Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
5 companii din judetul Bistrita-Nasaud activeaza in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan.

Usi de interior import Germania, care pot fi vazute si in showroom-urile noastre din Cluj Napoca si Bistrita. Asiguram livrare in toata tara, montaj si garantie. Catalog web usi interior.

www.usidingermania.ro

 

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Usi si porti pt. garaje. Furnizor de sisteme si instalatii de interfonie. Sisteme de alarma, paza si securitate. Usi si porti automate. Sisteme de captare si transformare a energiei solare.

Constructii din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Usi de interior.


Recomandari: 43 companii cu activitate in domeniul Casa, sectiunea Usi & Porti & Ferestre din judetele invecinate ( Cluj, Suceava, Mures, Maramures ).

Producem usi interne si ferestre din lemn triplustratificat cu materiale si tehnologie italiana. Oferim cel mai bun raport calitate/pret.

Unic importator accesorii porti (role, balamale, sisteme autoportante) FAC Italia, distributie la nivel national, usi automate glisante, motoare industriale GFA Elektromaten Germania.

Producator usi sectionale rezidentiale si industriale, distributie nationala, automatizari NICE, usi automate, accesorii porti (role/balamale), rampa de egalizare, obturator termic.

Producator tamplarie PVC profile Rehau - Germania, tamplarie aluminiu Elvial - Grecia. Atelier productie in Falticeni, Aleea Trandafirilor, fostul Punct Termic nr. 7 si Str. Sucevei nr. 2A.

Firma face parte din concernul german HAAS GROUP si dezvolta capacitati de productie in domeniul tamplariei din PVC: ferestre, usi si rulouri.

Tamplarie PVC Salamander Germania. Feronerie ROTO NT Germania. Sticla Guardian low-emition+argon Ungaria. Armatura otel zincat 2,5 mm.

Producator direct de usi de garaj si industriale, grilaje metalice tip Mall, vitrine cu sticla securizata,automatizari porti, sisteme de rafturi. Cea mai buna calitate si cele mai bune preturi.

Producator/exportator de mobilier si produse din fier forjat manual, combinat cu lemn, piatra si sticla, pentru interior/ exterior, porti, garduri, balustrade, candelabre, lampi la case si biserici.

Tamplarie PVC si Al. Confectii metalice, montaj rafturi industriale. Amenajari interioare, termo si hidroizolatii.

Producator tamplarie PVC marca Gealan. Metal Glass furnizeaza beneficiarilor ferestre si usi din PVC la un pret corect, avand conformitatea atestata de IFT Rosenheim-Germania.

Firma specializata in designul, productia si instalarea produselor metalice din fier forjat si fier lucrat.

Importator usi blindate de calitate superioara din Italia, comercializate in tara la preturi de producator. Cautam distribuitori din toata tara.

Tamplarie PVC REHAU (Germania) si aluminiu ALUMIL (Grecia), usi de garaj si actionari de poarta.

Va punem la dispozitie peste 20 de modele usi Classen, cu design modern si classic, precum si o gama variata de parchet laminat, parchet triplustratificat si parchet din lemn masiv.

Compania Praktinvest comercializeaza toate tipurile de usi de garaj la cele mai bune preturi de pe piata. Ne desfasuram activitatea in zona Sighet, Borsa, Viseu, Negresti Oas, Certeze.

Comercializam tamplarie PVC cu geam termoizolant. Ne bucuram de o experienta de peste 10 ani in montaje de ferestre si usi din PVC si aluminiu. Reteta unei ferestre de calitate.

Producator consacrat pe piata de profil de usi de garaj, usi sectionale, usi industriale, feronerie, porti, accesorii porti, automatizari, bariere, rulouri, sisteme de parcare.

Constructii civile si industriale. Constructii hidrotehnice. Amenajari pt. navigatie. Montare de usi metalice si grilaje. Usi si porti industriale. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de consultanta in constructii. Constructii metalice.

Import de usi pt. locuinte. Usi glisante/batante. Usi si porti industriale. Usi si porti pt. garaje. Usi anti-incendiu. Usi si porti automate.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Usi si porti pt. garaje. Usi si porti industriale. Montare de usi metalice si grilaje. Producator de jaluzele si rulouri. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Copertine si parasolare personalizate.

Usi/porti/sisteme de inchidere.

Instalatii de climatizare prin pardoseala. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Usi si porti pt. garaje. Usi si porti automate.

Tamplarie din aluminiu. Tinichigerie industriala. Usi de interior.

Usi si porti pt. garaje.

Montare de usi metalice si grilaje.

Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje.

Usi/porti/sisteme de inchidere. Pereti speciali din tamplarie de aluminiu.

Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Productie mobila.

Profile si accesorii pt. tamplarie din PVC.

Montare de usi metalice si grilaje.

Actionari electrice pt. ferestre. Usi anti-incendiu. Produse si accesorii din aluminiu-tevi, profile. Comercializare de produse din industria metalurgica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare. Tamplarie clasica din lemn. Tamplarie din lemn stratificat cu geam termopan. Productie mobila. Binale si sarpante. Acoperisuri traditionale. Prelucrare lemn. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Producator de usi pt. locuinte. Materie prima, materiale si accesorii pt. mobila - furnizare. Placi din policarbonat pt. constructii.

Geamuri tip termopan pt. ferestre si usi. Producator de jaluzele si rulouri. Usi si porti pt. garaje.

Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Producator de usi pt. locuinte.

Rafturi metalice. Stivuitoare. Echipamente de ridicat.

Usi si porti industriale. Rafturi metalice.

Exploatare forestiera. Mobilier de dimensiuni reduse. Producator de usi pt. locuinte.

Tamplarie din profile PVC armate cu otel. Usi si porti pt. garaje.

Usi si porti automate.

Exportator de cuie si accesorii metalice. Confectii, profile si armaturi metalice. Montare de usi metalice si grilaje. Prelucrari mecanice prin aschiere. Prelucrare de metale. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web