Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
1 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design.

Ofera solutii eficiente de redecorare, personalizate si adaptate dorintelor si necesitatilor fiecarui client in parte.

www.novacasadesign.com


Recomandari: 42 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Proiectare & Design din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Proiectare de arhitectura, constructii si instalatii.

Servicii de proiectare in domeniul constructiilor civile si industriale, in special proiectare de rezistenta, dar si pachetul intreg, inclusiv obtinerea avizelor si a autorizatiei.

 

Decoratiuni pentru orice tip de eveniment: intalniri de afaceri, conferinte, petreceri, nunti, botezuri. Decorurile au stil unicat, folosind pentru acestea: flori naturale, decoruri cu lumini.

Oferim servicii de proiectare CAD, analiza cu elemente finite si analiza de mecanica ruperii. In aria noastra de activitate sunt incluse si dezvoltarea de programe.

Solutii complete de comunicare in domeniile webdesign, brand strategy, tehnologie, consulting, marketing si servicii media.

Specializati in design de obiect si prezentari / vizualizari 3d, aplicatii multimedia.

Proiectare si programare CNC in domeniul mecanic (matriterie, dispozitive, etc.), proiectare electrozi pt. matrite.

Firma specializata in desenarea CAD a proiectelor de constructii, de arhitectura, mecanice, electrice si topografice, isi ofera serviciile in vederea realizarii unor desene de calitate superioara.

Birou proiectare arhitectura proiecteaza constructii civile si industriale.

WD MEDIA este o agentie de grafica publicitara, prestand servicii: grafica ambalaje si etichete, design web site, pachete grafice companii, SEO, programare, marketing, DTP/prepress, consultanta.

Birou de proiectare francez-roman - 80 ingineri proiectanti, dezvolta proiecte in cercetare - dezvoltare - inovatii in domeniile: Plasturgie, Inginerie, Mecanica - masini speciale.

Consultanta tehnica si proiectare in domeniul moraritului. Reprezentanta firma producatoare de utilaje si piese de schimb pentru morarit.

Design site web, logo, sigla, coperti reviste, brosuri, carti de vizita, invitatii, bannere online, cataloage, prelucrare grafica, gazduire site, revervare domenii, e-commerce. La cel mai mic pret!

Servicii de consultanta si proiectare in domeniul instalatiilor aferente constructiilor civile si industriale.

Executam lucrari de constructii civile si industriale.

Fabricare gaze industriale, medicale si alimentare, lichefiate sau comprimate. Gaze de refrigerare. Amestecuri de gaz. Hardware si sisteme de distributie. Accesorii si echipamente de sudura.

Proiectare in constructii, case, blocuri, spatii comerciale, office. Intocmire pud-uri, puz-uri, consultanta si documentatii.

Design interior: consultanta, concepere-proiectare solutii ambientare, asistenta la achizitionarea produselor, supraveghere in timpul derularii lucrarilor.

Upper - Web design & Webmarketing presteaza servicii de web design, programare, onpage SEO, promovare site, publicitate online, copywriting. Promptitudine si corectitudine.

Proiectare, arhitectura, structuri si instalatii.

Firma de proiectare cu experienta proiecteaza in cel mai scurt timp orice tip de constructie. Asiguram obtinerea certificatului de urbanism, avizele necesare si autorizatia de construire.

Publicitate, campanii de promovare, design, comunicare, productie publicitara.

Proiectare instalatii de incalzire, HVAC, sanitare, electrice, gaze naturale, retele utilitati (apa, canalizare, gaze naturale), consultanta si verificare proiecte, dirigentie de santier.

Servicii complete de proiectare arhitectura design si urbanism (PUD, PUZ), coordonare si urmarire a executiei, consultanta in domeniul constructiilor civile, industriale.

Proiectare si consultanta pentru sisteme de alimentare cu apa si canalizare, protectia mediului, gospodarirea apelor, proiecte cu finantare Uniunea Europeana.

Asigura proiectarea de rezistenta sau proiectarea structurala pentru: constructii civile (blocuri de locuinte, ansambluri rezidentiale, vile, case de vacanta, locuinte familiale).

Birou de proiectare constructii. Antreprenoriat si project management constructii industriale (hale metalice sau beton), civile (showroomuri, parcuri retail, spatii comerciale, blocuri locuinte, case).

Proiectarea de drumuri auto-forestiere si consultanta tehnica aferenta acesteia.

Servicii complete de proiectare de arhitectura, urbanism, design interior, design peisager, consultanta de specialitate, proiectare de instalatii si rezistenta.

Biroul nostru de proiectare e specializat in realizarea de proiecte de masini speciale si concepere 3D. Biroul nostru de studiu e specializat in realizarea de proiecte de matrite si materii plastice.

Vindem si montam piscine publice si private. Intretinere periodica pentru piscine publice si private.

Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Retele electrice de tensiune.

Design.

Productie de firme luminoase. Signalectica ne/luminoasa. Design.

Constructii pt. industria energetica. Echipamente si aparatura electrica. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Furnizor pt. industria energetica.

Constructii pt. industria energetica. Proiectare energetica. Conducte si instalatii. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Echipamente si instalatii pt. distributia energiei electrice. Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Constructii pt. industria energetica. Consultanta in domeniul energetic. Servicii de alpinism utilitar si lucru la inaltime.

Servicii de proiectare pt. constructii. Design. Constructii. Servicii de constructie.

Tipografie. Servicii de fotografiere profesionista. Design. Grafica si design manual pt. agenti economici. Agentie de publicitate. Servicii de fotografiere.

Creare/intretinere pagini web si site-uri complexe. Design. Strategie de imagine. Servicii de internet. Hosting/gazduire pagini de internet. Agentie de publicitate. Agentie full de publicitate. Relatii publice si Pitch. Spoturi media pt. publicitate.

Constructii si reparatii pt. industria energetica. Proiectare energetica. Conducte si instalatii.

Firma web design Timisoara - oferim servicii complete de web design, optimizare web, magazine online, marketing online, branding online si consultanta web.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web