Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
23 companii din judetul Hunedoara activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Betoane si agregate de balastiera.

Productie stiplex. Exploatare de calcar pt. industria de constructii.

 

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

www.marmuracipriana.ro

Constructii civile si industriale. Betoane si agregate de balastiera. Confectii, profile si armaturi metalice. Comert cu materiale de constructie. Utilaje pt. constructii.

Aprovizionare cu materiale de constructii. Constructii civile si industriale.

Servicii de prelucrare a marmurei. Europaleti din lemn.

Vopsitorie in camp electrostatic. Confectii si profile din aluminiu. Confectii, profile si armaturi metalice.

Deratizare, dezinfectie, dezinsectie. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor.

www.tiger96.ro

Infiintata in anul 2003, avand ca obiect de activitate taierea si prelucrarea, montarea si finisarea pietrei naturale – marmura, granit, travertin. Avem o echipa de angajati, parteneri si colaboratori cu inalta calificare, o echipa de profesionisti atent selectati, astfel incat clientii nostri au apreciat si apreciaza atat sfaturile, consultanta in alegerea produselor, cat si produsele finite oferite de noi. Hotararea, onestitatea, increderea in capacitatile noastre, promptitudinea in onorarea comenzilor.

www.producator-marmura.ro

Executam urmatoarele tipuri de lucrari: instalatii termice (centrale murale de apartament, centrale pe lemne, centrale de pardoseala, boilere); instalatii sanitare de orice tip; montaj panouri solare; instalatii de climatizare; aductiuni de apa. Folosim materiale de calitate si scule profesionale: polipropilena; cupru; polietilena.

www.instalatorul.tk/

Producator de materiale de constructii. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Placi de teracota pt. sobe. Izolatori hidro, termici si fonici. Materiale de constructie pt. drumuri.

www.macon.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile.

www.marmogranitsim.ro

Servicii de prelucrare a marmurei. Marmura pt. constructii. Placi si forme customizabile. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii.

www.marmosim.ro

Materiale reparatii si intretinere drumuri. Mortare speciale. Sistem de ridicare la cota capace de camin.

Producator de apa minerala. Service auto general. Toate marcile de masini.

Constructii. Servicii de constructie. Izolatii termice si hidroizolatii. Constructii civile si industriale. Instalatii si echipamente. Constructii la cheie. Materiale prefabricate din beton pt. constructii.

www.nida.ro

Furnizare de materiale de constructii.

Instalatii de incalzire si climatizare. Montaj si reparatii pt. instalatii tehnico-sanitare.

Materiale si produse refractare. Prelucrare lemn. Caramida pt. constructii.

Producatori de agregate de cariera: cribluri spalate, piatra sparta, nisip de concasaj, talc, filer.

www.talcdolomita.ro

Lacuri, kituri si vopsele auto. Cosmetica/intretinere auto. Producator de materiale de constructii.

Betoane si agregate de balastiera.

Societate in cadrul careia isi desfasoara activitatea un numar de 15 angajati. Avem o vechime de aproape 4 ani in domeniul constructiilor, finisajelor si amenajarilor interioare!

www.verticalbuild.webs.com


Recomandari: 27 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Arad, Timis, Alba, Gorj ).

Producator panouri de acoperire si pentru pereti cu poliuretan expandat.

Distribuitorul autorizat pentru tiglele metalice KAMI Suedia in judetele Timis, Arad si Caras-Severin.

Executa izolatii cu spuma poliuretanica, un material ecologic care se poate aplica atat pe suprafetele interioare cat si pe cele exterioare, in vederea cresterii confortului termic.

Izolatie termica, izolatie fonica, izolatie ignifuga, material izolant, spuma, sisteme de izolatie.

Specializata in furnizarea de spuma de polietilena cu celule inchise in placi sau role, simple sau caserate cu film metalizat sau aluminiu si cauciuc sintetic tip EPDM.

Amenajari interioare si exterioare, renovari, zugraveli, tencuieli mecanizate, sape mecanizate, montaj rigips, montaj gresie faianta, montaj parchet laminat, montaj gips carton, izolatii polistiren.

Importator unic in zona de vest pt. produsele Kerakoll, oferim consiliere de santier pt. proiecte, solutii tehnice pt. hidroizolatii (tencuieli, mortare si membrane elastice, solutii bituminoase).

Importator de articole si instalatii sanitare. Izolatii termice a locuintelor. Comercializare en-gros de articole sanitare. Utilaje pt. constructie si intretinere drumuri. Constructie si intretinere de drumuri si poduri.

Constructii industriale; amenajari de hale si depozite. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Constructie de hale industriale pentru productie se depozitare.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Alarme si sisteme de prevenire a incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile. Substante PSI, spuma carbonica, stingatoare. Stingatoare.

Constructie civila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Izolatii termice a locuintelor. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Furnizor de materii prime pt. industria chimica. Fitinguri si subansamble pt. instalatii. Confectii, profile si armaturi metalice.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Constructii textile. Copertine si parasolare personalizate. Cupole si acoperisuri. Productie de firme luminoase.

Comert cu materiale de constructie. Boltari pt. constructii. Tigla de constructie.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Copertine si parasolare personalizate. Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Produse din polistiren. Producator de materiale de constructii. Instalatii exterioare pt. constructii. Izolatii termice a locuintelor.

Productie de firme luminoase. Agentie de publicitate. Servicii de serigrafie si tampografie. Copertine si parasolare personalizate. Materiale promotionale. Standuri pliabile si modulare pt. reclama.

Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa. Intretinere si reparatii in constructii.

Tigla de constructie.

Furnizare de materiale de constructii. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Aranjamente si amenajari interioare. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Producator de lacuri si vopsele. Pigmenti.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Constructie de hale industriale pentru productie si depozitare. Tigla de constructie.

Comert cu materiale de constructie. Furnizare de materiale de constructii. Tigla de constructie. Comercializare plasa de sarma.

Produse din polistiren. Izolatori hidro, termici si fonici. Recuperam deseuri din PVC, polipropilena, plastic. Producator de materiale de constructii.

Comert cu materiale de constructie. Materii prime si materiale pt. constructii. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Comert metal. Comercializare de produse din industria metalurgica.

Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Profile pt. structuri si imbunatatiri interioare. Tigla de constructie. Sisteme de acoperire cladiri sau spatii productie. Usi si porti pt. garaje. Jgheaburi si burlane pt. drenaj apa.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web