Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
8 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Consultanta tehnica si proiectare in domeniul moraritului. Reprezentanta firma producatoare de utilaje si piese de schimb pentru morarit.

Asigura proiectarea de rezistenta sau proiectarea structurala pentru: constructii civile (blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale).

 

Proiectare de arhitectura, constructii si instalatii.

www.compact.ro

Proiectare si consultanta pentru sisteme de alimentare cu apa si canalizare, protectia mediului, gospodarirea apelor, proiecte cu finantare Uniunea Europeana.

www.coned.ro

Servicii de proiectare pt. constructii. Design. Constructii. Servicii de constructie.

Decoratiuni pentru orice tip de eveniment: intalniri de afaceri, conferinte, petreceri, nunti, botezuri. Decorurile au stil unicat, folosind pentru acestea: flori naturale, decoruri cu lumini.

www.excelgrup.com

Design interior: consultanta, concepere-proiectare solutii ambientare, asistenta la achizitionarea produselor, supraveghere in timpul derularii lucrarilor.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Proiectare energetica. Conducte si instalatii.


Recomandari: 19 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, in special proiectare de rezistenta, dar si pachetul intreg, inclusiv obtinerea avizelor si a autorizatiei.

Prestari servicii A-Z internet, proiectare, design, hosting.

Oferim servicii de proiectare CAD, analiza cu elemente finite si analiza de mecanica ruperii. In aria noastra de activitate sunt incluse si dezvoltarea de programe.

Proiectare si programare CNC in domeniul mecanic (matriterie, dispozitive, etc.), proiectare electrozi pt. matrite.

Proiectare in domeniul industriei refractare. Produse si utilaje. Proiectare in domeniul materialelor de constructie. Produse si utilaje-automatizari si modernizari/proiectare si executie/consultanta.

Birou proiectare arhitectura proiecteaza constructii civile si industriale.

Birou de proiectare francez-roman - 80 ingineri proiectanti, dezvolta proiecte in cercetare - dezvoltare - inovatii in domeniile: Plasturgie, Inginerie, Mecanica - masini speciale.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Fabricare gaze industriale, medicale si alimentare, lichefiate sau comprimate. Gaze de refrigerare. Amestecuri de gaz. Hardware si sisteme de distributie. Accesorii si echipamente de sudura.

Ofera solutii eficiente de redecorare, personalizate si adaptate dorintelor si necesitatilor fiecarui client in parte.

Servicii complete de proiectare arhitectura design si urbanism (PUD, PUZ), coordonare si urmarire a executiei, consultanta in domeniul constructiilor civile, industriale.

Proiectarea de drumuri auto-forestiere si consultanta tehnica aferenta acesteia.

Biroul nostru de proiectare e specializat in realizarea de proiecte de masini speciale si concepere 3D. Biroul nostru de studiu e specializat in realizarea de proiecte de matrite si materii plastice.

Design.

Productie de firme luminoase. Signalectica ne/luminoasa. Design.

Tipografie. Servicii de fotografiere profesionista. Design. Grafica si design manual pt. agenti economici. Agentie de publicitate. Servicii de fotografiere.

Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Design. Strategie de imagine. Servicii de internet. Hosting/gazduire pagini de internet. Agentie de publicitate. Agentie full de publicitate. Relatii publice si Pitch. Spoturi media pt. publicitate.

Firma web design Timisoara - oferim servicii complete de web design, optimizare web, magazine online, marketing online, branding online si consultanta web.

Firma agrementata ISO 9001/2008 executa: proiectare constructii civile, industriale si agricole; expertize si audit energetic. Certificate performanta energetica. Responsabil tehnic executie.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web