Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 264 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Afaceri, sectiunea Intermedieri & Consultanta Financiar & Juridica.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Societate cu experienta nationala si internationala in consultanta de afaceri si management. Are ca principal obiectiv sprijinirea initiativelor publice si private.

www.ae-fonduristructurale.ro

Training, cursuri, consultanta. Plan de afaceri. Management strategic, operational. Management financiar. Contabilitate manageriala. Bugete si control bugetar. Metodologii si formulare de lucru.

www.abctrainingconsulting.ro

 

Va oferim solutii integrate de finantare, modelare financiara, tehnologie si proiectare pentru realizarea unor proiecte finantabile prin accesarea fondurilor europene nerambursabile.

Consultanta fiscala * Contabilitate * Bilant * Evaluari * Audit * Analiza diagnostic * Divizare * Fuziune * Merger&Aquisitions * Expertiza * Alte servicii financiar-contabile si de consultanta.

www.expertus.ro

Firma de consultanta fiscala ce ofera asistenta la intocmirea declaratiilor de impozite si taxe, certificare declaratie anula, impozit pe profit 101, efectuare lucrari audit, expertize fiscale.

www.aritax.ro

Consultanta - Certificare ISO 9001, HACCP, ISO 14001, ISO 17025 si OHSAS 18001. O echipa de specialisti cu o vasta experienta in documentarea si implementarea sistemelor de management.

www.aviconsulting.ro

Importator exclusiv pentru Romania al produselor premium pentru ingrijire masculina marca Truefitt&Hill (Anglia). Oferta noastra cuprinde produse pt. barbierit, baie si accesorii.

www.barbierit.ro

Intocmire declaratii Intrastat, consultanta, evaluari de companii (intreprinderi), bunuri mobile si imobile, in conditii de profesionalism si seriozitate!

www.eintrastat.ro

Global Collection Agency (GCA) ofera servicii avansate de recuperari debite, recuperari creante, recuperari datorii fara cheltuieli in avans! Recuperari debite! Recuperare debite! Colectare!

www.gca.ro

Echipa de profesionisti, compusa din avocati si experti contabili. Echipa noastra de profesionisti va ofera atat servicii legale/juridice, cat si servicii financiar-contabile si fiscale complete.

www.law-accounting.ro

Furnizor aut. CAFR de servicii de audit financiar, asistenta in intocmirea situatiilor financiare, proceduri agreate, due diligence, training. Resurse interne certificate ACCA/CECCAR. 100% competenta.

www.rrsaudit.ro

Cei mai eficienti in recuperare creante, debite, datorii avand arie de acoperire pe intreg teritoriul Romaniei. Ne angajam numai pe baza de onorariu succes/nu recuperam - nu platiti nimic.

www.recupit.ro

Servicii de consultanta in domeniul finantarii europene, servicii de limba engleza pentru companii si indivizi, corectari documente si servicii de plasare studenti/absolventi.

www.studylondon.ro

Infiintare firme offshore in 40 de jurisdictii, deschidere conturi bancare in strainatate, firme offshore gata infiintate, servicii contabile, brosura de prezentare gratuita, experienta de 16 ani.

www.optitax.ro

Dealer de ambarcatiuni, pontoane de agrement si motoare de ambarcatiuni.

www.ambarcatiuni-motoare-barci.com

Consiliere in investitii. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate.

Evaluari. Consultanta in afaceri.

Consultanta personala.

Sisteme de comanda, protectie si control a energiei electrice. Echipamente si instalatii de vidare - furnizare. Inginerie; proiectare. Consultanta. Automatizari.

www.adrem.ro

Obtinere rezidenta Franta. Obtinere drept de munca Franta. Infiintari societati Franta.

www.societati-in-franta.ro

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Contabilitate si servicii de contabilitate.

www.afinco.ro

Consultanta in afaceri si marketing. Dezvoltare personala. Training si coaching. Strategii de marketing. Campanii advertising, promotii. Resurse umane.

www.ageic.home.ro

Agentie imobiliara ful-service. Consultanta.

www.artas.ro

Consultati psihologice.

Agentie imobiliara ful-service. Consultanta juridica si reprezentare.

www.exroy.ro

Ofera in domeniul protectia muncii PSI si SU consultanta de specialitate privind apararea impotriva incendiilor.

worksafety.ro

Societate specializata in intermedierea produselor financiare, bancare, afaceri. Contractarea creditelor bancare in maxim 72 ore din momentul depunerii documentatiei. Parteneriate cu banci de prestigiu.

Consultanta pentru afaceri si management; divizare; fuziune; merger&aquisitions; due diligence; alte servicii de consultanta; administrare de intreprinderi.

www.lex-expert.ro

Consultanta pt. management. Agentie de recrutare, evaluare si selectie de personal.

www.amconsulting.ro

AM71Consulting Bucuresti asigura consultanta in afaceri pentru infiintare firme si societati comerciale noi, acte aditionale si modificari acte constitutive, acte cadastru si intabulare, contabilitate.

www.am71consulting.ro

Consultanta. Servicii de proiectare arhitectonica.

www.amc-consulting.ro

Consultanta in management.

Ofera consultanta de afaceri si management. Consultanta in domeniul industrial, constructii, real estate, alimentar. Identificarea potentialilor parteneri de afaceri. Network.

Consultanta si brokeraj in asigurari.

Oferim oportunitati de import/export Italia in domeniul confectii/imbracaminte/portelan.

Consultanta.

www.asa.ro

Ofera servicii de consultanta in afaceri & management, servicii contabilitate si intermedier in comertul cu materiale de constructie. De asemenea inchiriem utilaje pt. constructii.

Consultanta si brokeraj in asigurari.

Consultanta si brokeraj in asigurari. Consultanta in asigurari.

www.asigest.ro

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

www.asirom.ro

Consultanta in asigurari. Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta in asigurari.

Consultanta in asigurari. Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

Oferim servicii de consiliere/asistenta pt. obtinerea de finantari nerambursabile din fonduri europene (elaborare proiect si intocmire documentatie - suport).

www.proadminister.minisite.ro

Organizatie non-guvernamentala, apolitica si non-profit, infiintata in anul 2006.

www.francizor.ro

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului.

www.auditone.ro

Banca comerciala. Consultanta financiar-bancara; audit. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii. Reprezentanta in asigurari si reasigurari.

www.eximbank.ro

Banca comerciala. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Consultanta financiar-bancara; audit. Consultanta pt. intreprinderi mici si mijlocii.

www.eximbank.ro

Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Servicii de audit financiar/contabil.

Servicii de audit financiar/contabil. Consultanta financiar-contabila; audit; contabilitate. Consultanta in afaceri. Consultanta fiscala pt. impozite si taxe datorate statului. Lichidator societati comerciale.

www.bdo.ro


1 - 50 din 264
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web