Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 92 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Transport, sectiunea Rutier Marfuri Intern.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Firma de curierat rapid cu livrare in 24h. Deservim zona Bucuresti si Ilfov. Tarifele sunt mici, dar serviciile excelente! Nu ramane decat sa ne testati lansand o comanda telefonic sau prin e-mail.

www.ddvcurier.ro

Societate cu capital integral romanesc cu sediul in Bucuresti. Domeniul de activitate il reprezinta logistica transportului international marfa.

 

Societatea noastra ofera servicii de organizare a transportului de marfa in sistem de grupaj si camioane complete, dar si transport intern. Ruta principala - Turcia-Romania, dar si tarile UE.

www.romseben.aaz.ro

Efectuam transporturi rutiere intern si international, cat si transporturi aeriene.

Firma transport, efectuam transport de marfuri generale in regim exclusiv, grupaj si expres oriunde pe teritoriul Romaniei, Bulgaria si Europa de Vest. Preturi negociabile si rezonabile.

www.transportmarfa-transibo.ro

Transport intern de marfa cu camioane si dubite, 10-45mc, 1-12t. Proiectare hale, vile, blocuri la cele mai mici preturi.

Transport rutier intern si international.

Firma noastra va ofera servicii de transport intern si international la cele mai mici preturi cu dube Peugeot Boxter de 1.5t si 13mc!

Efectuam transport de marfa (1,6 T - 12mc) oriunde si oricind in tara si in Bucuresti la preturi negociabile in functie de distanta si de marfa.

www.transport.go.ro

Efectuam transporturi interne de marfuri.

www.adioncom2000.ro

Transport marfa oferit de firma de specialitate, cu experienta in domeniu si parc auto variat, util nevoilor dumneavoastra.

www.adycrys-transport-marfa.ro

Transport si distributie - parc 12 utilitare de mica si medie capacitate. Experienta de 14 ani pe piata romaneasca de profil.

www.agencom.ro

Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa.

Sigilii pt. activitati de arhivare si vama. Comisionar in vama si servicii de declarare vamale. Transport de marfa.

www.sigilii.ro

Transport intern-international marfuri generale, confectii, mobila.

www.alintrans.ro

Transport marfa cu duba izoterma de 10t (12europaleti), atat pe plan local - Bucuresti - cat si pe orice ruta interna. Maxima seriozitate!

Constructii civile si industriale. Transport rutier intern si international. Aranjamente si amenajari interioare. Confectii, profile si armaturi metalice. Decoratiuni interioare.

Activitati de import-export de bunuri si produse. Servicii de turism. Transport de marfa. Constructii. Servicii de constructie. Servicii si productie agricola.

www.argirominternational.ro

Realizam transporturi de marfuri pe rute interne si internationale. Disponibilitate pentru incheierea de contracte de transport in conditii avantajoase. Nu ezitati sa ne contactati.

Oferim Servicii de transport cu dubite de 3,5T. Oferim si servicii de distributie in Bucuresti si in tara. Asiguram calitatea serviciilor.

www.asco-transport.ro

Transport rutier intern de marfa.

Transport rutier intern de marfa.

Oferim servicii profesionale de tractare si transport auto nonstop pentru autoturisme si microbuze, in Bucuresti si in toata tara.

www.tractare-auto.ro

Infiintata in anul 2003, avand ca obiect principal de activitate transportul rutier de marfuri generale in trafic national.

www.avitrans.ro

Transport frigorific cu plecare din Bucuresti in tota tara la cele mai avantajoase preturi.

Fie ca aveti nevoie de transport marfa ocazional sau regulat noi va putem face oferte personalizate pt. nevoile dumneavoastra de transport sau distributie marfa.

www.blejan.ro

Va punem la dispozitie servicii de mutari mobila si mutari firme. Cu o experienta de peste 8 ani in acest domeniu, va asiguram siguranta bunurilor dumneavoastra.

blexytrans.ro

Servicii de transport marfuri generale in regim dedicat. Din momentul incarcarii garantam livrarea in maxim 1-2 ore in Bucuresti si maxim 16 ore in orice locatie din Romania.

www.bluespedition.ro

Transport produse de balastiera si rezultate ale demolarilor si excavatiilor cu DAF pe 4 axe.

Ofera servicii de transport marfa cu Mitshubishi Canter 2006, izoterm, temperatura controlata -3:+16 grade, asigurare marfa 30000 EURO.

Transport marfa, mobila, firma cu soferi profesionisti, Fiat Ducato prelata, Ford Transit platforma sarcina utila 2to.

www.cavortrans.ro

Oferim servicii de transport marfa pe tot cuprinsul tarii cu Mitshubishi Canter-2006: - izoterma dotata cu termoking - masa totala 7.5to - masa utila 3.250 kg.

Companie specializata pe transport si mutari locale sau interurbane. Mutari mobilier, arhiva, relocari.

www.citymovers.ro

Transport marfa urban si interurban. Dispunem de autoutlitara IVECO, capacitate 8 europaleti, sarcina maxima 3.5 tone, sarcina utila 1 tona si un volum de 22 mc.

Transport, logistica, depozitare marfuri.

www.csslogistica.ro

Transport marfuri generale, Mercedes Sprinter 3.5t, 12m cubi, autoutilitara.

Transport marfuri generale intern 3.3 tone util 36 mc.

Transport rutier intern si international de marfa. Expeditii de marfa internationale. Transport rutier intern de marfa. Transportator international de marfa. Intermediere de transporturi. Transport de marfa in regim international. Transporturi si expeditie.

www.bursatransport.ro

Transport marfa camion Iveco, sarcina maxima 3500, L4.30m, l2.10m,h2.10m, volum 18m cubi.

Transport marfa intern. Cursa pentru Bucuresti. Cursa in tara.

Efectuam transport intern de marfuri generale, din Bucuresti catre orice destinatie din tara, cu una sau mai multe descarcari (distributie). Preturi modice.

doublecriss.srv.ro

Transport de marfa.

www.eculine.net

Companie ce efectueaza servicii de transport marfa, mutari: pianine, case de bani, sedii de firme, mobilier-demontat montat, bagaje, (asiguram personal incarcat-descarcat), moloz, diverse.

www.transport-moloz.com

Transportam marfa sau mobila in Bucuresti si in restul tarii. Avem preturi accesibile pentru orice client. Printr-un singur telefon sau trimitand un e-mail, problema transportului este rezolvata.

www.transportmobilasimarfa.ro

Transport rutier de marfa cu auto DAF400 non-stop loco si in tara.

www.evelintranssrl.uv.ro

Transport marfuri in Romania si Europa cu autocamioanele firmei.

www.gmd-auto.ro

Transport de marfa. Statie de carburant pt. autovehicule.

Comert cu materiale de constructie.

Ofera servicii de transport de marfa, mutari, mobila. Transport bagaje in Bucuresti, in tara, in tarile UE cu furgonete si camioane de 3,5to, in regim de urgenta, non-stop.

www.taxitransportmarfa.ro

Servicii de curierat rapid si transport marfa, colete in Bucuresti si imprejurimi.

www.curieratsitransport.ro


1 - 50 din 92
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web