Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 1 la 50 din 53 companii din judetul Caras-Severin activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Timis, Mehedinti, Hunedoara

Constructii. Servicii de constructie. Tigla de constructie. Producator de pietre pt. pavaj. Cherestea. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Parchet si scandura pt. constructie. Constructii civile si industriale. Reprezentanta comerciala. Prelucrare lemn.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Forja. Constructii edilitare si anexe. Constructie civila. Conststructii industriale.

www.apollodorgroup.ro

 

Boltari pt. constructii. Pietris si nisip pt. constructii.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Servicii/montaj/intretinere de instalatii de incalzire centrala. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Sisteme de incalzire a locuintei.

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari.

Servicii de prelucrare a marmurei. Exploatare de piatra. Exploatare de nisip din cuart.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Producator de materiale de constructii. Transport rutier intern si international de marfa. Comert cu materiale de constructie. Comercializare de mobila. Comercializare de mobila si lemn. Furnir pt. industria mobilei. Tigla de constructie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Constructii civile si industriale. Exploatare de piatra. Transport de materiale de constructii.

www.comeximbanatul.ro

Servicii metalurgice. Comert cu materiale de constructie. Comercializare produse de metalurgie. Furnizor otel-beton. Comert metal. Comercializare ciment. Laminari de metale.

www.caransebes.ro//commetcar

Furnizare de materiale de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Instalatii de incalzire locuinte. Importator de faianta si gresie. Constructii. Servicii de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Constructie de drumuri si poduri. Constructie civila.

Cooperatie.

Servicii de prelucrare a marmurei.

Furnizare de materiale de constructii. Comercializare en-detail pt. covoare, carpete si mocheta. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Transport rutier intern si international. Transport rutier intern si international de marfa.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Instalatii termice si de climatizare; materiale de constructie; utilaje profesionale de bucatarie.

www.energo-proiect.ro

Betoane si agregate de balastiera. Produse din piatra de rau pt. constructii.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de climatizare prin pardoseala. Aer conditionat - furnizare echipamente, consultanta, service. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii. Comert cu materiale de constructie.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Materiale pt. finisaje in constructii Bayramix. Grupuri electrogene, generatoare energie electrica. Comert cu materiale de constructie.

www.hristogamma.ro

Instalatii de incalzire locuinte.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii. Servicii de prelucrare a marmurei.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare. Realizare piscine.

Copertine si parasolare personalizate. Productie de firme luminoase. Servicii de serigrafie si tampografie. Agentie de publicitate. Design. Signalectica ne/luminoasa. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Instalatii de incalzire si climatizare. Comercializare electrocasnice en-detail. Echipamente frigorifice. Instalatii de incalzire locuinte.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii.

Furnizare de materiale de constructii. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Laminari de metale.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comert en-gros a materialelor de constructie. Furnizor de faianta si gresie pt. finisaje in constructii. Comercializare marmura pt. constructii. Producator de pietre pt. pavaj. Producator de materiale de constructii.

www.marmurar.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Transport rutier intern de marfa.

Servicii de prelucrare a marmurei. Comercializare marmura pt. constructii.

Izolatii termice si hidroizolatii. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

www.izorom.ro

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Produse din cauciuc. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Industria petrochimica. Confectii, profile si armaturi metalice.

www.plastomet.ro

Lucrari de izolatii termice. Societatea noastra nu face compromisuri vis-a-vis de calitatea lucrarilor executate.

www.radoiaisolierung.com

Instalatii si echipamente. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii de incalzire si climatizare. Izolatori hidro, termici si fonici. Constructii/montaj/service reparatii centrale termice.

www.romstal.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

Executam lucrari de constructie la cheie.

Betoane si agregate de balastiera. Produse din piatra de rau pt. constructii. Activitati de exploatare zacaminte minerale. Producator de materiale de constructii. Minereuri neferoase. Producator de faianta.

Instalatii de incalzire locuinte. Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire si climatizare. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice.

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comercializare marmura pt. constructii.

Instalatii de incalzire locuinte. Echipamente si instalatii de incalzire centrala. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte.

Furnizare de materiale de constructii. Comert en-gros a materialelor de constructie. Comert cu materiale de constructie.

Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Servicii de prelucrare a marmurei. Servicii de recuperare hartie uzata. Activitati de recuperare de deseuri metalice.

www.tehnodinamic.com

Oteluri aliate speciale. Laminari de metale. Siderurgie. Producator de materiale de constructii. Materiale si produse refractare. Confectii, profile si armaturi metalice. Cocs pt. industria metaurgica. Caramida pt. constructii.

Pavaj; pavele beton. Servicii de pavaj. Constructie civila.


1 - 50 din 53
 50 - 100  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web