Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Nu sunt inregistrate companii din judetul Vaslui, in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente.

Recomandari: 33 companii cu activitate in domeniul Servicii, sectiunea Menaj & Curatenie & Evenimente din judetele invecinate ( Iasi, Galati, Bacau, Neamt ).

Servicii profesionale de curatenie pentru firma si caminul dvs.

Servicii casnice: babysitter (bona,dadaca pentru copii), menaj si curatenie, asistenta varstnici in Galati. Resum Management va ofera posibilitatea de a gasi persoana potrivita pentru familia dvs.

 

Organizari evenimente.

Prestam servicii de curatenie pe raza municipiului Galati. Curatam apartamente, vile, spatii, birouri, curatenie de toate tipurile. CleanArea cea mai buna echipa de curatenie.

Servicii de curatenie de inalta calitate de la cele mai accesibile preturi.

Obiect de activitate - curatenia in spatiile pe care dumneavoastra le detineti. Indiferent ca aveti o casa, hotel, spatiu comercial sau un hypermarket, noi va vom face curatenie.

Servicii curatenie profesionala: curatenie generala; curatenie de intretinere zilnica sau periodica; curatenie dupa constructor; curatenie inainte si dupa petreceri sau evenimente.

Servicii de curatenie, menaj, dupa constructor, spalat, curata covoare, tapiterii, pt. firme si persoane fizice. Agentie imobiliara. Servicii de selectie si recrutare personal.

Numarul 1 in top 10 firme de curatenie din Bacau. Realizam curatenie generala, curatenie profesionala, curatenie dupa constructor, curatenie de intretinere, intretinerea mochetelor.

Producem si reconditionam orice tip de perii industriale standard, dar si dupa specificatiile clientului si nu numai, maturi, pensule, bidinele. Distribuim consumabile si aparatura curatenie industriala.

Curatarea chimica a produselor textile, spalatorie textile, curatare covoare.

Curatam si intretinem cosuri de fum. Un comportament preventiv va salveaza viata si averea de furia flacarilor unui incendiu! Una din cauzele cele mai frecvente de incendiu este un cos necuratat.

Producator de lumanari de nunta, lumanari de botez si lumanari decorative. Comercializeaza si parafina, stearina, coloranti, fitil.

Spalatorie profesionala. Va oferim o solutie rapida si eleganta pt. improspatarea garderobei dumneavoastra. Spalare, uscare, apretare, calcare, tratamente speciale, impachetare, livrare.

Ofera servicii de curatenie profesionala in apartamente, garsoniere, case si vile, birouri si orice alt spatiu la cerere in functie de nevoile dumneavoastra.

Soare si lumina. Curatenie generala spatii comerciale, birouri, cabinete medicale, apartamente, case si vile. Curatenie dupa constructor. Curatat covoare, mochete si tapiterii.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Go Go Cleaning - Retea puncte de lucru - Servicii profesionale de spalare, curatare si calcare, spalatorie ecologica, curatatorie chimica, calcatorie profesionala, ridicare si livrare la domiciliu. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Servicii de ingrijire a copilului. Baby sitter. Servicii de menaj si gospodarie. Plasare de forta de munca permanenta si sezoniera.

Prestari servicii profesionale. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Decoratiuni si amenajari interioare din materiale textile. Comercializare de perdele.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Centru de fotocopiere.

Confectii si tesaturi - productie. Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale. Produse chimice de uz industrial. Furnizor de ciorapi si sosete textile.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Curatatorie si spalatorie pt. gospodarii individuale.

Prestare de servicii de curatenie pt. locuinte si sedii de firma. Servicii de menaj si gospodarie.

Prestari servicii profesionale de curatenie civila si industriala in Iasi.

Servicii de curatenie in Neamt. Firma de curatenie Neamt. Servicii de curatenie in Piatra Neamt.

Cauti servicii de curatenie complete fie pentru locuinta ta sau pentru spatii comerciale, atunci poti apela cu incredere la una dintre cele mai bune firme de curatenie din Iasi – Shine Cleaner.

Companie specializata in prestarea serviciilor profesionale de curatenie pentru institutii, birouri, sedii de firme, hoteluri, cabinete medicale, sali de conferinte, banci, baruri, restaurante, spatii comerciale si locuinte.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web