Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
25 companii din judetul Mehedinti activeaza in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii.

Statie de carburant pt. autovehicule. Materii prime si materiale pt. constructii. Comercializare en-detail pt. produse de cosmetica/galanterie. Imbracaminte. Magazin de desfacere pt. incaltaminte. Ingrasaminte chimice, substante de ameliorare a solului.

Productie si comercializare en-gros de produse chimice. Comercializare en-detail de produse chimice. Materii prime si materiale pt. constructii. Productie de adezivi si cleiuri de uz casnic/industrial. Coloranti si pigmenti de colorare pt. producatorii de vopsele.

 

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista.

Caramida pt. constructii. Producator de materiale de constructii. Tamplarie clasica. Comert cu materiale de constructie.

Aparate de masura si control cu diferite aplicatii. Constructie civila. Izolatii termice si hidroizolatii. Copertine si parasolare personalizate. Comercializare en-detail de articole sanitare.

Instalatii si echipamente termice pt. locuinte. Import/export de centrale termice. Echipamente electrice de incalzire centrala. Instalatii de incalzire si climatizare. Echipamente si instalatii de incalzire centrala.

Instalatii in constructii. Instalatii de incalzire locuinte. Constructii/montaj/service/reparatii centrale termice. Instalatii pt. constructii.

Instalatii electrice si retele. Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Comercializare accesorii pt. retele electrice. Instalatii exterioare pt. constructii. Prestari de servicii. Galvanizare si tratamente speciale pt. articole din metal.

Huse, tapiserii si prelate pt. autoturisme si camioane. Productie mobila. Copertine si parasolare personalizate. Servicii de serigrafie si tampografie.

Materiale constructii.

luk-art.tk

Materii prime si materiale pt. constructii.

Firma infiintata in anul 2011 dupa o experienta de 7 ani an strainatate, aducand in tara metode si modele de standarde europene in domeniul constructiilor. Echipa noastra este compusa din muncitori experimentati: zidari, dulgheri, fierari-betonisti, zugravi, instalatori-sanitari.

www.nividarsim.aaz.ro/

Materiale prefabricate din beton pt. constructii. Utilaje pt. sapat, transport. Exploatare de piatra.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

Servicii de prelucrare a marmurei. Servicii de prelucrare andezit, calcar. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii funerare. Monumente si cruci funerare. Servicii de cioplire in piatra.

Cazane si recipienti din metal sub presiune. Instalatii de incalzire locuinte. Transport rutier intern de marfa. Servicii industriale. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Activitati de exploatare zacaminte minerale. Activitati de minerit. Comert cu materiale de constructie. Producator de materiale de constructii. Activitati de extractie a minereurilor metalifere. Minereuri metalifere.

Constructii. Servicii de constructie. Finisaje pt. constructii civile. Furnizare de materiale de constructii. Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de consultanta in constructii.

Comercializare de lacuri si vopsele de uz casnic/industrial. Comercializare de faianta si gresie.

Comercializare en-detail a produselor industriale. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii de incalzire locuinte. Reparatii si intretinere instalatii si echipamente termice.

Constructii civile si industriale. Constructie si intretinere de drumuri si poduri. Furnizare de materiale de constructii.

Transport rutier intern de marfa. Intermediere comerciala de produse diverse. Service si asistenta tehnica pt. autovehicule. Caramida pt. constructii. Transport rutier intern si international de marfa.

Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor.

Comert cu materiale de constructie. Aprovizionare cu materiale de constructii.

Importator de materiale de constructii. Comert cu materiale de constructie.


Recomandari: 22 companii cu activitate in domeniul Constructii, sectiunea Acoperiri & Izolatii & Hidroizolatii din judetele invecinate ( Dolj, Caras-Severin, Gorj ).

Firma cu activitate de constructii in zona Olteniei.

Lucrari de izolatii termice. Societatea noastra nu face compromisuri vis-a-vis de calitatea lucrarilor executate.

Instalatii termice si de climatizare; materiale de constructie; utilaje profesionale de bucatarie.

Productie de firme luminoase. Materiale publicitate. Copertine si parasolare personalizate.

Va oferim jgheaburi si burlane din aluminiu! Cu peste 60 angajati si domenii diferite de activitate, grupul de firme PROMAX surprinde inca o data cu o noua tehnologie si chiar o noua afacere!

Lucrari la inaltime si nu numai pe baza alpinismului utilitar. Spalare geamuri afisaj publicitate stradala, telecomunicatii, constructii civile si industriale.

Constructii. Servicii de constructie. Tigla de constructie. Producator de pietre pt. pavaj. Cherestea. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Parchet si scandura pt. constructie. Constructii civile si industriale. Reprezentanta comerciala. Prelucrare lemn.

Constructii civile si industriale. Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Comert cu materiale de constructie. Materiale de constructie - boltari din ciment aglomerat si usor. Forja. Constructii edilitare si anexe. Constructie civila. Conststructii industriale.

Productie de firme luminoase. Copertine si parasolare personalizate. Furnizor de balustrade de protectie. Materiale publicitate. Materiale publicitate. Panouri electronice, tridimensionale si de mari dimensiuni Producator de materiale promotionale, alte produse publicitare. Postere.

Constructie civila. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Izolatii termice a locuintelor. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie.

Furtunuri cauciuc si PVC. Izolatii termice a locuintelor. Izolatori si materiale izolante. Etansare pt. pompe si armaturi industriale. Etansari.

Copertine si parasolare personalizate. Productie de firme luminoase. Servicii de serigrafie si tampografie. Agentie de publicitate. Design. Signalectica ne/luminoasa. Furnizor de materie prima si materiale pt. confectii metalice.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Constructii. Servicii de constructie. Servicii de proiectare pt. constructii.

Tigla de constructie. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Acoperiri sindrila si bituminoase.

Izolatii termice si hidroizolatii. Hidroizolanti profesionali pentru constructii. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii.

Acoperiri metalice pt. constructii industriale si locuinte. Produse din cauciuc. Corpuri de iluminat, aplice, lampadare, lustre. Industria petrochimica. Confectii, profile si armaturi metalice.

Utilaje pt. industria de constructii. Constructii metalice pt. diferite intrebuintari. Echipamente si instalatii pt. producere de energie electrica. Comercializare utilaje si prese hidraulice. Utilaje.

Resapare de anvelope auto. Producator de accesorii si piese de schimb pt. autoturisme. Garnituri de etansare din cauciuc. Elemente pt. acoperisuri din tabla si otel. Prelucrare de materiale plastice. Prelucrare de produse metalurgice. Proiectare si executare piese de schimb. Piese de schimb industriale.

Servicii si materiale pt. hidroizolatie profesionista. Materie prima si materiale pt. izolatii termice/hidroizolatii. Tinichigerie industriala. Vopsitorie. Servicii de ignifugari pt. materiale inflamabile.

Comert cu materiale de constructie. Tigla de constructie. Pavaj; pavele beton. Comercializare ciment. Furnizare de materiale de constructii.

Avem o experienta de peste 20 ani in hidroizolatii. Noi nu glumim cu apa! este deviza noastra.

Existam pentru a va oferi servicii de calitate si profesionalism. Compania noastra este specializata in domeniul hidroizolatiilor profesionale si izolatii termice. Societatea noastra executa lucrari la domiciliul clientului. Toate materialele noastre sunt certificate ISO, de asemenea personalul nostru este instruit si calificat la cele mai inalte standarde. Oferim lucrari profesionale la standardele UE iar preturile noastre sunt competitive in raport cu calitatea.

Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web