Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Gorj activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Prestari servicii A-Z internet, proiectare, design, hosting.

www.stascomputer.ro


Recomandari: 15 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Dolj, Valcea, Mehedinti, Hunedoara ).

Proiectare de arhitectura, constructii si instalatii.

Decoratiuni pentru orice tip de eveniment: intalniri de afaceri, conferinte, petreceri, nunti, botezuri. Decorurile au stil unicat, folosind pentru acestea: flori naturale, decoruri cu lumini.

 

Web design, creare pagini web, grafica 2D, machetare reviste si pliante, prelucrare fotografie, compuneri de sigle, distributie si montare receptoare televiziune digitala.

Consultanta tehnica si proiectare in domeniul moraritului. Reprezentanta firma producatoare de utilaje si piese de schimb pentru morarit.

Design interior: consultanta, concepere-proiectare solutii ambientare, asistenta la achizitionarea produselor, supraveghere in timpul derularii lucrarilor.

Companie de web design si web development ce ofera solutii pentru organizatii, afaceri sau persoane fizice, fie ca doriti conceperea unui site de la zero sau refacerea unuia existent.

Agentie de web design cu sediul in Craiova. Oferim servicii de web design, optimizare pentru motoarele de cautare, creare logo, creare mape de prezentare si carti de vizita.

Proiectare si consultanta pentru sisteme de alimentare cu apa si canalizare, protectia mediului, gospodarirea apelor, proiecte cu finantare Uniunea Europeana.

Asigura proiectarea de rezistenta sau proiectarea structurala pentru: constructii civile (blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale).

Proiectare si consultanta in constructii. Elaborare de proiecte tehnice si obtinere avize pentru specialitatile: arhitectura, rezistenta, instalatii, drumuri si poduri.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Software si solutii informatice personalizate. Consultanta in domeniul tehnicii de calcul. Comert cu calculatoare.

Asistenta tehnica pt. industria energetica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Consultanta in domeniul energetic. Cercetare aplicata in domeniul energetic. Energetica. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica.

Servicii de proiectare pt. constructii. Design. Constructii. Servicii de constructie.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Instalatii electrice si retele.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Proiectare energetica. Conducte si instalatii.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web