Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
18 companii din judetul Brasov activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele.

15 ani experienta in domeniul proiectarii si al executiei de instalatii si automatizari industriale. Solutii profesionale - proiecte "la cheie", servicii de mentenata si service.

www.raptronic.ro

Constructii-montaj.

 

Instalatii pt. constructii. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Constructii civile si industriale. Comert cu materiale de constructie. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.bravcof.ro

Constructii-montaj. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Instalatii electrice si automatizari.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Constructii si reparatii pt. industria energetica. Constructii pt. industria energetica.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si distributie de gaz metan. Instalatii de ardere, reglare si masurare pt. gaz metan.

Posturi electrice de transformare tensiune. Instalatii electrice si retele. Instalatii pt. constructii - montaj. Automatizari. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii electrice si automatizare.

www.cuadripol.ro

Constructii-montaj. Instalatii si echipamente. Confectii, profile si armaturi metalice. Instalatii pt. constructii - montaj.

www.instalatiimontaj91.ro

Montaj, reparatii centrale termice industriale, instalatii de incalzire, instalatii sanitare, instalatii de utilizare gaz metan, confectii metalice, retele distributie abur.

www.instalcaz.ro

Constructii si sisteme de incalzire electrice prin pardoseala " Ideal Heat".

Constructii civile si industriale. Constructii-montaj. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Intretinere si reparatii in constructii. Constructii speciale.

Instalatii pt. constructii - montaj. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Servicii si retele de telecomunicatii. Constructii-montaj.

Constructii civile si industriale. Instalatii pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Constructii-montaj. Confectii, profile si armaturi metalice. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii pt. industria energetica. Instalatii pt. constructii - montaj. Constructii-montaj.

Constructii-montaj. Servicii si retele de telecomunicatii.


Recomandari: 32 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Constructii & Montaj Instalatii & Retele din judetele invecinate ( Prahova, Covasna, Sibiu, Harghita ).

Tamplarie de aluminiu, pereti cortina, inchiriere de utilaje in constructii.

Instalatii industriale la standarde europene pentru instalatii de incalzire, apa menajera, apa dedurizata, emulsii, uleiuri, gaze, propan (GPL), metanol, azot, aer comprimat.

Partener Layher in Romania vinde schele fatada, schele mobile, sisteme de protectie, scene si tribune.

Constructii si amenajari interioare.

Reve construieste la cererea clientului piscine private, piscine publice, piscine modulare, piscine din beton, saune si bai de aburi personalizate. Asiguram montaj, service, garantie si postgarantie.

Vindem si executam instalatii solare de origine germana, care se fabrica de 28 de ani. Au o productivitate foarte ridicata! Lasati soarele sa produca energie pentru Dvs.!

Executie, montaj, reparatii, intretinere, antreprenoriat in domeniul petro-chimic, energetic, industriei alimentare. Revizii cisterne cai ferate. Efectuari testari nedistructive.

Montaj si punere in functiune instalatii: panouri termosolare pentru incalzire reparare apa calda; incalzire in pardoseala.

Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Constructii civile si industriale.

Tamplarie PVC si aluminiu cu geam termoizolant. Confectii si instalatii metalice. Servicii de amenajari interioare. Distributie materiale de constructii si finisaje.

Firma specializata in domeniul telecomunicatiilor, tehnologia informatiei, sisteme de securitate, sisteme de control al accesului si ticketing, va ofera mijloace si tehnologii moderne si inovative.

Constructii-montaj. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Constructii. Servicii de constructie. Betoane si agregate de balastiera.

Constructii-montaj. Prelucrare lemn. Servicii in constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii. Servicii de constructie.

Constructii-montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Intretinere pt. instalatii de canalizare si evacuare.

Constructii-montaj. Intretinere si reparatii in constructii.

Constructii-montaj.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii electrice si retele. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii. Reparatii si intretinere a instalatiilor electrice. Comercializare accesorii pt. retele electrice.

Constructii pt. industria energetica. Constructii-montaj.

Retele electrice - montare si instalare pt. constructii.

Cercetare stiintifica, proiectare, dezvoltare de proiect. Constructii si montaj de instalatii petroliere. Protectia mediului. Consultanta industriala in proiecte de anvergura. Prospectiuni si explorari geologice.

Constructii. Servicii de constructie. Constructii civile si industriale. Instalatii in constructii. Constructii-montaj.

Instalatii electrice si retele. Instalatii electrice si automatizari. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Reparatii si intretinere motoare electrice. Distributie de produse in domeniul electric si electronic. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare.

Constructii-montaj. Instalatii electrice si automatizari. Sisteme de alarma, paza si securitate. Echipamente de control si verificare acces.

Proiectare si executie conducte de gaz natural. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Constructii si montaj de instalatii petroliere.

Proiectare si executie conducte de gaz natural.

Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Aranjamente si amenajari interioare.

Instalatii pt. constructii - montaj. Instalatii in constructii.

Utilaj pt. industria petroliera. Constructii-montaj.

Certificata ISO 9001; 14001; OHSAS 18001; SA 8000; ANRE; ISCIR. Instalatii in constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Servicii de apa si canalizare. Instalatii de gaz si aductiune de apa pt. constructii. Proiectare si executie conducte de gaz natural. Sisteme de incalzire a locuintelor.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web