Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Ialomita activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.

Transport de marfa. Comercializare combustibili. Hotel.

Comert cu accesorii si piese de schimb auto. Transport rutier intern de marfa.

 

Transport rutier intern si international de calatori. Transport rutier intern si international.

Constructii civile si industriale. Comert en-gros a materialelor de constructie. Transport de marfa.

Transport de materiale de constructii. Resapare de anvelope auto.

Transport rutier marfa. Duba Iveco 65c15, 3,6to util. Punct de plecare jud. Ialomita.

Transport marfa intern/international, curierat rapid in toata tara si UE, la capacitate maxima.

Transport rutier intern si international. Morarit si panificatie.


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Transport marfuri generale, Mercedes Sprinter 3.5t, 12m cubi, autoutilitara.

Transport si distributie - parc 12 utilitare de mica si medie capacitate. Experienta de 14 ani pe piata romaneasca de profil.

Transport de marfuri generale cu autoutilitare 3.5-22T, volum 36-90mc.

Asiguram transport marfa inten cu autoutilitare MB 814 si MAN 8163F, tonaj util 3-3,5to si volum 22mc-38 mc. Pretul este negociabil si se plateste tur-retur. Suntem profesionisti!

Transport intern-international marfuri generale, confectii, mobila.

Transport frigorific cu plecare din Bucuresti in tota tara la cele mai avantajoase preturi.

Transport marfuri generale intern 3.3 tone util 36 mc.

Transport intern de marfa cu camioane si dubite, 10-45mc, 1-12t. Proiectare hale, vile, blocuri la cele mai mici preturi.

Transport si expeditii marfuri generale intern si international.

Transport marfa cu duba izoterma de 10t (12europaleti), atat pe plan local - Bucuresti - cat si pe orice ruta interna. Maxima seriozitate!

Transport marfa intern cu autocamion de 7.5to.

Efectuam transport de marfa (1,6 T - 12mc) oriunde si oricind in tara si in Bucuresti la preturi negociabile in functie de distanta si de marfa.

Transportam marfa sau mobila in Bucuresti si in restul tarii. Avem preturi accesibile pentru orice client. Printr-un singur telefon sau trimitand un e-mail, problema transportului este rezolvata.

Transport marfuri in Romania si Europa cu autocamioanele firmei.

Transport rutier de marfuri intern si international cu autocamioane de 20 to, cu prelata, Euro 3 in perfecta stare de functionare. Transport intern cu masini cuprinse intre 1.5t-20to.

Transporturi rapide de marfuri in Bucuresti si in tara in conditii de maxima siguranta si promptitudine.

Transport marfa, transport frigorific, autocamioane.

Transport marfa urban si interurban. Dispunem de autoutlitara IVECO, capacitate 8 europaleti, sarcina maxima 3.5 tone, sarcina utila 1 tona si un volum de 22 mc.

Transport mobila si marfa, mutari mobila, mutari firme, distributie marfa, curierat rapid.

Efectuam transporturi interne de marfuri.

Efectuam transport intern de marfuri generale, din Bucuresti catre orice destinatie din tara, cu una sau mai multe descarcari (distributie). Preturi modice.

Transport marfa camion Iveco, sarcina maxima 3500, L4.30m, l2.10m,h2.10m, volum 18m cubi.

Efectueaza transport produse balastiera si transport cereale. Inchiriaza spatii pentru depozitare si productie (inclusiv spatii frigorifice). Opereaza inspectii tehnice periodice.

Ca furnizor servicii transport intern si international, logistica, oferim servicii de transport in toata Europa, incarcari exclusive si partiale, executand transporturi in cantitati mari sau reduse.

Comert cu deterg, cosm, papetarie, mercerie, electrice. Retea de distributie in Braila, Galati, Vrancea, Tulcea. Ambalam acetona si hipoclorit. Transp. rutier cu 4 tir Mercedes, 40to prelata.

Firma noastra va ofera servicii de transport intern si international la cele mai mici preturi cu dube Peugeot Boxter de 1.5t si 13mc!

Transport marfa pe teritoriul Romaniei cu plecare din zona Bucurestiului. Camioane de 7,5t sarcina utila 3,5t si vol. 36mc. Duba de 3.5t sarcina utila 1,5t.

Transport si livrare marfa la orice adresa din tara in timp util si costuri reduse. Cu ajutorul nostru schimbarea resedintei nu mai reprezinta o povara.

Oferim Servicii de transport cu dubite de 3,5T. Oferim si servicii de distributie in Bucuresti si in tara. Asiguram calitatea serviciilor.

Compania noastra asigura servicii de transport marfuri generale, expeditii 'door to door' si serviciul de distributie, atat intern cat si extern.

Firma noastra face mutari de mobila si bagaje in conditii avantajoase si sigure pentru firme si persoane fizice in Bucuresti si in tara la preturi accesibile.

Oferim servicii de transport marfa pe tot cuprinsul tarii cu Mitshubishi Canter-2006: - izoterma dotata cu termoking - masa totala 7.5to - masa utila 3.250 kg.

Realizam transporturi de marfuri pe rute interne si internationale. Disponibilitate pentru incheierea de contracte de transport in conditii avantajoase. Nu ezitati sa ne contactati.

Oferim servicii profesionale de tractare si transport auto nonstop pentru autoturisme si microbuze, in Bucuresti si in toata tara.

Transport marfa, mobila, firma cu soferi profesionisti, Fiat Ducato prelata, Ford Transit platforma sarcina utila 2to.

Transport marfa intern si extern.

Oferim servicii de transport marfa.

Siguranta, punctualitate si corectitudine sunt cele 3 atuuri ale firmei noastre. Toti clientii nostri sunt multumiti de serviciile pe care la oferim, suntem siguri ca si dumneavoastra veti fi.

Transport marfa, transport mobila, transport bagaje, mutari mobilier, mutari birouri si firme, mutari domiciliu si transport antichitati intern si international cu autoutilitare Renault Master 1,5t.

Societate cu capital integral romanesc cu sediul in Bucuresti. Domeniul de activitate il reprezinta logistica transportului international marfa.

Oferim servicii de transport marfa oriunde in tara, rapid, sigur si avantajos. Dispunem de polita de asigurare a marfii (CMR). Transportul se realizeaza cu Ford Tranzit Van.

Transport produse de balastiera si rezultate ale demolarilor si excavatiilor cu DAF pe 4 axe.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web