Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
15 companii din judetul Cluj activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta.

Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare.

www.assa-electronic.ro

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Componente hardware pt. calculatoare.

 

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Consultanta IT, proiectare de retele, administrarea serverelor, PC service & mentenanta, web design.

www.dvis.info

Service laptop-uri, computere, monitoare TFT, instalari, devirusari, recuperari de date, comercializare computere noi si second hand, toate la cele mai accesibile preturi.

www.digix.110mb.com

Oferim service de calculatoare pe baza de interventie sau abonament lunar (intretinere) si componente de calculatoare si sisteme. Promptitudine. Seriozitate. Porfesionalism.

www.thewebshop.ro

Profita de oferta noastra si cumpara domeniul tau rapid si in siguranta. Fiecare domeniu inregistrat primeste un pachet complet de servicii.

www.fiberit.ro

Consiliere si suport tehnic de specialitate in domeniul IT. Solutii hardware si software. Furnizarea de produse IT, hardware si software, direct la sediu, transport si instalare inclus.

www.impulsit.ro

Aveti nevoie de consultanta IT? Venim sa va ajutam. Configurari calculatoare, relele wireless si cablate, service PC. Venim la tine acasa sau la birou.

consultanta-it-cluj.com

Va pune la dispozitie serviciile de care aveti nevoie pentru a optimiza si usura munca dumneavoastra in cadrul firmei, fara a mai intampina probleme in privinta retelei de calculatoare.

www.ncs.com.ro

Instalatii electrice, utilaje si automatizari pt. nave.

Service calculatoare (hard, soft), proiectare retea, (cablare, conectare, switch-uri, mufare, configurare calculatoare, conectare la internet), consultanta pentru echipamente de calcul.

Service, depanare, reparatii calculatoare.

Pagini web, proiectare executie si promovare pe internet. Service, modificari de configuratie si marire de capacitate la sisteme. Comercializare imprimante laser si monitoare sh; calculatoare.

www.vitronic.ro

Web-design, graphic design, service calculatoare, vanzare componente si sisteme, instalare si intretinere retele de calculatoare.

www.wdscenter.ro/


Recomandari: 16 companii cu activitate in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta din judetele invecinate ( Bihor, Mures, Alba, Bistrita-Nasaud ).

Infiintata in anul 2004; capital integral privat. Firma functioneaza in domeniul tehnologiei informatiei si al calculatoarelor, oferind produse si servicii.

Distribuitor produse software adresate unitatilor bugetare si societatilor comerciale. Service si reparatii echipamente de calcul. Consultanta tehnica si software.

Persoana fizica autorizata, ofer servicii de depanare-devirusare calculatoare; instalari de programe, drivere, sisteme de operare; optimizari sisteme de operare.

Consultanta IT - sisteme, retele, software, web // proiecte tehnice pentru finantari nerambursabile in domeniul IT // asistenta IT.

Oferim servici IT la cele mai inalte standarde de profesionalism si promptitudine (service hardware/software). Vanzari de: calculatoare, laptopuri, imprimante, copiatoare. Executam retele, webdesign.

Ofera servicii IT profesionale, reparatii sau service calculatoare, consultanta IT, web design, SEO, dispune de magazin online prin care vinde calculatoare, laptopuri.

Firma producatoare de tonere compatibile, remanufacturate, de calitate garantata.

Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Retele de calculatoare.

Software. Retele de calculatoare.

Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

Service, depanare, reparatii calculatoare. Service si consumabile pt. echipamente de birotica. Furnizor si service pt. case de marcat fiscale. Servicii de internet.

Calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Software si solutii informatice personalizate. Software. Hosting/gazduire pagini de internet. Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe.

Tehnica de calcul. Calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse. Service si consumabile pt. echipamente de birotica.

Service si reparatii de telefoane mobile. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web