Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
2 companii din judetul Covasna activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii-montaj. Constructii civile si industriale. Servicii de proiectare pt. constructii. Prelucrare lemn. Constructie de drumuri si poduri.

Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Confectii si instalatii metalice. Servicii de amenajari interioare. Distributie materiale de constructii si finisaje.

 

Recomandari: 48 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Brasov, Harghita, Prahova ).

Tamplarie de aluminiu, pereti cortina, inchiriere de utilaje in constructii.

Montaj, reparatii centrale termice industriale, instalatii de incalzire, instalatii sanitare, instalatii de utilizare gaz metan, confectii metalice, retele distributie abur.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

Constructii si amenajari interioare.

Reve construieste la cererea clientului piscine private, piscine publice, piscine modulare, piscine din beton, saune si bai de aburi personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Constructii si sisteme de incalzire electrice prin pardoseala " Ideal Heat".

Vindem si executam instalatii solare de origine germana, care se fabrica de 28 de ani. Au o productivitate foarte ridicata! Lasati soarele sa produca energie pentru Dvs.!

Executie, montaj, reparatii, intretinere, antreprenoriat in domeniul petro-chimic, energetic, industriei alimentare. Revizii cisterne cai ferate. Efectuari testari nedistructive.

Montaj si punere in functiune instalatii: panouri termosolare pentru incalzire reparare apa calda; incalzire in pardoseala.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

Constructii-montaj.

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

Constructii-montaj. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii-montaj. Prelucrare lemn. Servicii in constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii in constructii.

Constructii-montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Constructii pt. industria energetica.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Protectia mediului. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Prospectiuni si explorari geologice.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Reparatii si intretinere motoare electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii speciale.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Utilaj pt. industria petroliera. Constructii-montaj.

Certificata ISO 9001; 14001; OHSAS 18001; SA 8000; ANRE; ISCIR. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Protectia mediului. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Prospectiuni si explorari geologice.

Constructii si montaj de instalatii petroliere. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii edilitare si anexe. Constructii-montaj. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii si echipamente. Instalatii exterioare pt. constructii.

Instalatii pt. constructii - montaj. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Servicii pt. industria petroliera. Constructii-montaj.

Servicii de proiectare pt. constructii. Protectia mediului. Instalatii pt. constructii - montaj. Sisteme automatizate de stingere a incendiilor.

Producator de cablu si sarma. Echipamente de ridicat. Servicii si retele de telecomunicatii. Sisteme de ancorare/fixare la inaltime pt. constructii speciale. Producator de accesorii de prindere pt. cabluri. Prelucrare de produse metalurgice.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii-montaj.

Gaze-distributie, instalare, service. Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Constructii civile si industriale. Constructie civila.

Constructii-montaj.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web