la cerere: mentenanta calculatoare si retele informatice, implementare sisteme informatice software & hardware, configurare, mentenanta si gazduire e-mail.

Servicii administrare retele de calculatoare, service computere, administrare pe baza pe abonament, instalare si administrare linux, servere email.

Oferim servicii de IT in regim de outsourcing pentru companiile medii si mici.

e-PRICE.ro vine in intampinarea dumneavoastra cu un plus de servicii.

Componente, consumabile, calculatoare, dispozitive de stocare, retelistica, sisteme, software, notebook, web design, grafica, mentenanta, reparatii, instalari, consultanta IT.

Dezvoltam solutii software la comanda. Echipa Sienna IT creeaza solutii softwarece se muleaza perfect pe cerintele si nevoile clientilor.

Experienta de peste 10 ani in service de calculatoare desktop si laptop, service de imprimante si administrare de retele. Asiguram service si consultanta IT atat la sediu, cat si la clienti.

Oferim asistenta, diagnosticare gratuita si recuperare profesionala de date survenite in urma oricaror defectiuni logice ale mediilor de stocare uzuale (harddisc-uri, memory flash, CD, DVD).

Unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pt. managementul informatiilor. Oferim solutii pentru automatizarea proceselor de business (hardware, software - ERP, CRM, BI).

Va pune la dispozitie serviciile de care aveti nevoie pentru a optimiza si usura munca dumneavoastra in cadrul firmei, fara a mai intampina probleme in privinta retelei de calculatoare.

Instalare, configurare, intretinere router, server fisiere, server mail. Proiectare, executie si punere in functiune a retelelor de voce - date. Gazduire web. Preturi competitive la componente.

Ofera pachete de asistenta tehnica si consultanta in domeniu, care sunt adresate companiilor mici si mijlocii care nu au un departament IT propriu.

Consultanta si mentenanta IT business-to-business, interventii rapide in orice locatie, cele mai bune preturi la sisteme, laptopuri, servere si componente.

Service pentru calculatoare, imprimante, copiatoare si aparate fax la sediul firmei sau la sediul clientului. Asiguram pe baza de contract, servicii de intretinere, computere, reumpleri cartuse.

Service calculatoare pentru firme. Imbinam servicii hardware si software pentru a va pune la dispozitie solutii IT complete. Serviciile noastre: service calculatoare, instalare si configurare servere.

Solutii complete IT: service/ mentenanta IT, depanare IT soft & hard, realizare retele IT. ITLand-Centru Service Electro: reparatii monitoare, LCD, reparatii TV, reparatii laptop, electronice.

Service calculatoare, optimizare, intretinere si administrare retele. Asiguram servicii IT si consultanta de calitate pentru firme din Bucuresti si imprejurimi.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web