Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 74 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Calculatoare, sectiunea Service & Reparatii & Consultanta.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

New Style Data va ofera servicii de service si consultanta IT, precum si web design, web hosting. Serviciile noastre sunt disponibile si asigurate permanent de catre un personal calificat.

nsdata.ro

Unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii pt. managementul informatiilor. Oferim solutii pentru automatizarea proceselor de business (hardware, software - ERP, CRM, BI).

www.novensys.com

 

Oferim clientilor o suita extinsa de solutii IT: servicii informatice de business, ERP, dezvoltare software.

www.pluriva.com

Dezvoltam solutii software la comanda. Echipa Sienna IT creeaza solutii softwarece se muleaza perfect pe cerintele si nevoile clientilor.

www.sienna.ro

Administrarea retea; consultanta IT & achizitii; service PC/notebook; help-desk; securitatea infrastructurii; hosting; VPN; VoIP.

www.wimaxxed.ro

Service calculatoare, service laptopuri, reparatii calculatoare, reparatii laptopuri, depanare calculator, devirusare, intretinere calculatoare, abonament service calculatoare.

www.adminvision.ro

Instalare si intretinere de centrale telefonice. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Imprimante. Sisteme de alarma, paza si securitate. Sisteme video de supraveghere. Servicii de cablare structurata pt. transmisii de voce si.

Ofera pachete de asistenta tehnica si consultanta in domeniu, care sunt adresate companiilor mici si mijlocii care nu au un departament IT propriu.

www.pcalert.ro

Calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Imprimante. Componente hardware pt. calculatoare. Retele de calculatoare. Service, depanare, reparatii calculatoare. Software.

www.amerilex.ro

Calculatoare. Software. Componente hardware pt. calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Comert cu calculatoare.

Furnizarea de solutii, servicii si consultanta IT&C pentru companiile din Romania.

www.aqsd.ro

Componente, consumabile, calculatoare, dispozitive de stocare, retelistica, sisteme, software, notebook, web design, grafica, mentenanta, reparatii, instalari, consultanta IT.

www.arc-software.ro

Companie specializata in asamblarea si vanzarea calculatoarelor si componentelor, proiectarea si instalarea de retele informatice, intretinerea sistemelor de calcul si retelelor.

www.argos.ro

Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse. Echipament medical pt. spitale, policlinici, cabinete medicale. Echipamente si instalatii de producere a energiei nepoluante. Productie de echipamente de protectie. Tiparituri. Productie calendare.

Rezolvarea problemelor dumneavoastra legate de tehnica de calcul, la cele mai mici preturi de pe piata si in cel mai scurt timp. Asistenta, consultanta, diagnosic.

www.bestservtech.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare.

Firma specializata oferim servicii profesionale IT, reparatii calculatoare, laptopuri, statii grafice, calculatoare industriale. Proiectare, executare si intretinere retele. Realizam siteuri web.

www.proservices.ro

Service profesional laptopuri.

www.computech.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul.

www.computerland.ro

Calculatoare. Comert cu calculatoare. Componente hardware pt. calculatoare. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Software. Retele de calculatoare.

www.conceptdata.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare. Service si reparatii copiatoare. Copiatoare si service. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Consultanta IT. Servicii si solutii profesionale pentru intreprinderi mici si mijlocii. Securizare retele. Internet wireless pentru hoteluri. Vanzare cu valoare adaugata de echipamente IT si software.

www.consit.ro

Software. Service, depanare, reparatii calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Comert cu calculatoare. Retele de calculatoare.

www.css.ro

Grafica 3D,2D; Web Design; Identitatea Companiei; Comert IT; Consultanta Software-Hardware; Productie Evenimente; Sound-Light&video Equipment.

cultech.ro

Comert cu calculatoare. Consumabile pt. imprimante - tonner, ribbon. Service, depanare, reparatii calculatoare.

Calculatoare. Retele de calculatoare. Software. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Componente hardware pt. calculatoare. Tehnica de calcul.

www.dimsoft.ro

Firma IT specializata in servicii IT, externalizare IT si consultanta IT. Oferim servicii IT de executie retele calculatoare. Solutii IT customizate.

www.dotnetwork.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare. Comert cu calculatoare.

Firma de service calculatoare si laptopuri, back-up, recuparari de date, instalari retele, administrare servere, gazduire, web design, site-uri de prezentare si magazine online, echipa de profesinisti.

www.easy-it.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare. Tehnica de calcul.

www.elt.ro

Experienta de peste 10 ani in service de calculatoare desktop si laptop, service de imprimante si administrare de retele. Asiguram service si consultanta IT atat la sediu, cat si la clienti.

www.eurodata.com.ro

Service calculatoare, copiatoare, imprimante, faxuri. Comercializare produse IT. Comercializare consumabile pentru imprimante, incarcari. Comercializare piese auto.

www.activ-it.ro

Consultanta si servicii IT - mentenanta sisteme informatice, servere, consultanta in domeniul licentierii software a companiilor. Retele de comunicatie-consultanta, instalare si mentenanta.

www.1stnet.ro

Consultanta solutii IT, proiectare si implementare, datacenter, sisteme enterprise, bugetare investitii IT, construirea de politici IT, project management, documentatie tehnica.

www.fortunatum.ro

Prestari servicii in legatura cu intretinerea si repararea calculatoarelor, comercializarea de produse software si hardware.

Service pentru computere si birotica. Instalari retele - cablare structurata - date/voce. Asamblari de computere - configuratia clientului sau recomandarea noastra.

Va propune un contract de prestari servicii in domeniul calculatoarelor la cele mai mici preturi. Depanare hardware si software. Upgrade (modernizare) calculatoare.

www.generalgroupit.ro

Vanzari sisteme, accesorii, periferice; servicii IT-administrare retele, asistenta hardware&software; All HIGH! Any Services!

www.highservices.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare. Birotica. Service si reparatii copiatoare.

Va oferim o gama variata de servicii si produse IT care sa corespunda necesitatiilor si preferintelor dumneavoastra. Pentru mai multe detalii va rugam sa vizitati siteul nostru.

www.iscomputers.ro

Furnizor si service pt. case de marcat fiscale.

www.informedia.ro

Solutii complete pentru infrastructura informatica.

Servicii IT pe baza de abonament: mentenanta calculatoare si retele informatice, vanzare si implementare sisteme software & hardware, configurare, mentenanta, gazduire email si site-uri, VPN, backup.

www.itassist.ro/

Oferim asistenta, diagnosticare gratuita si recuperare profesionala de date survenite in urma oricaror defectiuni logice ale mediilor de stocare uzuale (harddisc-uri, memory flash, CD, DVD).

www.recupearededate.ro

Solutii complete IT: service/ mentenanta IT, depanare IT soft & hard, realizare retele IT. ITLand-Centru Service Electro: reparatii monitoare, LCD, reparatii TV, reparatii laptop, electronice.

www.itland.ro

Service pentru calculatoare, imprimante, copiatoare si aparate fax la sediul firmei sau la sediul clientului. Asiguram pe baza de contract, servicii de intretinere, computere, reumpleri cartuse.

www.it-net.ro

Service, depanare, reparatii calculatoare. Service si reparatii pt. aparatura electronica.

Service PC. Vanzare calculatoare si componente.

Administrarea de retele calculatoare. Service IT. Consultanta IT. Mentenanta sisteme de calcul.

www.luconsult.ro

Calculatoare. Asamblare de calculatoare. Configuratii diverse. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Retele de calculatoare. Servicii de internet. Comert cu calculatoare. Producator de componente pt. calculatoare.

www.maguay.ro


1 - 50 din 74
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web