Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
13 companii din judetul Ialomita activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Furnizare de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tamplarie clasica din lemn. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial.

Comercializare de produse petroliere. Transport de materiale de constructii.

 

Caramida pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Furnizare de materiale de constructii. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.ceram.ro

Caramida pt. constructii. Mase plastice armate cu fibre de sticla.

Comert metal. Comercializare en-gros de articole sanitare. Instalatii de incalzire locuinte. Tevi sudate.

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Copertine si parasolare personalizate. Tamplarie din aluminiu.

Furnizare de materiale de constructii. Placi de teracota pt. sobe. Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Transport rutier intern. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Tigla de constructie.

Copertine si parasolare personalizate. Producator de materiale promotionale, alte produse publicitate.

Productie de mobilier pt. baie. Producator de fibre de sticla si alte produse. Servicii de prelucrare a marmurei. Materiale compozite pt. utilizari industriale.

www.martplast.ro

Producator de pietre pt. pavaj. Comert cu materiale de constructie. Constructie civila.

www.oylcompany.ro

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Furnizare de materiale de constructii. Productie mobila.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare de mobila. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Comert cu materiale de constructie. Produse electrocasnice.


Recomandari: 37 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Calarasi, Ilfov, Bucuresti, Braila ).

Executam termo/hidro izolatii la terase si acoperisuri de hale industriale sau imobile civile si industriale, cu orice tip de membrane. PVC, bituminoase.

Lucrari de hidro si termohidroizolatii, hidroizolatii subterane si lucrari de reconditionare termohidroizolatii la acoperisuri vechi.

Lucrari de hidro - termohidroizolatii.

Ferestre de mansarda, scari de pod.

Hidroizolatii vinzare/executie. Proiectare/executie hale industriale. Pardoseli industriale din rasina epoxidica (RINOL) sau beton flotat. Tigle metalice Gerard - vinzare/executie. Amenajari int/ext.

Materiale de protectie anticoroziva: cauciucuri, captuseli, acoperiri. Pardoseli industriale. Unitati de cogenerare pe motoare termice cu gaz metan si biogaz, turbine pe gaz, turbine pe abur, tevi.

Scule profesionale Unior-Slovenia, peste 3000 articole, membrane bituminoase Technonicol, executie lucrari de hidroizolatii pentru terase, acoperisuri, hale industriale.

Executam hidroizolatii, reparatii cladiri, lucrari de zugravire, montaj gresie si faianta la preturi avantajoase. Este posibila si plata in rate. Recomandari tehnice, deplasare, transport gratuite.

Executie termo-hidroizolatii la constructii civile si industriale; executie luminatoare din policarbonat celular la hale industriale; plansee structurale pt. cladiri civile; incalziri industriale.

Executam lucrari de hidroizolatie. Viteza de executie, preturile, calitatea superioara a materialelor ne indreptatesc sa speram intr-o colaborare de viitor cu dvs. Seriozitate/calitate in constructii.

Hidroizolatii terase bloc, amenajari scari bloc, coloane subsol, robineti subsol, instalatii sanitare si termice, apometre si repartitoare.

Producator gama sa de produse: membrane bituminoase, sindrile, folii hidroizolante si bariere contra vaporilor, geotextile, seminee, pardoseli flotante.

Constructii civile si industriale, reparatii si consolidari cladiri, hidro si termo izolatii, aductiuni apa si canalizare, antreprenoriat general in constructii.

Comercializare de tigla metalica si hidrizolatie, executie de montaj tigla metalica si hidroizolatii.

Hidroizolatii la terase circulabile si necirculabile de blocuri, vile sau cladiri industriale noi. Refacere hidroizolatie la terase industriale.

Executam lucrari de hidroizolatii, zugraveli (interioare/exterioare), montaj faianta, gresie, parchet si vopsitorie (lavabila/vopsea) profesionale la preturi excelente.

Concrete Art propune pardoseli din beton stantat care au efectul pietrei naturale, a rocii, ceramicii, caramizii si chiar a lemnului. Ideal pt. aplicari comerciale, rezidentiale sau lucrari publice.

Comercializam tigle metalice, tabla cutata, tabla trapeziodala, tabla tigla, tabla ondulata, tabla plana, tigla metalica, jgheaburi, burlane, ferestre mansarda, rulouri, scari acces: RUUKKI/FAKRO.

Oferim solutii de hidroizolatii pe viata cu cele mai performante materiale din lume pentru terase, piscine, bazine, subsoluri, etc. Detalii pe pagina web.

Firma noua pe piata are ca obiect principal de activitate importul si distribuirea unei game largi de consumabile pentru industria publicitara si tipografica.

Imitind perfect tigla clasica, tigla metalica reprezinta o optiune importanta pentru cei ce doresc un acoperis usor dar foarte rezistent, care sa nu necesite intretinere, cu o durata de viata mare.

Companie cu capital privat, desfasurand activitatea in domeniul constructiilor civile si industriale.

Primer pentru etanseizari. Membrane hidroizolatoare pt. etaseizari terase circulabile/noncirculabile, fundatii si pereti verticali, plansee intermediare, climat montan, parcari, autostrazi.

Specializata in aplicarea membranelor PVC si TPO, montajul sistemelor complete de fatada si invelitoare pentru cladiri industriale. Furnizare vata bazaltica si membrana PVC.

Metoda de izolare, reabilitare termica si termoizolatie a cladirilor (blocuri, case, vile) cu panouri mari din polistiren expandat, de medie densitate, cu grosimea de 8-10 cm, pretencuite.

Specializata in lucrari de constructii cu ajutorul alpinismului utilitar, executa o gama larg? de lucrari deosebite din punct de vedere tehnic, la un inalt standard de calitate.

Firma ce se ocupa in exclusivitate de hidroizolatii in ceea ce priveste realizarea unor terase si acoperisuri cu membrane bituminoase.

O gama variata de forme pt. piscina. Consultanta si proiectare, dezumidificari, echipamente si accesorii pt. tratarea apei. Saune uscate si umede. Sisteme SPA, echipamente fitness si hidromasaj.

Executam lucrari de intretinere si reparatii. Instalatii electrice sanitare, montaj centrale termice, gaze, totul in materie de constructii. Varianta de abonament lunar sau anual pentru SC.

Executam hidroizolatie, izolatie, izolatii profesionale terase, hale, suprafete inclinate cu materiale de import. Avem experienta in domeniul hidroizolatiilor! Asiguram garantie 5-12 ani.

Specializati in realizarea lucrarilor de hidroizolatii, termoizolatii, impermeabilizari si etansari in constructii civile si industriale.

Membrane bituminoase pentru hidroizolatii. Sindrila bituminoasa. Polistiren extrudat. Vata minerala bazaltica.

Reabilitare termica gratuita. Programul de crestere a performantei energetice a blocurilor de locuinte propus nu implica costuri din partea proprietarilor.

Se numara printre primii trei producatori de polistiren expandat, avand fabrici la Buzau si Arad. Gama de produse cuprinde termo si hidroizolatii, sisteme de finisaj, componente compartimentare.

Echipamentele Leister sunt utilizate pentru diverse aplicatii care necesita sudarea cu aer cald a materialelor termoplastice: sudarea membranelor PVC/ TPO/ EPDM/ HDPE pentru hidroizolatii.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie.

Certificata SR EN ISO 9001:2001; ISO 14001; OHSAS 18001. Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Restaurari si refaceri de constructii civile. Servicii de restaurare de monumente istorice. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Izolare termice a locuintelor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web