Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
17 companii din judetul International activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.

Consultanta.

Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

 

Consultanta in afaceri. Desene, brevete, modele industriale, sigle.

www.bmspatent.com

Birou de legatura/reprezentare/ lobby acreditat pe langa institutiile UE. Management, dezvoltare business, plan de afaceri. Programe / finantari europene, parteneriate, reprezentanta.

www.bromotion.be

Consultanta in afaceri. Consultanta.

www.bci.md

Consultanta in afaceri. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.cca-ngo.org

Consultanta.

Consultanta in afaceri.

www.czechinvest.org

Va asiguram firme si companii cu o rentabilitate inalta si de viitor din Germania si Rusia. Pretul de cumparare este incepind de la 0,5 si pina la 25 milioane. Lista oferita persoanelor interesate.

dr-lang-unternehmensberatung.de

Ecologie. Consultanta juridica si reprezentare.

Companie austriaca de consultanta.

www.ecosmanagement.com

Activitati de import-export de bunuri si produse. Intermedieri si consultanta financiara. Import/export de produse alimentare. Comercializare produse de papetarie. Turism intern/international. Importator de materiale textile.

Furnizor de hartie.

Consultanta.

Rolul nostru este acela de a va sprijini demersurile prin crearea de valoare adaugata in: relocarea / achizitia / incorporarea afacerii; management de proiect / concept.

www.nicomconsulting.eu

Companie specializata in prestarea serviciilor de consultanta in domeniile: financiar-bancar, investitii si management.

www.proconsulting.md

Consultanta.


Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica din judetele invecinate ( Bucuresti, Ilfov, Cluj ).

Societate de avocatura ofera consultanta juridica gratuita in probleme de revendicari, finantare sau achizitii drepturi litigioase in domeniul imobiliar-drepturi de proprietate.

Serviciile CreditPlus sunt: recuperare debite comerciale, consultanta de risk management, sisteme de vanzari si rapoarte de credit. Portofoliu SCHERING, BASF, AUSTROTHERM, ELTON CORPORATION, HENKEL.

Portalul tau de imobiliare.

Servicii de consultanta si investitii imobiliare in Bucuresti. Real estate consulting and investments services in Bucharest.

Intermedieri comert - Contracte de mandatare - Comisionari.

Oferim oportunitati de import/export Italia in domeniul confectii/imbracaminte/portelan.

Creative Business Partners este specializata in a-si ajuta clientii sa isi maximizeze eficienta operationala prin oferirea de servicii de consultanta de inalta calitate. Partener Business Objects.

Servicii de management si consultanta in afaceri, intermedieri si comert cu amanuntul.

Clubul Antreprenorilor este un cadru in care intreprinzatori tineri si dinamici interactioneaza cu scopul de a acumula cunostinte practice si de a-si imbunatati aptitudinile necesare afacerilor.

AM71Consulting Bucuresti asigura consultanta in afaceri pentru infiintare firme si societati comerciale noi, acte aditionale si modificari acte constitutive, acte cadastru si intabulare, contabilitate.

Consultanta in managementul firmei, pentru accesare de finantari, precum si in domeniul comunicarii. Oferim de asemenea servicii de traducere si consultanta juridica si financiara.

Consultanta fiscala pt. firme straine si autohtone. Contabilitate (productie, comert, import-export, prestari servicii); resurse umane, audit, expertize Contabile.

Consultanta pentru afaceri si management; divizare; fuziune; merger&aquisitions; due diligence; alte servicii de consultanta; administrare de intreprinderi.

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

Consultanta fiscala * Contabilitate * Bilant * Evaluari * Audit * Analiza diagnostic * Divizare * Fuziune * Merger&Aquisitions * Expertiza * Alte servicii financiar-contabile si de consultanta.

We develop total leaders.

Servicii de consultanta in domeniul finantarii.

Furnizor aut. CAFR de servicii de audit financiar, asistenta in intocmirea situatiilor financiare, proceduri agreate, due diligence, training. Resurse interne certificate ACCA/CECCAR. 100% competenta.

Servicii de colectare a debitelor pentru persoane fizice (B2C). Servicii de colectare a debitelor pentru persoane juridice (B2B). Servicii de colectare de debite internationale.

Consultanta si audit in domeniul standardelor de calitate SR EN ISO 9001, 14001, HACCP, OHSAS 18001 si sisteme integrate, asistenta la implementare, colaborare cu organisme de certificare nationale.

Infiintari asociatii, fundatii, organizatii sindicale si patronale, societati comerciale; intocmire de contracte colective de munca, asistarea angajatorului in probleme legate de dreptul muncii.

Consultanta in afaceri si marketing. Dezvoltare personala. Training si coaching. Strategii de marketing. Campanii advertising, promotii. Resurse umane.

Recuperare creante si datorii.

Consultanta si intermediere afaceri in diverse domenii de activitate.

Consultanta Forex.

Consultanta in afaceri. Solutii integrate de management, marketing, constructii, investitii, credite, consultanta juridica prin birou propriu de avocatura.

Firma de consultanta din Bucuresti specializata pe prevenirea riscurilor in afaceri si preintampinarea vulnerabilitatilor privind viitorii parteneri in investitiile din Romania.

Consultanta in management.

Urban si Asociatii este leader de piata pe segmentul recuperarii si colectarii de debite in Romania. Printre alte servicii se numara: infiintari firme, bonitate in afaceri, bursa creantelor.

Servicii integrate de consultanta financiara si dezvoltare a afacerilor, proiecte de investitii, fuziuni, achizitii, aliante strategice, optimizarea proceselor de business pt. implementarea ERP.

Consultanta financiara pentru obtinerea de finantari nerambursabile SAPARD.

Sprijinirea investitorilor straini.

Recuperare legala de creante, o echipa tanara si experimentata va sta la dispozitie 7 zile din 7. Pe noi ne platiti numai daca rezolvam cazul dvs. cu succes.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web