Companii 
 Oportunitati 
 Inscriere 
 Download 
 English 
Toate companiile:
Afaceri (5307)
Mass Media (2619)
Publicitate (1747)
Agricultura (2732)
Alimentatie (3893)
Bauturi (742)
Casa (7653)
Recreere (3028)
Sport (1001)
Turism (3201)
Chimic (1631)
Lemn (2202)
Plastic (686)
Sticla (544)
Comert (3465)
Servicii (6948)
Calculatoare (1920)
Comunicatii (1503)
Electrice (1861)
Electronice (790)
Constructii (6324)
Transport (2764)
Autovehicule (4201)
Imbracaminte(2694)
Incaltaminte (546)
Echipamente (1014)
Industrial (2290)
Instalatii (2727)
Utilaje (1169)
Cultura (2041)
Institutii (9514)
Educatie (5333)
Sanatate (8077)
Profilele de la 51 la 100 din 178 companii din judetul Bucuresti activeaza in domeniul Casa, sectiunea Amenajari Interioare & Exterioare & Design.
Din acelasi domeniu de activitate, din judetele invecinate: Ilfov, Prahova, Dambovita, Giurgiu.

Producator de jaluzele si rulouri. Tamplarie din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare. Tamplarie din aluminiu si PVC. Feronerie. Usi si porti pt. garaje.

Producator de jaluzele si rulouri. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Usi si porti pt. garaje. Jaluzele din aluminiu. Furnizare de jaluzele orizontale si verticale. Tamplarie clasica din lemn. Usi, ferestre si accesorii - realizare si instalare.

www.dcnewmode.ro

 

Plante design interior si de gradina. Florarie. Ocazii, aniversari, comemorari. Arhitectura peisagistica.

Import, distributie si montaj termosistem American Siding. Cautam colaboratori in toata tara.

www.fatadesiding.ro

Amenajari interioare, corpuri sanitare, gresie, faianta. Importator de materiale de constructii. Reprezentanta comerciala. Articole si subansamble si articole pt. decoratiuni interioare.

www.delro.ro

Decoreaza-ti baia si bucataria cu imaginea dorita. Inlocuieste faianta traditionala cu arta digitala imprimata pe material compozit impermeabil si stabil UV. Totul in mai putin de 3 ore.

www.x-tiles.ro

Decoratiuni interioare. Aranjamente si amenajari interioare. Design. Sculptura. Produse artistice din sticla.

Aranjamente si amenajari interioare. Instalatii si articole sanitare pt. locuinte. Instalatii si echipamente termice pt. locuinte.

Furnizare de jaluzele orizontale si verticale.

Oferim intregul pachet de produse si servicii in domeniul pardoselilor din lemn masiv, pentru interior si pentru exterior. Executam cu echipe specializate montaj-finisaj parchet interior.

www.ecolemn.ro

Organizeaza cu ocazii diferite focuri de artificii, efecte pirotehnice de interior si exterior, decoratiuni cu baloane, cat si cu flori naturale sau artificiale.

www.artificii.ro

Va oferim sisteme tamplarie PVC Gealan si Rehau la cele mai bune preturi de pe piata. Firma noastra executa tamplarie PVC sau aluminiu cu geam termopan la comanda cu preturi incepand de la 48 euro.

www.termopanieftin.ro/

Exclusive Stone. Materiale, prelucrari, montaje, proiectare. Oferim spre vanzare, la cele mai avantajoase preturi, o gama larga de produse din marmura, granit, travertin si roci naturale.

www.exclusiv-marmura.ro

Constructii civile si industriale, reparatii si intretinere la constructiile civile si industriale; amenajari interioare; lucrari de instalatii (sanitare, electrice, termice), izolatii.

Materiale si instalatii de protectie contra incendiilor. Furnizare de echipamente si instalatii pt. piscine. Saune si accesorii pt. sauna. Arhitectura peisagistica.

www.firesafety.ro

Executam lucrari de hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii acoperis, termoizolatii si amenajari interioare la preturi accesibile.

www.fodorconstruct.ro

Echipa noastra de consultanti este formata din profesionisti cu vasta experienta in domeniul imobiliar, dar si in servicii conexe, cum ar fi: design si amenajari interioare, managementul proiectelor.

www.frontivo.ro

Magazin online cu produse pentru DIY, constructii si gradina, ce se adreseaza antreprenorilor din constructii si amenajari interioare, mesterilor de weekend si responsabililor achizitii.

www.gtools.ro

Firma cu vechime si experienta, executam lucrari de interior si exterior in marmura, granit, piatra naturala, placari si hidroizolatii piscine, amenajari interior si exterior in gresie si faianta.

