Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
11 companii din judetul Arad activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Producator de usi pt. locuinte. Comert cu materiale de constructie.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de balustrade de protectie. Confectii, profile si armaturi metalice. Realizare piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

www.enter.com.ro

 

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate. Usi si porti industriale. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

www.folim.ro

Companie specializata pe productia tamplariei din lemn masiv, cu 10 ani experienta. Familia proprietara a firmei are experienta de 3 generatii in prelucrarea lemnului.

www.iovanforest.ro/

Firma specializata in producerea de geamuri si usi pentru exterior, din lemn stratificat in sistem termopan si usi pentru interior in sistem normal.

www.nortech.ro

Activeaza in domeniul usilor de garaj rezidentiale, o gama diversificata de usi industriale, diverse tipuri de sisteme de parcare. Producem si montam diferite tipuri de porti metalice.

omegadoor.ro

Producator de usi pt. locuinte. Montare de usi metalice si grilaje. Usi glisante/batante.

www.porta.com.ro

Distributie feronerie usi: manere, cilindrii, broaste, etc.

Proiectam, producem, restauram lucrari de tamplarie din lemn stratificat.

www.laquerciantica.com/catalog

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Montare de usi metalice si grilaje.

Usi anti-incendiu. Usi si porti industriale. Usi glisante/batante. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Depozit cu vanzare usi si accesorii gospodaresti.

www.tehnoisofire.com


Recomandari: 39 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Timis, Bihor, Hunedoara, Cluj ).

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termoizolator. Usi si ferestre nobile din lemn stratificat de calitate superioara - productie, distributie, vanzare, montaj, service. Orice forma, dimensiune.

Unic importator accesorii porti (role, balamale, sisteme autoportante) FAC Italia, distributie la nivel national, usi automate glisante, motoare industriale GFA Elektromaten Germania.

Producator usi sectionale rezidentiale si industriale, distributie nationala, automatizari NICE, usi automate, accesorii porti (role/balamale), rampa de egalizare, obturator termic.

Producem usi pt. interior din MDF si mobila din PAL melaminat, importam si distribuim accesorii feronerie Germania (Stork, Simonswerk, Wilka).

Importam, comercializam si momtam usi de intrare, de interior, industriale si de garaj, de la clasa economica pina la cea de lux.

Comercializam, montam cea mai mare gama de usi de intrare, interior, pline, decupate, din sticla, de garaj, industriale si automatizari.

Producator direct de usi de garaj si industriale, grilaje metalice tip Mall, vitrine cu sticla securizata,automatizari porti, sisteme de rafturi. Cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.

Producator/exportator de mobilier si produse din fier forjat manual, combinat cu lemn, piatra si sticla, pentru interior/ exterior, porti, garduri, balustrade, candelabre, lampi la case si biserici.

Confectii metalice, porti, garduri, balustrade, copertine.

Va punem la dispozitie peste 20 de modele usi Classen, cu design modern si classic, precum si o gama variata de parchet laminat, parchet triplustratificat si parchet din lemn masiv.

Comercializam automatizari de la mai multi producatori renumiti, pt. usi si porti culisante, batante, usi de garaj, usi industriale, accesorii pt. acestea, sisteme de docare, bariere auto.

Confectionam cele mai elegante usi exterior din lemn, usi interior din lem, ferestre triplustratificate cu sistem termopan. Toata gama de mobiliere: bucatarii, dormitoare, sufragerii, camera copii.

Executia de ferestre si usi cu un nivel calitativ calitativ ridicat, dovada fiind cresterea continua a comenzilor si mai ales a comenzilor speciale.

Producem ferestre, obloane, usi, scari, balustrade, saune, si mic mobilier din lemn stratificat.

Producator tamplarie PVC si geam termopan.

Producem: usi de garaj, industriale; porti batante; porti glisante/autoportante; garduri din fier forjat; balustrazi din fier forjat.

Producator consacrat pe piata de profil de usi de garaj, usi sectionale, usi industriale, feronerie, porti, accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, sisteme de parcare.

Confectii, profile si armaturi metalice. Usi si porti pt. garaje. Usi rabatabile. Usi si porti automate. Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Import de usi pt. locuinte. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Montare de usi metalice si grilaje.

Sisteme de captare si transformare a energiei solare. Sisteme de alarma, paza si securitate. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de acces de personal si pontaj angajati. Usi si porti automate. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi si porti pt. garaje. Automatizari mecano-electrice pt. porti. Usi glisante/batante.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Servicii de reparare si service pt. electrocasnice.

Comercializare/distributie corpuri iluminat. Automatizari mecano-electrice pt. porti.

Import de usi pt. locuinte. Usi anti-incendiu.

Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti automate.

Montare de usi metalice si grilaje.

Usi glisante/batante. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale.

Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Producator de usi din metal.

Usi/porti/sisteme de inchidere. Chei si subansamble, mecanisme pt. autovehicule.

Actionari electrice pt. ferestre. Usi anti-incendiu. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Usi glisante/batante. Import de usi pt. locuinte. Usi de interior. Aranjamente si amenajari interioare. Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi.

Usi de interior. Usi si porti pt. garaje. Producator de usi pt. locuinte. Import de usi pt. locuinte.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web