Importator mobilier office Italia Quadrifoglio, receptii, sali conferinta, sali asteptare, office, biblioteci, scaune directoriale, elev, conferinta, asteptare, cuiere, home.

www.mobilier-office.ro

Arhitectura peisagistica.

www.gardengrup.ro

Arhitectura peisagistica.

www.gardens.ro

Constructii civile si industriale. Aranjamente si amenajari interioare.

Montaj jaluzele. Jaluzele din aluminiu. Jaluzele si copertine. Acoperiri. Producator de jaluzele si rulouri. Aranjamente si amenajari interioare.

Masuratori ale (sub)solului, reprezentare grafica a suprafetelor.

www.geocadconstruct.com

Companie romaneasca activa in domeniul comertului destinat amenajarilor de interior, in special materiale din piatra naturala de import.

www.greenwood-team.ro

Pentru o valorificare mai buna a spatiului din curtea intreprinderii/institutiei, va recomandam pavajele. Sunt usor de pus, nu tin apa, nu isi schimba forma sau culoarea, sunt drepte si antiderapante.

www.pavaj-pavele.ro

Comercializare: scari si balustrade interioare/exterioare (aluminiu, otel-inox, lemn-fag, stejar, artar, mahon), copertine sticla/otel-inox.

Sub acelasi nume, TOTUL pentru casa ta: de la priza si pana la insasi casa! Amenajari interioare, imobiliare, mobilier unicat si pe comanda, termopane, centrale termice, instalatii electrice.

www.hausmeister.home.ro

Tapetul Cybertex este un produs inedit pentru decoratiuni interioare, prin tehnologia compozitiei fluorescente combinate cu grafica 3D.

www.cybertex.ro

Alpinism utilitar termoizolatii, toaletari copaci, spalari geamuri, zugravit fatade blocuri. Rate si garantii.

www.alpinismconstruct.ro

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

www.hiros.ro

Creeaza interioare rafinate si sofisticate adaptate ultimelor tendinte in designul interior. Va putem ajuta sa aveti interiorul de care veti fi indragostiti.

www.houseline.ro

Piscine, sauna, spa-proiectare si executie.

www.housesistem.ro

Aranjamente si amenajari interioare. Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie.

www.icb.ro

Societate cu capital integral privat romanesc, specializata in comercializarea acoperirilor de piscina.

www.idealpiscine.ro

Amenajari interioare - exterioare, zugraveli decorative, personalizari spatii, tehnici unice si istorice, finisaje de prestigiu, produse de calitate, experienta dobandita langa maestri artigiani din Italia.

www.amenajarideco.ro

Adezivi, chituri de rosturi, gresie, faianta, piscine, mozaic, marmura, granit, amenajari interioare, obiecte sanitare, jacuzzi, hidromasaj, sauna, mobilier bucatarie, mobilier baie, lustre murano.

www.imperodesign.ro

Agentie de publicitate. Publicatii mass-media. Aranjamente si amenajari interioare. Reprezentanta in asigurari si reasigurari. Comerciant si distribuitor autovehicule. Birotica. Constructii. Servicii de constructie. Furnizare produse alimentare. Mobila.

www.indexb.ro

Balustrade inox, scari si diverse confectii din inox.

www.balustrade-inoxstyle.ro

Finisaje, renovari, amenajari interioare.

Efectuam imbunatatiri estetice la firme si locuinte. Mobilier pe comanda, termopan, curatenie.

www.interior-superior.ro

Podele, pardoseli, materiale si servicii, placare gresie. Comercializare mocheta diferite grade de rezistenta.

Confectii si profile din aluminiu. Aranjamente si amenajari interioare.

Va oferim: fier forjat, balustrade inox, scari interioare, accesorii gradinarit, confectii metalice, scari de lemn, scari spirale, mobilier fier forjat, elemente fier forjat, porti fier forjat.

www.fierforjatkmc.ro/fierforjat.htm

Asiguram proiectarea, instalarea, montajul tuturor produselor comercializate: piscine, saune, spa, fantani, cascade, umbrele si mobilier de gradina. In plus, beneficiati de consultanta gratuita.

www.kasta.com

Aranjamente si amenajari interioare. Servicii de proiectare pt. constructii.

Restaurari si refaceri de constructii civile. Aranjamente si amenajari interioare.

Aranjamente si amenajari interioare.

www.lookconstruct.ro

Agentie imobiliara ful-service.

www.lotusintermed.ro


  0 - 50 51 - 100 din 178
 100 - 150   150 - 200  
Publicitate:


Subscribe to RSS Flux actualizari

 Toate categoriile 
 Despre Romania 
 Publicitate 
 Contact 
 Termeni 
Gazduire Web